E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Χριστίνα Κεφαλά για Survivor: «Ας μην κοροϊδευόμαστε, το παν είναι τα λεφτά και η δημοσιότητα»

Το ξέραμε ότι οι παλιοί θα μας διώξουν.

Χριστίνα Κεφαλά για Survivor: «Ας μην κοροϊδευόμαστε, το παν είναι τα λεφτά και η δημοσιότητα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/3/2023 | 17:18

Η Χριστίνα Κεφαλά «εισέβαλε» στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την σύντομη εμπειρία της από το Survivor All Star. Η γνωστή Instagramer σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης, παραδεχόμενη μεταξύ άλλων πως το παν για τη συμμετοχή είναι τα λεφτά και η δημοσιότητα.

«Δεν ήθελα να γυρίσω τόσο νωρίς αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα… Έχει ξεφύγει το πράγμα στο Survivor. Είναι λίγο το μοντάζ, είναι τηλεόραση, το γνωρίζουμε όλοι αυτό», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο πρώτος δισταγμός μου, όταν κλήθηκα να μπω στο All Star, ήταν ότι οι παλιοί θα μας έδιωχναν. Είπα: μπήκα και την πρώτη φορά σε δεύτερη φάση, το ‘χω ξαναδεί το έργο. Ήμουν σίγουρη ότι αν δεν φύγω τη δεύτερη βδομάδα, τρίτη-τέταρτη ήταν σίγουρο. Αλλά δεν είχα και το αγωνιστικό καθόλου», παραδέχεται στη συνέχεια.

«Έχει ακουστεί ότι έκανα γυμναστική για να είμαι καλή στο Survivor. Εγώ είχα δύο γυμναστές και το έκανα για μένα, για την υγεία μου, για την ψυχολογία μου», τονίζει η Χριστίνα Κεφαλά.


«Μπήκαμε στο παιχνίδι και τους καταστρέψαμε τους Κόκκινους. Πεινάσαμε όλοι. Ήταν τόσο μεγάλη η πείνα δύο βδομάδες, χάναμε συνέχεια. Όταν μπήκα, μπήκα yolo, είπα ότι θα είμαι χαλαρή κι όπου με βγάλει. Μετά όταν είδα όλους τους τσακωμούς, τα off-camera, με έτρωγε ψυχολογικά όλο αυτό και έλεγα: τι κάνω εγώ εδώ;», εξομολογείται αμέσως μετά η Χριστίνα Κεφαλά.

«Το παν είναι τα χρήματα. Όλοι μπήκαμε για αυτά, για τη δημοσιότητα και την παραμονή στο παιχνίδι, μην κοροϊδευόμαστε. Αλλά μόλις είδα να γίνονται όλα αυτά και να είμαι μακριά από την οικογένειά μου… όχι», τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

Σήμερα

Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

Σήμερα

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

Σήμερα

Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

Χτες

Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

Χτες

Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

Χτες

Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Χτες

Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

Χτες

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Χτες

Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

Χτες

Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.