E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ελασσόνα: Ανείπωτος θρήνος για ζευγάρι που έχασε το βρέφος του σε τροχαίο

Το λάθος με το παιδικό κάθισμα

Ελασσόνα: Ανείπωτος θρήνος για ζευγάρι που έχασε το βρέφος του σε τροχαίο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/3/2023 | 09:43

Μια αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην άσφαλτο της Ελασσόνας τον περασμένο Μάιο όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός βρέφους μόλις 10 μηνών. Οι γονείς του μωρού, δύο μέρες πριν το τραγικό δυστύχημα, ετοιμάζονταν να τελέσουν το μυστήριο του γάμου τους και της βάφτισης του αγοριού τους που έφυγε.

Μια αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην άσφαλτο της Ελασσόνας τον περασμένο Μάιο όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός βρέφους μόλις 10 μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γονείς του μωρού, δύο μέρες πριν το τραγικό δυστύχημα, ετοιμάζονταν να τελέσουν το μυστήριο του γάμου τους και της βάφτισης του αγοριού τους που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν η μητέρα, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, ενώ το μωρό ήταν δεμένο στο καθισματάκι του στη μπροστινή θέση. Αμέσως η γυναίκα ειδοποίησε τον σύζυγό της και το ΕΚΑΒ.

Όμως, όπως καταγγέλλεται, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις τόσο της ίδιας όσο και των διερχόμενων οδηγών, το ασθενοφόρο άργησε 48 λεπτά για μια απόσταση που κανονικά θα διένυε μέσα σε 10 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχεδόν έναν χρόνο μετά ο Τηλέμαχος και η Παναγιώτα βασανίζονται από τις σκέψεις για το τι θα είχε συμβεί εάν είχε φθάσει νωρίτερα το ασθενοφόρο. Οι δύο γονείς μίλησαν στο Star με τη μητέρα του παιδιού να αναγνωρίζει το λάθος της να βάλει το παιδικό καθισματάκι στη μπροστινή θέση όπου άνοιξε ο αερόσακος, ωστόσο, σκέφτεται πως ίσως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν το ασθενοφόρο είχε φθάσει γρήγορα.

H έκκληση των γονιών

Μετά την απώλειά του, οι γονείς κάνουν έκκληση ο θάνατος του μωρού τους να είναι ο τελευταίος. Ζητούν να στελεχωθεί η περιοχή τους με ασθενοφόρα. Όπως καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή ένα ασθενοφόρο εξυπηρετεί 52 χωριά.

Μάλιστα η μητέρα λίγες μέρες μετά τον χαμό του αγοριού της έστειλε email στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας για τα κενά στις υποδομές υγείας προκειμένου να ληφθούν μέτρα και να μη θρηνήσει καμιά άλλη οικογένεια θύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλευρό των δύο γονιών στέκεται και ο δήμαρχος Ελασσόνας επισημαίνοντας τα προβλήματα που υπάρχουν και την ανάγκη ενίσχυσης του τομέα του ΕΚΑΒ.

«Δώσαμε μια υπόσχεση στο παιδί μας»

«Όσο περιμέναμε το ΕΚΑΒ, είχε ήδη φθάσει η Αστυνομία. Περαστικοί που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος έπαιρναν τηλέφωνο ξανά και ξανά και ούρλιαζαν «έχουμε μωρό στο δρόμο». Το ασθενοφόρο δεν είχε έρθει» είπε η κ. Παναγιώτα.

«Δώσαμε μια υπόσχεση στο παιδί μας. Να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να έρθει έστω και ένα ασθενοφόρο με πλήρωμα στην Ελασσόνα» δήλωσε συγκλονισμένος από την απώλεια του παιδιού του ο κ. Τηλέμαχος.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Λάρισας επικοινώνησε με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υποστήριξε πως το ασθενοφόρο χρειάστηκε 15 λεπτά για να φθάσει στο σημείο του ατυχήματος προσθέτοντας πως το μωρό ήταν ήδη χωρίς σφυγμό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: Η Χαμάς είναι έτοιμη για διαρκή ειρήνη ‑ Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει άμεσα τους βομβαρδισμούς, για ν` απελευθερώσουμε τους ομήρους

Πριν 7 ώρες

Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις για λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, έγραψε στο Truth Social o Αμερικανός πρόεδρος

Καρκινοπαθής πέθανε κάνοντας κλύσματα με καφέ, μέθοδος που υποστήριζε η συνωμοσιολόγος μητέρα της

Χτες

Η ιατροδικαστής σημείωσε ότι η νεαρή γυναίκα επηρεαζόταν από τις δικές της πεποιθήσεις, των γονιών της και ενός οικογενειακού φίλου – όλοι υπέρμαχοι των εναλλακτικών θεραπειών

Νέες δηλώσεις Γεωργιάδη για την υγεία του Πάνου Ρούτσι

Χτες

Αμφισβητεί το ιατρικό ανακοινωθέν και ζητά δημοσιοποίηση εξετάσεων - Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας ως απάντηση

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επισκέφτηκε τον Πάνο Ρούτσι στο Σύνταγμα

Χτες

Στο πλευρό του επί 19 ημέρες απεργού πείνας Πάνου Ρούτσι στο Σύνταγμα, βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100μ. Τ11 και στο Νέο Δελχί ο Νάσος Γκαβέλας

Χτες

Ο 25χρονος παραολυμπιονίκης διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου στα 100μ. Τ11 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Νέο Δελχί

Τελεσίγραφο 48 ωρών Τραμπ σε Χαμάς: «Αποδεχτείτε αλλιώς έρχεται κόλαση»

Χτες

Το τελεσίγραφο του Αμερικανού προέδρου λήγει στις 6 μ.μ. της Κυριακής

Ξενοδοχεία προσφέρουν δώρα και χρήματα στα ζευγάρια που συλλαμβάνουν μωρό στα δωμάτιά τους

Χτες

Ο επιχειρηματίας που μπαίνει στη μάχη κατά της υπογεννητικότητας.

Αγρια συμπλοκή μαθητών με σκουπόξυλα στο Περιστέρι ‑ Τραυματίστηκαν τρεις καθηγητές

Χτες

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις ή προσαγωγές, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη

Ηράκλειο: Βρετανίδα τα έτσουξε στο αεροπλάνο και προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση

Χτες

Μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση, χτύπησε αεροσυνοδό, άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και τελικά συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.