E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ευγενία Σαμαρά ‑ Γιάννης Ποιμενίδης: Οριστικός ο χωρισμός τους ‑ «Μουδιασμένη» η ηθοποιός

Tράβηξαν διαφορετικούς δρόμους ύστερα από 9 χρόνια κοινής πορείας.

Ευγενία Σαμαρά ‑ Γιάννης Ποιμενίδης: Οριστικός ο χωρισμός τους ‑ «Μουδιασμένη» η ηθοποιός
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 30/3/2023 | 17:49

Οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας την είδηση του χωρισμού τους, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Breakfast@Star» το τέλος της σχέσης τους, είναι οριστικό.

Ρεπόρτερ της εκπομπής είπε στην Ελένη Χατζίδου και στον Ετεοκλή Παύλου ότι μίλησε με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού και επιβεβαίωσαν τον χωρισμό. 
«Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικός» είπε συγκεκριμένα, στους παρουσιαστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε συνέχεια του ίδιου ρεπορτάζ, διαψεύστηκαν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ευγενία Σαμαρά να έχει προχωρήσει σε μία νέα σχέση και μάλιστα, με τον ηθοποιό, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. «Αναληθής και ανυπόστατη είδηση. Μίλησα με ανθρώπους από το πολύ κοντινό περιβάλλον αυτών των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι κατηγορηματικά μία αναληθής πληροφορία» είπε δημοσιογράφος της εκπομπής.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του πρώην ζευγαριού ήταν στις 21 Φεβρουαρίου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου διασκέδασαν μαζί με τους Σάντυ Χατζηιωάννου, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Θανάση Αλευρά, Κωστή Μαραβέγια, Τόνια Σωτηροπούλου και άλλους φίλους.

Δημοσίευμα της εφημερίδας OnTime υποστηρίζει πως οι δυο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους εδώ και έναν μήνα.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρεται, ότι το ζευγάρι δεν επιθυμεί να επιβεβαιώσει αλλά ούτε να διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, άτομα από το περιβάλλον τους επιβεβαιώνουν τα «σύννεφα» στη σχέση τους, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείουν το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.



Τόσο η Ευγενία Σαμαρά, όσο και ο Γιάννης Ποιμενίδης εξακολουθούν να διατηρούν στα social media τις κοινές τους φωτογραφίες.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ομορφότερο τραμ του κόσμου κυκλοφορεί στην Αθήνα ‑ Για ποιον λόγο έγινε διάσημο

Πριν 10 ώρες

Η Αθήνα «κινείται» ήδη σε ρυθμούς Χριστουγέννων

Εβελίνα Νικόλιζα: Με απέλυσε γιατί με είδε από τις κάμερες που...

Πριν 10 ώρες

Δείτε όσα αποκάλυψε η Εβελίνα Νικόλιζα για τον τρόπο που απολύθηκε από δουλειά

«Κόλαφος» το Real View για τον Αχιλλέα Μπέο: «Φασιστική καρικατούρα, δεν υπάρχουν λέξεις να το χαρακτηρίσουν»

Πριν 10 ώρες

«Θα βγαίνει, θα ξεφτιλίζει τους πάντες, θα κάνει αστεία με βιασμούς, θα βρίζει τις γυναίκες...»

Νένα Μεντή: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος και στη δική μου ζωή ...»

Χτες

«Δεν το ήθελα, στα 36 ήρθε το παιδί»

Είναι επίσημο! Το «Κωνσταντίνου & Ελένης» επιστρέφει στο MAK TV

Χτες

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την επιτυχημένη σειρά

Ricta για Modern Cinderella: «Είμαστε ξανά μαζί, ανδρόγυνο ...»

Χτες

Όσα είπε για τη σχέση τους και για αυτά που τον εκνευρίζουν

Ελένη Μενεγάκη: Με τον Γιάννη Λάτσιο και τον Μάκη Παντζόπουλο στην ορκωμοσία του γιου της

Χτες

Στην ορκωμοσία του Αγγελου Λάτσιου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη

Τι συμβαίνει με τη La Toya Jackson; Οι θαυμαστές μιλούν για τρομακτική αλλαγή

Χτες

Το αδυνατισμένο σώμα και το μυστήριο ιατρικό ραντεβού

Κόνι Μεταξά: Τη μεγαλύτερη προδοσία τη δέχτηκα από τον Μάριο Καπότση

Χτες

Το πρώην ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από δυόμιση χρόνια γάμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.