E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τον έδεσαν με κορδόνια από άρβυλα και τον στραγγάλισαν

Έρχονται απαντήσεις στο θρίλερ της Ρόδου

Τον έδεσαν με κορδόνια από άρβυλα και τον στραγγάλισαν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 3/2/2023 | 10:35

Ένα στυγερό έγκλημα που περιμένει απαντήσεις. Μια άγρια δολοφονία ενός συνταξιούχου που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Η Ρόδος παραμένει ανάστατη από τον στραγγαλισμό του πατέρα, μέσα στο σπίτι του…

Η Ρόδος θέλει να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του συνταξιούχου, που ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο νησί καθώς για δεκαετίες διατηρούσε ένα παραδοσιακό καφενεδάκι στο λιμάνι του σπιτιού. Ποιοι και γιατί είχαν λόγους να φτάσουν στο έγκλημα. Ο γιος του, που ανακρίθηκε από την αστυνομία αφέθηκε ελεύθερος. Ήταν εκείνος που τον βρήκε νεκρό και θεωρήθηκε ύποπτος. Οι αστυνομικοί όμως κατέληξαν πως δεν ήταν εκείνος ο άντρας που έβαψε τα χέρια του με αίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της δολοφονίας του βιοπαλαιστή οικογενειάρχη Γιώργου Καριώτη ο οποίος δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις και υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα από τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και του DNA και πλέον τα αποτελέσματα βρίσκονται προς αξιοποίηση στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου που χειρίζονται την υπόθεση.

Επιπλέον αξιολογείται το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες και λαμβάνονται ακόμα καταθέσεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ήταν 14 Ιουνίου 2022 περίπου στις 12.30 όταν ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από τον γιό του θύματος για την ανεύρεση του άψυχου σώματος του πατέρα του, μέσα στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί παρουσία ιατροδικαστή και της σήμανσης πραγματοποίησαν αυτοψία και βρήκαν τον 75χρονο σε θέση πρηνηδόν στο πάτωμα με δεμένα τα χέρια του πισθάγκωνα με κορδόνια για άρβυλα και με βρόγχο στο λαιμό χωρίς εμφανή σημάδια κακοποίησης. Από την έρευνα στον χώρο δεν διαπιστώθηκε παραβίαση – διάρρηξη αυτού, ενώ το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κλοπής – ληστείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιθανολογείται, αφού ομοίως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, ότι το έγκλημα διεπράχθη από άτομο που είτε αιφνιδίασε τον 75χρονο (πιθανότατα ήταν ήδη στο σπίτι και είχε εισέλθει χωρίς παραβίαση), είτε από άτομο που γνώριζε και εμπιστευόταν και τον αιφνιδίασε.

Σημειώνεται ότι δεν υφίστανται ίχνη πάλης ενώ από τις καταθέσεις που ελήφθησαν από οικεία του πρόσωπα όλοι μίλησαν για έναν βιοπαλαιστή που από μικρή ηλικία εργαζόταν αρχικά στο λιμάνι και ακολούθως με την πώληση κάρβουνων. Επεσήμαναν δε ότι δεν είχε χρήματα ή τιμαλφή για να στοχοποιηθεί ενώ κανείς δεν πιθανολόγησε τον λόγο του εγκλήματος ούτε εξέφρασε υποψία ότι μπορεί να είχε λόγους για να θέσει τέρμα στην ζωή του με ακραίο και ασυνήθη τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου 2022, μια σημαντική μαρτυρία αναδείχθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, η οποία μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής με ζωντανές συνδέσεις από τη Ρόδο και αφορούσε στη δολοφονία του άτυχου βιοπαλαιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πληροφορίες που προέκυψαν, αφορούν στο προηγούμενο βράδυ από τη δολοφονία του 75χρονου Γιώργου Καριώτη, στις 13 Ιουνίου 2022, και ήδη η Αγγελική Νικολούλη έχει ενημερώσει σχετικά τις τοπικές αρχές για τις εξελίξεις. Το «Τούνελ» συνδέθηκε ζωντανά με τη Ρόδο. Μαζί με τη δημοσιογράφο της εφημερίδας «δημοκρατική», Μαίρη Φώτη, ήταν τα παιδιά του θύματος, Βαγγέλης και Κατερίνα Καριώτη.

Ο γιος του άτυχου οικογενειάρχη, Βαγγέλης κατήγγειλε τη μεγάλη καθυστέρηση των ερευνών από πλευράς των Αρχών.
«Έξι μήνες και ακόμα δεν έχουμε κάποιο νέο. Βρισκόμαστε στο σκοτάδι. Όποτε ρωτάω την αστυνομία για την εξέλιξη της έρευνας, με αγνοούν. Θέλουμε να καθαρίσει το όνομά μας γιατί κατηγορούν εμένα και τον αδελφό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπιακός ‑ Λεουβέν 1‑1: Χαλαρό φιλικό με γκολάρα Λουίζ και δύο τραυματισμούς

Ελλάδα Σήμερα

Φτωχό πρώτο μέρος με απειλές από τη Λέουβεν - ισοπαλία στο τέλος παρά το φανταστικό τέρμα του Αντρέ Λουίζ

Διώξη για ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο στους τρεις συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με θύμα τη Βάγια Νέστορα

Ελλάδα Σήμερα

Πήραν προθεσμία να απολογηθούν την προσεχή Τρίτη - Λυπούμαστε για ό,τι συνέβη, ο εντολέας μου δεν γνωρίζει τους συγκατηγορούμενούς του, ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του 24χρονου που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Παπαδιαμάντη

Πυρκαγιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης: Ήχησε το 112 – Δείτε βίντεο

Ελλάδα Σήμερα

Οι αρχές ζητούν από τους κατοίκους να παραμείνουν σε εγρήγορση και να τηρούν τις οδηγίες που εκδίδονται

Θρίλερ σε πτήση της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη: Τι συνέβη πραγματικά μέσα στο αεροσκάφος

Ελλάδα Σήμερα

Επιβάτης παραλίγο να αναρροφηθεί έξω από το Boeing 737 μετά την αποκόλληση παραθύρου - ο 61χρονος νοσηλεύεται με εγκαύματα από τριβή.

Όλα όσα αλλάζουν για τα ακίνητα με το ΜΙΔΑ: Ανάσα για τα προβληματικά, μεταβατική περίοδος πριν τα πρόστιμα

Ελλάδα Σήμερα

Πιλοτική εφαρμογή για διορθώσεις σε Ε9 και Κτηματολόγιο, αγροτεμάχια και εκκρεμείς κτηματογραφήσεις πριν ξεκινήσουν οι διασταυρώσεις και οι κυρώσεις

«3 ευρώ εισιτήριο για βρέφος 17 μηνών»: Το απίστευτο beach bar στην Ιταλία που χρέωσε παιδί

Ελλάδα Σήμερα

Ένας πατέρας αναγκάστηκε να καταβάλει 3 ευρώ για την είσοδο της 17μηνης κόρης του σε γνωστή παραλία της Ιταλίας

Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη – Αρνείται κάθε εμπλοκή και θέλει να καταθέσει

Ελλάδα Σήμερα

Η επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία ενδέχεται να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε την Τρίτη να εμφανιστεί μπροστά στην ανακρίτρια

Καύσωνας στην Ευρώπη: Ποιες χώρες θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς και τι περιμένει την Ελλάδα

Ελλάδα Σήμερα

Ο ισχυρός υποτροπικός αντικυκλώνας και οι επιπτώσεις του στη Μεσόγειο

Κοριτσάκι δύο ετών στη Φλόριντα πέθανε αφού η μπέιμπι σίτερ το άφησε για τρεις ώρες μέσα σε αυτοκίνητο κάτω από ακραία ζέστη

Ελλάδα Σήμερα

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν υπό διερεύνηση

Ποιος ισχυρίζεται ότι ο Νετανιάχου και η Μοσάντ έσωσαν τον Ερντογάν από καρκίνο;

Ελλάδα Σήμερα

Πρώην εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ichilov του Τελ Αβίβ κάνει εκρηκτικό ισχυρισμό για μυστική ιατρική αποστολή στην Τουρκία με εμπλοκή της Μοσάντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.