E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Clara Chia: «Τύφλα» στους δρόμους της Βαρκελώνης ενώ ο Pique λείπει

«Η Clara Chia δεν είναι αυτή που βλέπουμε με τον Pique, όλο μετριοφροσύνη, αυτό φοβόταν η Shakira» λέει παρουσιαστής ισπανικής εκπομπής

Clara Chia: «Τύφλα» στους δρόμους της Βαρκελώνης ενώ ο Pique λείπει
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 13/5/2023 | 17:09

Αφού επέστρεψε από το Μαϊάμι, ο Ζεράρ Πικέ δημοσιεύματα αναφέρουν, ότι ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα έκανε ακόμη ένα ταξίδι μόνος του στο Μιλάνο της Ιταλίας, χωρίς τη σύντροφό του, Κλάρα Κία.

Η 24χρονη όμως δεν έκατσε σπίτι να περιμένει τον Πικέ. Αντιθέτως, είχε μία έντονη βραδιά, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Chisme no like».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκπομπή δημοσίευσε φωτογραφίες με την Κία να επιδίδεται σε ένα αχαλίνωτο πάρτι στη Βαρκελώνη. Η ίδια εμφανίζεται σε κατάσταση έντονης μέθης, έχοντας σύμφωνα με την ισπανική Marca ανάρμοστη συμπεριφορά, που ξεπέρασε τα όρια.

Ο Javier Ceriani, παρουσιαστής της εκπομπής, σχολίασε: «Θα σας δείξουμε πόσο τρελή είναι η Κλάρα Κία. Έπινε αλκοόλ, ξαπλωμένη στο πάτωμα με το πόδι της ψηλά. Αυτή είναι η πραγματική Κλάρα Κία. Δεν είναι αυτή που βλέπουμε με τον Πικέ, όλο μετριοφροσύνη. Αυτό είναι που φοβάται η Σακίρα. Όλες οι φίλες της είναι κυνηγοί αντρών, μεθύστακες, κορίτσια του πάρτι».

Δείτε το βίντεο της εκπομπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο παρουσιαστής πρόσθεσε ακόμη: «Η Κία πιάστηκε μεθυσμένη και ξαπλωμένη στους δρόμους, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Την έχουμε δει να διασκεδάζει και να κοιμάται στο σπίτι φίλου της, ενώ ο σύντροφός της ταξίδευε. Τώρα γνωρίζουμε τη νέα της προσωπικότητα, με ένα μπουκάλι αλκοόλ στο χέρι». Οι παραπάνω πληροφορίες, έρχονται να αλλάξουν την άποψη των μέσων ενημέρωσης για την Κλάρα Κία, η οποία αρχικά είχε παρουσιαστεί ως ένα συγκρατημένο και ντροπαλό κορίτσι.

Απάτησε η Κία τον Πικέ με τον Γκουαρδιόλα;
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται γνωστή, η «άστατη» ζωή της Κία. Πρόσφατα, η καταλανική «Sport» και η El Comercio σε δημοσιεύματα που δεν μπαίνουν σε λεπτομέρειες πάρα μόνο σε γενικότητες και υποθέσεις, αναφέρουν πως η Κλάρα Κία «ίσως» έχει ήδη απατήσει τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή με τον προπονητή Πεπ Γκουαρδιόλα. Σε μια είδηση που θυμίζει περισσότερο πρωταπριλιάτικο αστείο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα που έχει κατακτήσει και Champions League με τον Πικέ ως το βασικό του στόπερ, φαίνεται πως ξέρει εδώ και χρόνια την Κλάρα Κία η οποία πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τα παιδιά του στην Βαρκελώνη, όπως αναφέρουν πάντα τα ίδια μέσα. Όπως λένε επίσης, η όποια σχέση της Κία με τον Καταλανό προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι έγινε ως μια «πράξη εκδίκησης» από τη νεαρή για να «ισοφαρίσει» την απιστία του Πικέ με μια νεαρή δικηγόρο.

Τα ίδια μίντια λένε πως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση των δύο καθώς συνεχίζουν τις κοινές εμφανίσεις και τα ποστ στα social media δίχως κάποια ένταση να είναι εμφανής.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

Σήμερα

«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Σήμερα

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Σήμερα

Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Σήμερα

Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Σήμερα

Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.