E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

MyFlex: Αποκτήστε το σώμα των ονείρων σας χωρίς περιορισμούς

Ένα καλλίγραμμο και γερό σώμα θέλει πλούσια και έξυπνα γεύματα

MyFlex: Αποκτήστε το σώμα των ονείρων σας χωρίς περιορισμούς

Δημοσίευση 23/1/2023 | 14:11

Πολλοί είναι αυτοί που βάζουν στόχο να χάσουν μερικά κιλά και να δουν το σώμα τους να αλλάζει, αλλά λίγοι τα καταφέρνουν. Τι είναι αυτό που τους σταματάει; Η μη ρεαλιστική δίαιτα που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του οργανισμού τους.

Η απώλεια ακόμα και λίγων κιλών φαίνεται βουνό σε μερικούς ανθρώπους. Αυτή όμως είναι μια απολύτως φυσιολογική και αναμενόμενη αίσθηση, αν η προσπάθεια για αδυνάτισμα γίνεται χωρίς μια επιστημονική και στοχευμένη στρατηγική. Το πρόγραμμα απώλειας βάρους MyFlex, που ιδρύθηκε από τον Δημήτρη Οικονομάκη, είναι το μυστικό χιλιάδων ανθρώπων για την απόκτηση ενός καλλίγραμμου σώματος χωρίς περιορισμούς και χωρίς πείνα. 

Τι κάνει το πρόγραμμα διατροφής MyFlex να ξεχωρίζει;

Όταν ακούμε τη λέξη «δίαιτα», εικόνες από πιάτα με μικρή ποσότητα άνοστου φαγητού έρχονται στο μυαλό των περισσοτέρων. Αυτό όμως δεν ισχύει για τα καθημερινά πλάνα διατροφής του MyFlex. Οι έμπειροι διατροφολόγοι του MyFlex συζητούν με τον κάθε ενδιαφερόμενο και σχεδιάζουν ένα διαιτολόγιο που ταιριάζει γάντι στον σωματότυπο, τον οργανισμό και τις γευστικές προτιμήσεις του. 

Η λογική πίσω από τον σχεδιασμό των εξατομικευμένων γευμάτων στηρίζεται στην ευέλικτη διατροφή. Αυτή λέει ότι τα μακροθρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και λιπίδια) που περιλαμβάνει κάθε τροφή, και όχι οι θερμίδες, είναι το κριτήριο για τη διαμόρφωση της σωστής διατροφής. Οι ανάγκες του καθενός σε μακροθρεπτικά συστατικά ποικίλουν ανάλογα τη φυσική κατάσταση, την υγεία, τον τρόπο ζωής και τους στόχους του. Για παράδειγμα, η διατροφή για απώλεια βάρους για έναν άνδρα αθλητή και μια γυναίκα που γέννησε πρόσφατα θα είναι πολύ διαφορετική.

Η ελευθερία που προσφέρεται από την ευέλικτη διατροφή είναι ένα στοιχείο που πρέπει οπωσδήποτε να τονιστεί. Οι τροφές δε διαχωρίζονται σε καλές και κακές, επιτρεπτές και απαγορευμένες. Ο καθένας μπορεί να τρώει άφοβα. Οι ειδικοί επιστήμονες του MyFlex μαθαίνουν στους πελάτες τους να αναγνωρίζουν και να αξιολογούν τη θρεπτική αλλά και τη συναισθηματική αξία της κάθε τροφής. Για να είναι απολύτως σίγουροι ότι οι πελάτες τους λαμβάνουν την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας χωρίς να νιώθουν ότι τους λείπει κάτι, ότι είναι σε δίαιτα, φτιάχνουν χορταστικά και πεντανόστιμα γεύματα για όλη την ημέρα. Τα υγιεινά γλυκά, τα πλούσια σε πρωτεΐνη πατατάκια και τα συμπληρώματα διατροφής στο Flexstores επιτρέπουν στον καθένα να ενδίδει στις λιγούρες του χωρίς ενοχές. 

Μπορεί κάποιος να αποκτήσει το σώμα των ονείρων του χωρίς καθόλου γυμναστική;

Ακόμα και χωρίς καθόλου γυμναστική, πολλοί είδαν το σώμα τους να αλλάζει και να μετατρέπεται σιγά σιγά στο κορμί των ονείρων τους, απλά ακολουθώντας τα πλάνα διατροφής που τους δόθηκαν από τους διαιτολόγους του MyFlex. Όσοι όμως συνδυάζουν τη σωστή ευέλικτη διατροφή με τη γυμναστική απολαμβάνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα πιο άμεσα και σε πιο εντυπωσιακό βαθμό. Μόλις καταφέρετε να καταπολεμήσετε την τεμπελιά σας για γυμναστική, θα αντιληφθείτε πολύ γρήγορα τη δύναμη της κίνησης, βλέποντας το σώμα σας να δυναμώνει και την ψυχολογία σας να φτιάχνει. Η γυμναστική –είτε πρόκειται για κάποιο άθλημα είτε για συνδρομή στο γυμναστήριο– θα γίνει μια συνήθεια που δε θα θέλετε να αποχωριστείτε.

 

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Notos: Outlet offers έως ‑60%!

Πριν 1 ώρα

Ισχύει για αγορές έως 04/04/2024

Κορυφαίες τηλεοράσεις με δωροεπιταγή επόμενης αγοράς!

Πριν 1 ώρα

Ισχύει για αγορές έως 31/03/2024

Γυαλιά ηλίου 2+1 δώρο!

Χτες

Εκπτώσεις -20%!

Μοναδικά καλάθια δώρων από 9,95€

Χτες

Δημιουργήστε το κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Τι θα λέγατε για μια μαγευτική απόδραση στη Γαλλία;

Προχτές

Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας στη Γαλλία με έως -30%!

Χειμερινές πιτζάμες με 10 ευρώ!

Προχτές

Δωρεάν αποστολές!

Σχεδιάστε το επόμενο ταξίδι σας στη Γαλλία με έως ‑30%!

Πριν 3 μέρες

Πτήσεις μεταξύ 01/06/2024 - 30/10/2024

Βρείτε γυναικεία και ανδρικά ρούχα έως ‑60%

Πριν 3 μέρες

Μοναδικές προσφορές στο Politikos!

Βρείτε είδη σπιτιού σε μοναδικές τιμές!

Πριν 6 μέρες

Mεγάλη ποικιλία σχεδίων!

Βρείτε καφέδες με έκπτωση 30% !

Πριν 1 εβδομάδα

Η προσφορά ισχύει έως 20/3!

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.