E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου

Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 24/3/2023 | 12:39

Για ακόμα μία φορά απουσιάζει από τη «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής απουσιάζει από το πάνελ της εκπομπής λόγω αδιαθεσίας .....

Σύμφωνα με όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα, ο συνεργάτης της δεν αισθάνεται καλά και για αυτό τον λόγο δεν θα βρίσκεται μαζί τους σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Ανδρέας μας είναι λίγο αδιάθετος σήμερα. Τώρα μίλησα μαζί του, πριν μπούμε στο πλατό. Δόξα τω Θεώ έχει μια αδιαθεσία αλλά όλα είναι καλά», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Σημειώνεται ότι πριν λίγο καιρό, ο παρουσιαστής είχε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Μάλιστα, παρέμεινε για μερικές ημέρες διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Επιστρέφοντας στο πλατό, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον κόσμο που του έστελνε μηνύματα για περαστικά, όσο και τη σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή, που ήταν βράχος στο πλευρό του.

«Ξέρετε ότι εγώ πολλές φορές δεν έχω μέτρο. Από την 8η ώρα έλεγα για την εκπομπή. Ήμουν έτοιμος να βγω στον αέρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα γιατί ειλικρινά, αυτή τη φορά… ειλικρινά ήταν δίπλα μου από το πρωί μέχρι το βράδυ, αγόγγυστα. Είμαστε δυο μέρες στο σπίτι και συμβαίνει το ίδιο. Ένας λόγος που της βγήκε η ψυχή της Ελένης είναι το ότι απάντησε στο 95% ενός τσουναμιού μηνυμάτων από τον κόσμο, με συνέπεια, με αγάπη και ενημέρωση. Εγώ να είμαι στον άλλο κόσμο και μου έλεγε συνέχεια ποιος πήρε και από που….Τέτοια αγάπη μόνο άνθρωποι που τη δέχονται αξίζουν να προσπαθούν παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Σήμερα

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Σήμερα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Πατέρας για 2η φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σήμερα

Στο μαιευτήριο ΡΕΑ γέννησε η Γεωργία Κρασσά, με εξιτήριο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Σήμερα

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Θάνασης Τσαλταμπάσης: Συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram τιμώντας τη μνήμη του, τρεις μήνες μετά την απώλεια

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Σήμερα

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Σήμερα

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ποιο «πλωτό παλάτι» επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο

Χτες

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα απόλαυσε γυναικεία παρέα και ελληνικό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου για τη Μαντόνα στην Πάτμο – Σε ποιες Ελληνίδες τα «χρέωσε»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες.

Κρήτη: Συγκινητικός γάμος για ζευγάρι στην Αρβη ‑ Η στιγμή που άγγιξε όλους τους καλεσμένους

Χτες

Η Χριστίνα Αγγελάκη και ο Στιβ Γιάνσεν ένωσαν τις ζωές τους στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην Αρβη Κρήτης, σε μια τελετή γεμάτη συγκίνηση και κρητική παράδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.