E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και τον 43χρονο να τη χαϊδεύει»

Συγκλονίζει η μητέρα που καταγγέλλει τον βιασμό της 6χρονης στο Πέραμα

«Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και τον 43χρονο να τη χαϊδεύει»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 31/3/2023 | 11:24

Συγκλονίζουν τα όσα δήλωσε η μητέρα της 6χρονης από το Πέραμα, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα ασέλγειας από 43χρονο μέσα σε αποθήκη επιχείρησης. Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του παιδιού και οδηγήθηκε χθες, Πέμπτη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (3/4).

Ο 43χρονος εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων και σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας γνωρίζονταν εδώ και 5 χρόνια από όταν η εξάχρονη ήταν ενός έτους και ήταν άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει»

«Τον γνωρίζω πέντε χρόνια. Κάναμε πολύ “κολλητή” παρέα. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαιώματα», είπε η γυναίκα στον ΑΝΤ1.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν την ημέρα που αντελήφθη την σεξουaλική παρενόχληση, η γυναίκα είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εκείνες τις ημέρες είχα την κορούλα μου με πυρετό. Γυρνώντας από το ΙΚΑ, η κόρη μου μου είπε να σταματήσουμε στο μαγαζί του, μιας και το σπίτι μας είναι κοντά. Του ζήτησα κάποια στιγμή ένα θερμόμετρο για να δω αν έχει πυρετό το παιδί και να φύγουμε για το σπίτι. Στον 43χρονο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Μου είπε “εντάξει, παιδί μου, θα βάλω εγώ θερμόμετρο στο παιδί” και το πήρε μαζί του στην αποθήκη».

Η ίδια συνέχισε πως μιλούσε στο τηλέφωνο με μια ξαδέλφη της και μετά από δύο λεπτά, τα οποία χρονομέτρησε λόγω του θερμόμετρου, μπήκε στην αποθήκη.

«(…) Είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει. Ήταν χάιδεμα ακατάλληλο για παιδί, ήταν σεξουaλική παρενόχληση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Γιατί δεν έκανε αμέσως καταγγελία

«Ταράχτηκα, γιατί είδα μέσα στο συρτάρι του γραφείου του ένα όπλο. Κοπάνησα το πόδι μου με δύναμη και μπήκα μέσα. Μίλησα στην κόρη μου και δεν απαντούσε. Αυτός σήκωσε τα χέρια ψηλά και μου είπε “το θερμόμετρο ψάχνω, τι έπαθες;”. Του είπα ότι “το παιδί μου ψήνεται στον πυρετό και πρέπει να το πάρω και να φύγουμε” ως δικαιολογία για να μπορέσουμε να φύγουμε», σημείωσε η μητέρα της 6χρονης.

Συνέχισε αναφέροντας ότι δεν έκανε αμέσως καταγγελία, επειδή : «Περίμενα με την μητέρα μου, για να σχολάσει ο πατριός μου από την δουλειά, για να πάμε να τον καταγγείλω. Το παιδί ήταν ταραγμένο και μου έλεγε “μαμά, με έπιανε σε σημεία που δεν έπρεπε”».

Πώς σχολίασε τις αναφορές πώς έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος της για συνέργεια
Κληθείσα να σχολιάσει αναφορές πως έχει ασκηθεί δίωξη και σε βάρος της για συνέργεια, είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο, δεν έχει λάβει σχετικό έγγραφο από την Δικαιοσύνη και πως διάβασε σχετική αναφορά στο διαδίκτυο, τονίζοντας «σας ορκίζομαι ότι ποτέ δεν μου είχε δώσει δικαιώματα, αλλιώς δεν θα το πήγαινα το παιδί. Είμαι μια μητέρα που μεγαλώνω το παιδί μόνη μου και το έχω πάντα μαζί μου».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δολοφονία διασώστριας στη Σύρο: Τι υποστηρίζει η νονά του 41χρονου κατηγορούμενου

Χτες

Ενώ η νονά του κατηγορούμενου μιλά για δικαιολογημένη αντίδραση, οι γονείς της 41χρονης Ευαγγελίας κάνουν λόγο για προσχεδιασμένο έγκλημα

Ελλάδα ‑ Ισπανία 108‑106: Η Εθνική σώθηκε στην παράταση για το Μουντομπάσκετ

Χτες

Η Εθνική Ελλάδας έχασε προβάδισμα 11 πόντων στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά με Μήτογλου και Ντόρσεϊ σε ρεκόρ καριέρας πήρε κρίσιμη νίκη στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μέττε Μάριτ: Ο λόγος που έλειψε από τη μνήμη του Χάραλντ και η πρώτη της εμφάνιση ως βασίλισσα

Χτες

Η σύζυγος του νέου βασιλιά Χάακον βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης μετά τη μεταμόσχευση πνεύμονα που υπέστη τον Ιούνιο.

Θεσσαλονίκη: Supercars έκαναν «πίστα» τη Νέα Παραλία ‑ Συνελήφθη ο διοργανωτής του event

Χτες

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είχε χορηγήσει άδεια στην εταιρεία που διοργάνωνε το event αποκλειστικά για την στάση και την παραμονή των οχημάτων σε συγκεκριμένο σημείο

Ο Μέσι ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εθνική Αργεντινής: «Είναι μια απόφαση που με πόνεσε», βίντεο

Χτες

Στα 39 του χρόνια έκανε γνωστό πως δε θα φορέσει ξανά τη φανέλα της «αλμπισελέστε»

Πούτιν: «Θα με κρεμάσουν» ‑ Ο φόβος πίσω από το σενάριο νέας κλιμάκωσης στην Ουκρανία

Χτες

Η αποδυνάμωση της κοινωνικής αποδοχής του πολέμου στη Ρωσία και οι ουκρανικές επιθέσεις σε διυλιστήρια τροφοδοτούν τους φόβους για νέα απόφαση του Κρεμλίνου.

Κινηματογραφική απόδραση στη Γερμανία: 35χρονος έκοψε τα κάγκελα και εξαφανίστηκε από τη στέγη

Χτες

Ανθρωποκυνηγητό στο Ντούισμπουργκ για τον δραπέτη Σερβικής καταγωγής - δεύτερη εντυπωσιακή απόδραση από γερμανική φυλακή μέσα σε λίγες μέρες

Θεσσαλονίκη: 28 μήνες φυλακή σε 37χρονο για ξυλοδαρμό της συντρόφου του μπροστά στην κόρη τους

Χτες

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την επίθεση λέγοντας πως «θόλωσε», ενώ η σύντροφός του δηλώνει πλέον συμφιλιωμένη μαζί του.

Αργίες 2026: Τριήμερο στις 28 Οκτωβρίου, ρεπό και τα Χριστούγεννα

Χτες

Η επέτειος του «Όχι» πέφτει Τετάρτη, ενώ τα Χριστούγεννα και η επόμενη ημέρα διαμορφώνουν ακόμη ένα τριήμερο πριν το κλείσιμο της χρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.