E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Έφτιαξε δικό της κόμμα ώστε να υποστηρίξει το «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια»

Ποιο είναι το μανιφέστο της

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Έφτιαξε δικό της κόμμα ώστε να υποστηρίξει το «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/3/2023 | 20:59

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά το πολιτικό της «διαζύγιο» της από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο βρήκε τη νέα της «στέγη» την οποία και δημιούργησε. Η πολιτεύτρια ανακοίνωσε μέσω των social media πως ίδρυσε νέο πολιτικό κόμμα το οποίο ονομάζεται «ΠΑΤΡΙΔΑ». Μάλιστα όπως τονίζει η ίδια «ερχόμαστε δυνατά για το μέλλον μας, την Πατρίδα μας και τα παιδιά μας».

Στο μανιφέστο της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου επαναλαμβάνει συνεχώς πως «έχουμε βαρεθεί» και τα «βάζει» με τα κακώς κείμενα της κοινωνίας ενώ τονίζει πως τόσο η ίδια όσο και συνυποψήφιοι της στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» είναι Έλληνες και νέοι άνθρωποι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ακούγεται να λέει στο βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε το νέο κόμμα: «Έχουμε βαρεθεί σαράντα χρόνια να ψηφίζουμε διαφορετικά υποτίθεται κόμματα που καταλήγουν να ασκούν ολόιδιες πολιτικές. Έχουμε βαρεθεί άλλα να υπόσχονται τα κόμματα προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τις πόλεις μας παραδομένες στη βρόμα, την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα. Έχουμε βαρεθεί τα κέντρα εξουσίας να νοιάζονται περισσότερο για όσους μπαίνουν λαθραία στη χώρα μας, να τους μοιράζουν αφειδώς ΑΜΚΑ και επιδόματα σε βάρος των Ελλήνων πολιτών. Έχουμε βαρεθεί να πληρώνουμε του κόσμου τους φόρους για να πηγαίνουν οι κόποι σε επιδόματα δήθεν ευπαθών ομάδων και να στερούμαστε πόρους και παροχές όλοι οι υπόλοιποι. Έχουμε βαρεθεί όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου να υιοθετούν το άθλιο αριστερό αφήγημα της ορθοπολιτικής ατζέντας προσπαθώντας να βαφτίσουν το κρέας ψάρι και κυνηγώντας όποιον τους χαλάει τη σούπα.

Έχουμε βαρεθεί οι εγκληματίες να μπαινοβγαίνουν από τις φυλακές λες και πάνε από το σπίτι τους στο εξοχικό και τούμπαλιν ή να μην καταδικάζονται καθόλου χάρη σε ένα νομικό σύστημα και μια δικαιοσύνη που κλείνει τα μάτια πολλές φορές προς αυτόν που έχει τα λεφτά αλλά αποφασίζει να βγάλει σε πλειστηριασμό μέσα σε μια νύχτα τα σπίτια δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Έχουμε βαρεθεί να έχουμε διαλυμένα δημόσια σχολεία, δημόσια νοσοκομεία και δρόμους κα να μη νοιάζεται κανείς. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε να διώκεται η θρησκεία μας και οι δράστες να το κάνουν ανενόχλητοι χωρίς να βρίσκονται ποτέ. ΄Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε την αστυνομία να θέλει να κάνει τη δουλειά της και να μην την αφήνουν τα πολιτικά κέντρα. Έχουμε βαρεθεί διαχρονικά την κάλυψη στα παραμύθια της αριστεράς μην τυχόν και φτερνιστεί και κρυώσουμε. Έχουμε βαρεθεί να μας πνίγει ένα κράτος Φρανκεστάιν στους φόρους στερώντας μας το δικαίωμα να αναπνεύσουμε. Έχουμε βαρεθεί να ψάχνουμε κρεβάτι στην εντατική για τους δικούς μας ανθρώπους και να χρειαζόμαστε κάποιον ισχυρό να μας βοηθήσει για να το βρούμε. Έχουμε βαρεθεί να μην υπάρχει πουθενά διαφάνεια και αξιοκρατία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχουμε βαρεθεί πολιτικούς υπεύθυνους – ανεύθυνους για τραγωδίες να αναλαμβάνουν μέρος στις εκλογές σα να μην συμβαίνει τίποτα. Έχουμε βαρεθεί να είμαστε η νέα γενιά που είναι μονίμως παραγκωνισμένη απαξιωμένη και με 700 ευρώ στο έλεος του Θεού προσπαθώντας να επιβιώσει αξιοπρεπώς αυτόνομα και να κάνει οικογένεια.

Έχουμε βαρεθεί να αναγκαζόμαστε να φεύγουμε στο εξωτερικό αφού εδώ μας στερούν το μέλλον. Έχουμε βαρεθεί να μας στερούν την αξιοπρέπειά μας και να ζητιανεύουμε για να τη βρούμε. Έχουμε βαρεθεί να μην έχουμε ουσιαστικές επιλογές στην κάλπη και πάντα να ψηφίζουμε τον λιγότερο ανίκανο για να αποδειχθεί μετά το ίδιο ανίκανος με αυτόν που έφυγε.

Ως εδώ, φτάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα έχουμε επιλογή. Στις επόμενες εκλογές επιλογή υπάρχει και έχει όνομα. ΠΑΤΡΙΔΑ.

Για να βάλουμε φρένο στην κατηφόρα της χώρας μας. Η ΠΑΤΡΙΔΑ είναι το κόμμα που υπηρετεί το συμφέρον της Ελλάδας. Συγκροτείται από Έλληνες και Ελληνίδες στην πλειοψηφία νέους , πολίτες της διπλανής πόρτας, αξιόλογους και άφθαρτους.

Ζούμε την καθημερινότητα, υπηρετούμε την κοινή λογική. Αγαπάμε την πατρίδα μας, το θεσμό της οικογένειας, τη θρησκεία μας και αγωνιζόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαπλοκής για το καλύτερο μέλλον που μας αξίζει και αυτή τη φορά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να απέχουμε από τις κάλπες ή να ψηφίσουμε λευκό δυναμώνοντας τα συστημικά κόμματα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική Οδό Κορίνθου‑Τριπόλεως: Φορτηγό «εισέβαλε» στο αντίθετο ρεύμα

Σήμερα

Τριμελής οικογένεια απεγκλωβίστηκε από το διαλυμένο ΙΧ και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Κυψέλη: Πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Σήμερα

Τη βαλίτσα ανακάλυψε άστεγος στην οδό Ευελπίδων

Λορέντζο Καριέρε: Θλίψη στο τελευταίο αντίο – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά με ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια

Σήμερα

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον Ιερό Καθολικό Ναό του Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό

ΑΑΔΕ: Ποιοι μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 72 δόσεις και πώς υποβάλλουν αίτηση

Σήμερα

Ανοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023 σε έως 72 μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστο ποσό τα 30 ευρώ.

Απόκοσμη Μόσχα: Χάθηκε ο ήλιος από τον μαύρο καπνό μετά τις ουκρανικές επιθέσεις με drones

Σήμερα

Επτά νεκροί και 24 τραυματίες μετά την ουκρανική επίθεση με drones που έπληξε κέντρο logistics και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην περιφέρεια της Μόσχας.

Ο 20χρονος Μέσι κρατούσε αγκαλιά τον βρεφούλη Γιαμάλ το 2007 σε καμπάνια ‑ και αύριο οι δύο τους θα αντιμετωπιστούν στον τελικό του Μουντιάλ 2026.

Σήμερα

Ποιος μαθηματικός υπολόγισε τι κρύβει η ιστορική φωτογραφία Μέσι-Γιαμάλ πριν από 19 χρόνια;

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε σύγκρουση με ΙΧ

Σήμερα

Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη μετά τη μοιραία σύγκρουση στη Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Voucher για παιδικούς σταθμούς: Ποιοι δικαιούχοι εξαιρούνται από τα εισοδηματικά κριτήρια

Σήμερα

Νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση αναπροσαρμόζει τα όρια εισοδήματος και διευρύνει τον κύκλο των δικαιούχων από το σχολικό έτος 2026-2027.

Καύσωνας: Ποιες περιοχές θα «καούν» τις επόμενες μέρες και πότε θα χτυπήσει κόκκινο το θερμόμετρο

Σήμερα

Η Δευτέρα αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη ημέρα του καλοκαιριού, με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 42 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές.

Έβδομη νύχτα επιθέσεων κατά του Ιράν: Τι αποκαλύπτει η Τεχεράνη για τάνκερ, νάρκες και drone

Σήμερα

Η CENTCOM επιβεβαίωσε την έναρξη νέων επιχειρήσεων, ενώ το Ιράν κάνει λόγο για νεκρούς, καιόμενα τάνκερ και κατάρριψη αμερικανικού drone.

Στο «κόκκινο» η κίνηση: Μεγάλη η έξοδος των εκδρομέων, μποτιλιαρίσματα σε Κηφισό, Αθηνών‑Κορίνθου και Αττική Οδό

Χτες

Μεγάλες καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο - Αυξημένη η κίνηση εν όψει Σαββατοκύριακου  και στο λιμάνι του Πειραιά - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία και στην Πανεπιστημίου λόγω τροχαίου

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προσλαμβάνει ‑ δείτε ποιες θέσεις ανοίγουν και τι μισθούς προσφέρουν

Χτες

Εννέα θέσεις εργασίας με αποδοχές έως 48.225 δολάρια ετησίως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με προθεσμίες που εκπνέουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Αυγούστου 2026.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.