E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Απόστολος Γκλέτσος για τη σχέση του με τη Μιμή Ντενίση

«Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει, είμαι χαρούμενος που τις έκανα. Πολλές οικογένειες μου είπαν πως τους βοήθησα»

Ο Απόστολος Γκλέτσος για τη σχέση του με τη Μιμή Ντενίση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/3/2023 | 15:18

«Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει, είμαι χαρούμενος που τις έκανα. Πολλές οικογένειες μου είπαν πως τους βοήθησα», λέει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, την ενασχόληση με τα κοινά και τις γυναίκες της ζωής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι στην τηλεόραση για καθαρά βιοποριστικό λόγο. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, όπως και η ενασχόλησή μου με τα κοινά. Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θα ξανά είμαι υποψήφιος για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Θα έχω την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πάντα σχολιάζονται, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι η μόδα.

Δεν με έχουν πειράξει αρνητικά σχόλια ακόμα και όταν με έμπλεκαν σε περίεργες υποθέσεις. Ήξερα την αλήθεια. Οι Ψίθυροι Καρδιάς ήταν μια δουλειά που έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία, εγώ εκεί είχα μια μικρή συμμετοχή. Δεν είναι η αγαπημένη μου δουλειά», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για την οικογένειά του, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Υπάρχουν πολλές γυναίκες που είμαι ο άντρας της ζωής τους, η μάνα μου, η αδελφή μου και η κόρη μου. Αυτές είναι οι γυναίκες της ζωής μου. Δεν είμαι χαζομπαμπάς, της έχω μια βαθιά αγάπη, όχι αδυναμία. Πολλές φορές η κόρη μου, μου έχει πει για πράγματα που έχω πει και δεν της αρέσαν. Τα λεμέ μεταξύ μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρέπει κάποιος να σηκώνει βάρη κοινωνικά και να πηγαίνει μπροστά. Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει, είμαι χαρούμενος που τις έκανα. Πολλές οικογένειες μου είπαν πως τους βοήθησα. Δεν είμαι της συντροφικότητας, είμαι με τα φεγγάρια μου. Δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν θα βγαίνω και να το λέω. Βαριέμαι να ασχολούνται μαζί μου».

Ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε στη συνέχεια: «Είναι δικό του θέμα κάποιος να δείχνει την αγάπη του. Να τους κρίνω εγώ; Ποιος είμαι εγώ; Ούτε ιδιωτικά δεν τολμάω να τους κρίνω, όχι δημόσια. Υπάρχουν πολλές σχέσεις μου, που δεν έχουν γίνει γνωστές. Έχω ερωτευτεί γυναίκες μέσα από την δουλειά, κάναμε 16 ώρες αυτή την δουλειά, από που θα ερωτευόμουν από την τράπεζα;».

Για την Μιμή Ντενίση, ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε πως «ήμασταν τηλεοπτικό ζευγάρι, μετά στο θέατρο για 2 χρόνια και μετά γίναμε και στην πραγματικότητα. Νομίζω έχουν σπάσει κάποιοι άλλοι το ρεκόρ του πιο σύντομου γάμου, ο δικός μου είχε κρατήσει 17 ημέρες. Ήταν σε μικρή ηλικία που όλα συγχωρούνται».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

Πριν 2 ώρες

Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Πριν 2 ώρες

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

Χτες

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

Χτες

Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Χτες

Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

Χτες

Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

Χτες

«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

Χτες

Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

Χτες

«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

Χτες

Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.