E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δροσάκη ‑ Μπουρδούμης: Η επαγγελματική απόφαση πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου τους

Τι θα γίνει με την παράσταση που συμμετέχουν

Δροσάκη ‑ Μπουρδούμης: Η επαγγελματική απόφαση πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου τους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/4/2023 | 14:01

Πολλοί δυσκολεύτηκαν να το πιστέψουν την Τρίτη 4/4 όμως επιβεβαιώθηκε, πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη μετά από 4 χρόνια σχέσης πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ανακοινώνοντας το διαζύγιό τους.

Σε κάθε περίπτωση, όσο ξαφνικό και ήταν το γεγονός αυτό το πρώην ζευγάρι έχει ζητήσει να υπάρξει μια διακριτικότητα και συγκεκριμένα σεβασμός στο παιδί, που έχουν φέρει μαζί στον κόσμο, τον Αναστάση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο λοιπόν, οι δύο ηθοποιοί δε μένουν στην ίδια στέγη, παράλληλα συνεχίζουν και παίζουν στην ίδια παράσταση, καθώς δε θέλουν να μπερδεύουν τα προσωπικά τους με τα επαγγελματικά.

Η αποκάλυψη για τη συνύπαρξη Δροσάκη και Μπουρδούμη στο θέατρο
Το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα την Τετάρτη 5/4 έκανε γνωστό, πως το αν και η παράσταση ανεβαίνει ακόμη κανονικά, οι δύο εδώ και ένα μήνα δε χρησιμοποιούν το ίδιο καμαρίνι στο θέατρο Τέχνης.

Η αντίδραση της Δροσάκη την ώρα που ο Μπουρδούμης της έπιασε το χέρι
Oι δύο ηθοποιοί συνεχίζουν και παίζουν μαζί στο θέατρο, παρά την απόφαση για την προσωπική τους ζωή και μάλιστα την ημέρα, που ανακοινώθηκε ο χωρισμός έφυγαν μαζί από το θέατρο.

Παράλληλα έχει διαρρεύσει και μία σκηνή από την υπόκλιση των δύο στο τέλος, με το απόσπασμα να προβάλλεται την Τετάρτη 5/4 στο Πρωινό μας με την Αφροδίτη Γραμμέλη να παρατηρεί αυτό, που λίγοι είδαν. Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός έδωσε χώρο στη Δροσάκη με μία κίνηση του χεριού του για να υποκλιθεί πρώτη με εκείνη να του αφήνει το χέρι προχωρώντας και χωρίς να τον κοιτάει.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Σήμερα

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Σήμερα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Πατέρας για 2η φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σήμερα

Στο μαιευτήριο ΡΕΑ γέννησε η Γεωργία Κρασσά, με εξιτήριο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Σήμερα

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Θάνασης Τσαλταμπάσης: Συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram τιμώντας τη μνήμη του, τρεις μήνες μετά την απώλεια

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Σήμερα

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Σήμερα

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ποιο «πλωτό παλάτι» επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο

Χτες

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα απόλαυσε γυναικεία παρέα και ελληνικό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου για τη Μαντόνα στην Πάτμο – Σε ποιες Ελληνίδες τα «χρέωσε»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες.

Κρήτη: Συγκινητικός γάμος για ζευγάρι στην Αρβη ‑ Η στιγμή που άγγιξε όλους τους καλεσμένους

Χτες

Η Χριστίνα Αγγελάκη και ο Στιβ Γιάνσεν ένωσαν τις ζωές τους στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στην Αρβη Κρήτης, σε μια τελετή γεμάτη συγκίνηση και κρητική παράδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.