E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σάλος με την τρανς δασκάλα με προσθετικό στήθος

«Πάσχω από γιγαντομαστία» ισχυρίζεται η ίδια

Σάλος με την τρανς δασκάλα με προσθετικό στήθος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/2/2023 | 09:40

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στον Καναδά με την τρανς καθηγήτρια, η οποία πηγαίνει στο σχολείο φορώντας τεράστιο προσθετικό στήθος και ξανθιά περούκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kayla Lemieux, που διδάσκει στο Λύκειο Oakville Trafalgar στο Οντάριο, «πιάστηκε» στα πράσα από τις κάμερες την περασμένη εβδομάδα να βγαίνει από την πολυκατοικία της ντυμένη άντρας ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε φύγει από το σχολείο ντυμένη γυναίκα.

Η ίδια, όταν πιέστηκε για εξηγήσεις, αρνήθηκε ότι είναι το ίδιο πρόσωπο ωστόσο, δεν έχει αποδείξεις.

«Δεν φοράω προσθετικά στήθη. Αυτά είναι αληθινά», δήλωσε στην The Post. Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι τρανσέξουαλ. Γεννήθηκα διεμφυλικός. Πάσχω από γιγαντομαστία, η οποία λέγεται αλλιώς μακρομαστία ή υπερτροφία στήθους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι σπάνιο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Επηρεάζει τις γυναίκες σπανίως, αλλά στη δική μου περίπτωση όπως πιστεύει και ο γιατρός μου επειδή έχω τα ΧΧ χρωμοσώματα, έχει κάποια σχέση με αυτό. Μου το προκάλεσε η ορμονική ευαισθησία στα οιστρογόνα», συμπλήρωσε η Lemieux, η οποία παραδέχτηκε ότι δεν έχει λάβει ποτέ επίσημη διάγνωση.

Δέχεται απειλές για τη ζωή της

Οι γονείς εξοργισμένοι ζήτησαν εξηγήσεις και τόνισαν ότι η Lemieux είναι ακατάλληλη για να διδάξει τα παιδιά τους ενώ η διεύθυνση του σχολείου εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή της στην καθηγήτρια επιτρέποντας της να φοράει ό,τι εκείνη επιθυμεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, η περιφέρεια ισχυρίστηκε ότι όποιου είδους παρέμβαση ή κριτική θα ήταν αντίθετη με τον Κώδικα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Οντάριο.

«Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι η Lemieux εμφανίζεται δημόσια ως άνδρας. Το σχολείο ήταν ανένδοτο λέγοντας στους γονείς ότι πρόκειται για μια δασκάλα που πρέπει να εκφράζεται ως γυναίκα. Η εμφάνιση της είναι αντιεπαγγελματική, προσβλητική και έχει προκαλέσει χάος στο σχολικό περιβάλλον», δήλωσε εξοργισμένη μία γονέας στην The Post.

Σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας, η Lemieux έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή της. Ένας γείτονας δήλωσε στην εφημερίδα ότι «βάζει τα στήθη για να διδάξει, αλλά τα βγάζει όταν πηγαίνει βόλτα ή όταν κάνουν επίσκεψη οι αστυνομικοί».

«Περνούσα με το αυτοκίνητο. Μπορείς να δεις τα στήθη από τόσο μακριά όταν οδηγείς. Όλοι επιβραδύνουν γιατί δεν πιστεύουν αυτό που βλέπουν», σημείωσε από την πλευρά της μία άλλη γειτόνισσα και αποκάλυψε ότι η Lemieux εθεάθη για πρώτη φορά με τα προσθετικά στήθη τον περασμένο Μάιο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τo AI‑Scam του 2026: Η φωνή που σε παγιδεύει

Πριν 2 ώρες

Το σοκαριστικό στοιχείο της νέας αυτής τεχνολογίας είναι η ευκολία με την οποία επιτυγχάνεται

Η πλατφόρμα φαγητού που έκλεψε τους μισθούς των εργαζομένων

Πριν 2 ώρες

Η κρυφή πλευρά του delivery που αποκαλύπτεται τώρα

Πως ο Τραμπ κατάφερε να δώσει προβάδισμα 55 τρισ. δολαρίων στην Κίνα

Πριν 2 ώρες

Η «Στροφή στην Ασία» που έμεινε στα χαρτιά

Ο άνθρωπος που πούλησε τον Πύργο του Αιφελ – Και το έκανε δύο φορές

Χτες

Ο «Κόμης» Βίκτορ Λούστιγκ εξαπάτησε κυβερνήσεις, τραπεζίτες και την ίδια την Αμερική – αλλά κανείς δεν έμαθε ποτέ ποιος πραγματικά ήταν

Αυτή είναι η χώρα της Ευρώπης με το μεγαλύτερο πρόβλημα αδέσποτων – Και η Ελλάδα στη «μαύρη» λίστα

Χτες

Ιστορικά λάθη, ανεπαρκείς πολιτικές και μαζικές εγκαταλείψεις εκτόξευσαν τον αριθμό των αδέσποτων σε Ρουμανία, Τουρκία, Ελλάδα και Βαλκάνια

Οδηγός delivery έσωσε γυναίκα που ήταν παγιδευμένη για 30 ώρες: Πώς την εντόπισε

Χτες

Χωρίς νερό, φαγητό ή τουαλέτα για 30 ώρες, η γυναίκα περιέγραψε ότι βίωσε «ακραία ψυχική πίεση και φόβο»

Πώς είναι η ζωή για μια Ελληνίδα μαμά στο εξωτερικό

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Χτες

Χαρές, δυσκολίες και προσαρμογή σε μια νέα πραγματικότητα

Τι συνέβη στον Καναδά όταν η θερμοκρασία έφτασε τους ‑63 βαθμούς Κελσίου

Χτες

Όλα τα παράξενα που συνόδευσαν την πιο κρύα μέρα στην ιστορία της χώρας

«Τα σχολεία δεν είναι ταβέρνες»: Το έθιμο της Tσικνοπέμπτης που έφερε αντιδράσεις

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Προχτές

Δεν υπάρχει λόγος να στήνονται ψησταριές σε σχολικούς χώρους, λέει η Πανελλήνια Ομοσπονδία ΝΕΜΕΣΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.