E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τον έδεσαν με κορδόνια από άρβυλα και τον στραγγάλισαν

Έρχονται απαντήσεις στο θρίλερ της Ρόδου

Τον έδεσαν με κορδόνια από άρβυλα και τον στραγγάλισαν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/2/2023 | 10:35

Ένα στυγερό έγκλημα που περιμένει απαντήσεις. Μια άγρια δολοφονία ενός συνταξιούχου που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Η Ρόδος παραμένει ανάστατη από τον στραγγαλισμό του πατέρα, μέσα στο σπίτι του…

Η Ρόδος θέλει να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του συνταξιούχου, που ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο νησί καθώς για δεκαετίες διατηρούσε ένα παραδοσιακό καφενεδάκι στο λιμάνι του σπιτιού. Ποιοι και γιατί είχαν λόγους να φτάσουν στο έγκλημα. Ο γιος του, που ανακρίθηκε από την αστυνομία αφέθηκε ελεύθερος. Ήταν εκείνος που τον βρήκε νεκρό και θεωρήθηκε ύποπτος. Οι αστυνομικοί όμως κατέληξαν πως δεν ήταν εκείνος ο άντρας που έβαψε τα χέρια του με αίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της δολοφονίας του βιοπαλαιστή οικογενειάρχη Γιώργου Καριώτη ο οποίος δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις και υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα από τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και του DNA και πλέον τα αποτελέσματα βρίσκονται προς αξιοποίηση στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου που χειρίζονται την υπόθεση.

Επιπλέον αξιολογείται το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες και λαμβάνονται ακόμα καταθέσεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ήταν 14 Ιουνίου 2022 περίπου στις 12.30 όταν ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από τον γιό του θύματος για την ανεύρεση του άψυχου σώματος του πατέρα του, μέσα στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί παρουσία ιατροδικαστή και της σήμανσης πραγματοποίησαν αυτοψία και βρήκαν τον 75χρονο σε θέση πρηνηδόν στο πάτωμα με δεμένα τα χέρια του πισθάγκωνα με κορδόνια για άρβυλα και με βρόγχο στο λαιμό χωρίς εμφανή σημάδια κακοποίησης. Από την έρευνα στον χώρο δεν διαπιστώθηκε παραβίαση – διάρρηξη αυτού, ενώ το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κλοπής – ληστείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιθανολογείται, αφού ομοίως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, ότι το έγκλημα διεπράχθη από άτομο που είτε αιφνιδίασε τον 75χρονο (πιθανότατα ήταν ήδη στο σπίτι και είχε εισέλθει χωρίς παραβίαση), είτε από άτομο που γνώριζε και εμπιστευόταν και τον αιφνιδίασε.

Σημειώνεται ότι δεν υφίστανται ίχνη πάλης ενώ από τις καταθέσεις που ελήφθησαν από οικεία του πρόσωπα όλοι μίλησαν για έναν βιοπαλαιστή που από μικρή ηλικία εργαζόταν αρχικά στο λιμάνι και ακολούθως με την πώληση κάρβουνων. Επεσήμαναν δε ότι δεν είχε χρήματα ή τιμαλφή για να στοχοποιηθεί ενώ κανείς δεν πιθανολόγησε τον λόγο του εγκλήματος ούτε εξέφρασε υποψία ότι μπορεί να είχε λόγους για να θέσει τέρμα στην ζωή του με ακραίο και ασυνήθη τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου 2022, μια σημαντική μαρτυρία αναδείχθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, η οποία μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής με ζωντανές συνδέσεις από τη Ρόδο και αφορούσε στη δολοφονία του άτυχου βιοπαλαιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πληροφορίες που προέκυψαν, αφορούν στο προηγούμενο βράδυ από τη δολοφονία του 75χρονου Γιώργου Καριώτη, στις 13 Ιουνίου 2022, και ήδη η Αγγελική Νικολούλη έχει ενημερώσει σχετικά τις τοπικές αρχές για τις εξελίξεις. Το «Τούνελ» συνδέθηκε ζωντανά με τη Ρόδο. Μαζί με τη δημοσιογράφο της εφημερίδας «δημοκρατική», Μαίρη Φώτη, ήταν τα παιδιά του θύματος, Βαγγέλης και Κατερίνα Καριώτη.

Ο γιος του άτυχου οικογενειάρχη, Βαγγέλης κατήγγειλε τη μεγάλη καθυστέρηση των ερευνών από πλευράς των Αρχών.
«Έξι μήνες και ακόμα δεν έχουμε κάποιο νέο. Βρισκόμαστε στο σκοτάδι. Όποτε ρωτάω την αστυνομία για την εξέλιξη της έρευνας, με αγνοούν. Θέλουμε να καθαρίσει το όνομά μας γιατί κατηγορούν εμένα και τον αδελφό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάτοικος στη Σύμη βρήκε στην παραλία τσάντα με 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Ελλάδα Χτες

Παραδόθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Ελλάδα Χτες

Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Ελλάδα Χτες

Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Ελλάδα Χτες

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Ελλάδα Χτες

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Ελλάδα Χτες

Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Ελλάδα Χτες

Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες

Πρόστιμα σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ σε 11 μεγάλες επιχειρήσεις για παραπλανητικές εκπτώσεις

Ελλάδα Χτες

Σκρέκας: Αποδεικνύεται στην πράξη ότι οι έλεγχοι που διεξάγονται είναι καθολικοί, εντατικοί και αποτελεσματικοί

Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Πρώτη αντίδραση της Κίνας

Ελλάδα Χτες

Οι αντιδράσεις για τις εξελίξεις στο μέτωπο Ισραήλ - Ιράν

Αποθέωση για τον «σούπερ ήρωα» Τζολάκη και την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού

Ελλάδα Χτες

Ο νεαρός τερματοφύλακας έπιασε 3 από τα 5 πέναλτι της Φενέρμπαχτσε

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.