E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η φρικιαστική ιστορία πίσω από το παιδικό «Πέππα, το Γουρουνάκι»

Η σκοτεινή πλευρά του καρτούν που λατρεύεται από όλα τα παιδιά του κόσμου

Η φρικιαστική ιστορία πίσω από το παιδικό «Πέππα, το Γουρουνάκι»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ

Η Peppa Pig και η ανθρωπόμορφη οικογένεια και φίλοι της, μπορεί να φαίνονται χαριτωμένοι στην επιφάνεια, αλλά αυτή η θεωρία των θαυμαστών προσφέρει μια πιο σκοτεινή πλευρά στη σειρά κινουμένων σχεδίων!

Η Peppa Pig, η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά, είναι γνωστή για την απεικόνιση μιας ευτυχισμένης οικογένειας Βρετανών ανθρωπόμορφων χαρακτήρων. Ο ομώνυμος χαρακτήρας του κινουμένου σχεδίου, ένα «αγάπητο αλλά ελαφρώς αυταρχικό» μικρό θηλυκό γουρουνάκι, είναι ένα γνωστό όνομα για κάθε σπίτι με μικρά παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημιουργήθηκε από ένα ανεξάρτητο στούντιο κινουμένων σχεδίων με το όνομα Astley Baker Davies, η εκπληκτική αλλά σταθερή ανάπτυξη της Peppa Pig σε περισσότερες από 180 χώρες ήταν απρόβλεπτη από τους δημιουργούς της. Αλλά το μάλλον ακίνδυνο παιδικό σόου έχει λάβει κατά καιρούς αρνητικά σχόλια όλα αυτά τα χρόνια. Ίσως, μια από τις πιο περίεργες συζητήσεις γύρω από αυτό πρέπει να είναι οι  ιστορίες που είναι τουλάχιστον ανησυχητικές.

Η ιστορία της Yuki Sazuki

Μια εναλλακτική ιστορία της Yuki Sazuki ισχυρίζεται ότι όλα τα ζώα στο Peppa Pig βασίστηκαν σε πραγματικούς ανθρώπους. Το πιο γνωστό εναλλακτικό παρασκήνιο του "Πέππα: το γουρουνάκι", είναι αυτό που παρουσιάστηκε στο Wattpad από έναν συγγραφέα φαντασίας με το όνομα χρήστη «animegeek00», του οποίου το πραγματικό όνομα, όπως έχει αναφερθεί στη The Mirror, είναι Yuki Sazuki.

Το προφίλ της Yuki στο Wattpad περιλαμβάνει ως επί το πλείστον εναλλακτικές ιστορίες παιδικών ταινιών που έγραψε η ίδια κάτω από μια συλλογή με τίτλο «Ώρα να καταστρέψεις την παιδική σου ηλικία». Στην ιστορία της για την Πέππα , ισχυρίζεται ότι γνώρισε τους παραγωγούς της εκπομπής κινουμένων σχεδίων όταν ήταν δώδεκα, αφού ο ξάδερφός της κέρδισε ένα εισιτήριο για να επισκεφτεί το στούντιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είπε ότι ένας παραγωγός της είχε δώσει ένα μυστικό αρχείο που δεν επρόκειτο να ανοίξει μπροστά σε κανέναν και είχε εντολή να κάψει το αρχείο αφού διάβασε το περιεχόμενό του.

«Το ξέχασα μέχρι πολύ πρόσφατα. Όταν καθάριζα το σπίτι μου, έπεσα πάνω σε αυτό το αρχείο και το διάβασα. Σοκαρίστηκα. Μου είπε πώς πραγματικά είχε ξεκινήσει το "Πέππα, το γουρουνάκι". Ότι όλα τα ζώα βασίζονταν σε νεκρά παιδιά. Μέσα στο αρχείο, μου έδωσε τους τρόπους με τους οποίους είχαν πεθάνει τα παιδιά», έγραψε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια ήταν η Πέππα

Η ιστορία λέει ότι η Πέππα ήταν ένα πραγματικό κορίτσι που υπέστη ευθανασία από τους γονείς της. Το αρχείο περιείχε μια δυσοίωνη ιστορία για την πραγματική Peppa που ενέπνευσε το σόου κινουμένων σχεδίων. Ισχυρίστηκε ότι ο χαρακτήρας της Peppa βασιζόταν σε ένα πραγματικό παιδί: ένα πολύ άρρωστο κοριτσάκι που ονομάζεται Peppa, του οποίου η χρόνια ασθένεια την ανάγκασε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της σε ένα νοσοκομείο.

Η αδυναμία της Πέππα να ζήσει μια φυσιολογική υγιή ζωή στεναχώρησε τους γονείς της και τελικά αποφάσισαν να της κάνουν ευθανασία για να τη βγάλουν από τη δυστυχία της. Καθώς η Πέππα πήγε για ύπνο ένα βράδυ, οι γονείς της, της έκαναν ένεση με δηλητήριο που της πήρε τη ζωή.

«Αυτό κάνει την Peppa να θέλει να γίνει νεράιδα, καθώς το τελευταίο της όνειρο ήταν για νεράιδες», συνέχισε ο Yuki.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως η ιστορία δεν σταματά εκεί και συνεχίζει να χειροτερεύει. Στον απόηχο του θανάτου της κόρης τους στα χέρια τους, οι γονείς της Πέππα έχουν κατακλυστεί από ενοχές και δεν μπορούν να πουν την αλήθεια στον γιο τους Τζορτζ που πάντα αναρωτιόταν πού πήγε η αδερφή του.

Αφού παλεύει να ξεπεράσει τις ενοχές και τη θλίψη του, ο πατέρας της Πέππα διαπράττει μια δολοφονία-αυτοκτονία στο σπίτι του. Σκοτώνει τη γυναίκα και τον γιο του με μαχαίρι πριν αυτοκτονήσει.

Ο λογαριασμός του Yuki περιγράφει επίσης τις ζοφερές «πραγματικές» ζωές άλλων χαρακτήρων στο σύμπαν της Peppa Pig, όπως της Σούζυ και του κ. Ζέβρα.

Φυσικά, είναι δύσκολο να κρίνουμε εάν όλα αυτά είναι παραφουσκωμένες ιστορίες ή η τραγική αλήθεια.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια είναι η Caitlin Clark που αλλάζει το μέλλον του μπάσκετ για τις γυναίκες

Σήμερα

Αναμόρφωσε πλήρως το κολεγιακό μπασκετικό τοπίο

Το γκράφιτι που άλλαξε τον κόσμο

Σήμερα

Μερικά από τα πιο διάσημα έργα street art που λάτρεψε ο κόσμος

Αντρας που έφυγε από την Αγγλία το 2008, εγκλωβίστηκε στην Αιθιοπία για 16 χρόνια

Χτες

Εχασε το ταξιδιωτικό του έγγραφο για τους πρόσφυγες και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην οικογένειά του

Η εποχή του Οzempic: Ένα φάρμακο που δημιούργησε κουλτούρα

Προχτές

Η κουλτούρα της δίαιτας, την εποχή της υπερκατανάλωσης

Πως κάνουν τατουάζ οι φυλακισμένοι;

Προχτές

Ο περιορισμός τους κάνει όλο και πιο εφευρετικούς

Το αρχαίο εpωτικό γκράφιτι που βρέθηκε σε ελληνικό νησί

Πριν 3 μέρες

Αφορούσε τη συνέυρεση δυο αντρών

Ένας άνδρας που ο κόσμος δεν του έδωσε την αναγνώριση που άξιζε

Πριν 3 μέρες

Το επίτευγμά του και η αναγνώριση που δεν ήρθε

Εξωγήινοι: Οι 3 πιο γνωστές περιπτώσεις «στενών επαφών»

Πριν 3 μέρες

Κάποιοι είδαν, κάποιοι έκαναν ότι δεν είδαν

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.