E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ακόμα δεν έχω όρεξη να κάνω στόρι»

«Τώρα προσαρμόζομαι»

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ακόμα δεν έχω όρεξη να κάνω στόρι»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 17/1/2023 | 11:06

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε οικειοθελώς πριν από μερικές μέρες από το Survivor All Star και όπως είπε, δεν είναι ακόμη πολύ καλά. Μέσα από Instagram story που έκανε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, η Βρισηίδα Ανδριώτου, που έχει επιστρέψει στα social media, ανάρτησε ένα βίντεο όπου λέει:

«Εύχομαι να είστε εσείς καλά, εγώ γύρισα πλήρως στη ζωή μου, τώρα προσαρμόζομαι γιατί τα είχαμε αφήσει σε ένα χάος με τον Σπύρο πίσω. Να σας πω ότι ακόμα δεν είμαι πάρα πολύ καλά, οπότε πολλές φορές δεν έχω όρεξη να κάνω στόρι ή οτιδήποτε γενικότερα, θέλω λίγο τον χρόνο μου. Αυτό τα φιλάκια μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το βίντεο

Οι δηλώσεις της μετά την αποχώρηση

Στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας», η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε για την απόφασή της, τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά είπε:

«Συνέβη αυτό που όλοι πιστεύω ότι γνωρίζουν και αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι μου έλεγαν πως θα αντέξεις να το ξανακάνεις είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που θα μπεις και λέω ρε παιδιά εντάξει θα το ξανακάνω είμαι δυνατή εντέλει το σώμα μου δεν άντεξε μου το 'χει πει πολύς κόσμος ότι μην πεθάνεις γι' αυτό το παιχνίδι πέρυσι ήμουν από τις παίκτριες που μπήκαν από την πρώτη μέρα αν ήμουν ξέρω 'γω η Στέλλα η Σταυρούλα, ο Στάθης που μπήκαν μετά από καιρό δεν είχαν περάσει τα δύσκολα».

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήμουν πεντέμισι μήνες εκεί ήταν δύσκολο να πάρω αυτή την απόφαση γιατί δεν ήθελα να αφήσω τον Σπύρο και μου λείπει ήδη πάρα πολύ. Ούτε τη Στέλλα ήθελα να αφήσω μόνη της αλλά ήταν πολύ δύσκολα να πάρω την απόφαση όταν είπα τον ένιωσα ότι ελευθερώθηκα. Είπα στο Σπύρο ότι θα ζητήσω από την ομάδα με ψηφίσει να φύγω μου είπε "κάνε υπομονή" του είπα "Σπύρο δεν αντέχω". Δεν ήξερε ότι θα το ανακοινώσω, κανείς δεν το ήξερε, δεν περίμενα να με ρωτήσει ο Γιώργος Λιανός αν θέλω να αποχωρήσω. Εκείνη τη στιγμή και μετά από μία τόσο δύσκολη μέρα στις λάσπες... φυσικά και θα έλεγα ναι. Αν δεν με είχε ρωτήσει δεν θα είχα αποχωρήσει.

Χωρίς τον Σπύρο έξω θα μου είναι λίγο δύσκολο γιατί μετακόμισα στην Αθήνα για να μείνουμε μαζί και φτιάχνουμε ένα σπίτι και τώρα που γυρίζω, το σπίτι δεν έχει φτιαχτεί και δεν θα είναι αυτός να με βοηθήσει και πρέπει να τα κάνω όλα μόνη μου. Οπότε να μην αργήσει γιατί σχεδιάζουμε μια ζωή μαζί και την στιγμή του σχεδιάζω μόνη μου δεν θέλω να γυρίσει για μένα θέλω να το ζήσω μπορεί».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ήταν άσπονδες φίλες στην ταινία – κι έγιναν και στην πραγματική ζωή

Πριν 5 ώρες

Όταν η Regina George συνάντησε την Cady Heron, τα νύχια βγήκαν για τα καλά… κι όχι μόνο στο πλατό!

Η Σοφία Παυλίδου για τη βίαιη επίθεση που είχε δεχτεί από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Είπε ξέρω εγώ τι κάνω, έτσι θέλουν αυτές»

Χτες

«Δεν ήμουν ευτυχισμένη, έκανα σκέψεις άσχημες», εξομολογήθηκε ακόμα η ηθοποιός

Τσιτσιπάς στην «El Pais»: Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου

Χτες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τένις, πολιτική και το περιβάλλον

Παυλίδου για Παπαγιάννη: «Είπε στον Καλυβάτση Έτσι θέλουν αυτές, για να τη φοβερίσω το έκανα»

Χτες

«Νιώθω περήφανη για τον τρόπο που χειρίστηκα το περιστατικό»

Ο Γιώργος Λιάγκας σε αδιανόητο ξέσπασμα: «Μην πούμε τον κ. Λιάγκα, την κ. Μπάρκα, τον κ. Αρναούτογλου χοντρούς»

Χτες

Αφροδίτη Γραμμέλη: """"Κατσικωνόμαστε οι ίδιοι άνθρωποι στην τηλεόραση 150 χρόνια! Εγώ σας καλώ μέχρι αύριο να μετρήσετε πόσοι παλιοί είναι στην τηλεόραση""""

Σοκ στο Big Brother: Η τραγική ιστορία της Διονυσίας Κουκίου που δε γνώριζε κανείς

Χτες

Η Σταρ Ελλάς του 2008 που μπαίνει στο Μεγάλο Αδερφό

Τηλεθέαση: Ξεκάθαρη η πρωτιά στην prime time

Χτες

Ανεβάζουν στροφές τα «Παιχνίδια Εκδίκησης»

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Ο γιος μου ήθελε να κάνει το μωρό να σιωπήσει με το μαξιλάρι και εκείνο είχε γίνει μπλε»

Χτες

«Βίωσα με τη μητέρα μου θαύμα το οποίο με σημάδεψε» είπε η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.