E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καιρός: Βροχές και στην Αττική τις επόμενες ώρες

Απότομη μεταβολή με σφοδρές βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Καιρός: Βροχές και στην Αττική τις επόμενες ώρες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/3/2023 | 16:24

Απότομη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες, με σφοδρές βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στο μεταξύ σε ισχύ βρίσκεται έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ την ίδια στιγμή η Πολιτική Προστασία έχει εκδώσει προειδοποιήσεις με συστάσεις για τους κεραυνούς.

Το Σάββατο βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετά ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα στη Δυτική Ελλάδα, στη Θράκη και στα νησιά του Βορειοανατολικού και Ανατολικού Αιγαίου. Αυξημένη είναι η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων, κυρίως στα νησιά του Βορειοανατολικού και Ανατολικού Αιγαίου. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 21 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 20, στην Ήπειρο από 8 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 20-22, στα Επτάνησα από 11 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 18 και στην Κρήτη από 13 έως 22-24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 Μποφόρ και τοπικά 7 Μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 Μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 6 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες, φαινόμενα που τις πρωινές ώρες θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 Μποφόρ και μετά το μεσημέρι από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19-20 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, με αυξημένη πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.

Η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί για καταιγίδες, κεραυνούς

Η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί για επιδείνωση του καιρού από σήμερα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), πρόσκαιρη επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από σήμερα το απόγευμα (10-03-2023) έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου (11-03-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς χαλαζοπτώσεις και από ισχυρούς νότιους νοτιοδυτικούς ανέμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο αναλυτικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Σήμερα Παρασκευή (10-03-2023)

Από τις απογευματινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και από τις βραδινές ώρες στη δυτική και κεντρική Στερεά και κατά τόπους στη Μακεδονία και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αύριο Σάββατο (11-03-2023)

α) μέχρι τις πρωινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική και ανατολική)

β) μέχρι το μεσημέρι στη Θράκη

γ) μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε ποιον θα δοθεί η βουλευτική έδρα του Αλέξη Τσίπρα

Πριν 11 ώρες

Μάλλον θα χάσει ακόμα έναν βουλευτή ο ΣΥΡΙΖΑ

Γαλλία: Παραιτήθηκε και ο νέος πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκορνί

Πριν 11 ώρες

Την παραίτηση του υπέβαλε στον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, ο Σεμπαστιάν Λεκορνί

Παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Πριν 11 ώρες

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Πέθανε ο Ανδρέας Θεοφίλου

Πριν 11 ώρες

«Εφυγε» ο διακεκριμένος πυρηνικός φυσικός και αγωνιστής της Αριστεράς

Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 44χρονο με πατίνι στην Πέτρου Ράλλη

Πριν 11 ώρες

Ο 46χρονος έχει αλβανική καταγωγή και ομολόγησε την εμπλοκή του στο δυστύχημα

Βήμα πίσω δεν κάνει ο Πάνος Ρούτσι – Για 22η ημέρα παραμένει στο Σύνταγμα συνεχίζοντας την απεργία πείνας

Πριν 11 ώρες

Επιμένει στη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό του γιου του

Οι Ισπανοί ακτιβιστές που γύρισαν από τη Γάζα μιλούν για βασανιστήρια – Χτυπήματα, δεμένα μάτια και χειροπέδες

Πριν 11 ώρες

Η Ισπανία συγκαταλέγεται στις πιο επικριτικές φωνές στην Ευρώπη όσον αφορά τον πόλεμο που διεξάγει το Ισραήλ

Ρόδος: Ιερέας ανάγκασε τουρίστα να γδυθεί για να τον αλείψει με λάδι

Πριν 11 ώρες

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 30χρονος Εσθονός έκανε διακοπές στη Ρόδο και θέλησε να επισκεφθεί ένα μοναστήρι

Καιρός:Ξεκίνησε το πέρασμα της κακοκαιρίας «Barbara» ‑ Σε ποιες περιοχές ρίξει το περισσότερο «νερό»

Πριν 11 ώρες

Γενικά άστατος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Δευτέρα 6 Οκτωβρίου - Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Ρύθμιση οφειλών αλά καρτ: Τι θα εισηγούνται οι ιδιωτικές εταιρίες που θα αναλάβουν τις οφειλές προς τον ΕΦΚΑ

Πριν 11 ώρες

Προς το παρόν δεν φαίνεται να βρίσκεται στο τραπέζι του οικονομικού επιτελείου το ενδεχόμενο νέας ευνοϊκής ρύθμισης οφειλών που είχαν ζητήσει κυρίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.