E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Το «σώμα για εκδίκηση» που κόστισε 37.000 και το απέκτησε αφού την παράτησε ο σύντροφός της

Έκανε μέχρι και κολποπλαστική και αισθάνεται «πιο σeξι από ποτέ»

Το «σώμα για εκδίκηση» που κόστισε 37.000 και το απέκτησε αφού την παράτησε ο σύντροφός της
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/5/2023 | 09:56

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται καλύτερα κρύο, λέει μια δημοφικής έκφραση. Μια μητέρα δύο παιδιών έγινε viral αφού αποκάλυψε ότι ξόδεψε 37.000 δολάρια για να βελτιώσει την εμφάνισή της, αφού ο επί 15 χρόνια φίλος της την άφησε για μια άλλη γυναίκα έξι μήνες πριν τον γάμο τους.

«Απλώς ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω κάτι. Αποφάσισα παρορμητικά να κάνω χειρουργική επέμβαση», είπε πρόσφατα η Stacey Clarke στο Truly. Όπως είπε η μελαχρινή, έκανε λίφτινγκ χειλιών και ματιών, μεταμόσχευση μαλλιών, στήθος, βραζιλιάνικο λίφτινγκ γλουτών, λίφτινγκ προσώπου, λιποαναρρόφηση και κολποπλαστική, η οποία είναι μια χειρουργική επέμβαση που στοχεύει να «σφίξει» έναν κόλπο που έχει χαλαρώσει από τον τοκετό ή τη γήρανση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από την αλλαγή της ζωής τους, το ζευγάρι είχε μια μακροχρόνια σχέση ξεκινώντας από την εφηβεία του. «Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν 14 ετών και μετά απέκτησα τον γιο μου όταν ήμουν 16», είπε ο Clarke, τώρα 33 ετών. «Είχα τον δεύτερο γιο μου όταν ήμουν 18 ετών».

Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, εκείνη και ο πρώην της «είχαν απομακρυνθεί» – ωστόσο ήταν ακόμα ερωτευμένη όταν ο σύντροφός της τελείωσε τη σχέση. Η φωτογράφος με έδρα την Ουαλία αποκάλυψε ότι στράφηκε στην πλαστική χειρουργική αφού ανακάλυψε ότι ο πρώην εραστής της είχε αρχίσει να βγαίνει με άλλη γυναίκα λίγο μετά τον χωρισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stacey marie clarke (@stacimarilove)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


«Είχα “θάψει” τον εαυτό μου στη δουλειά μου και επικεντρώθηκα μόνο στα παιδιά», είπε η Κλαρκ. Πριν από τον απροσδόκητο χωρισμό, η Clarke ισχυρίστηκε ότι «δεν είχε κάνει ποτέ τίποτα έξω από τη ζώνη άνεσής μου» και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την ελευθερία που ανακάλυψε πρόσφατα για να «επανεφεύρει» τον εαυτό της.

Η New York Post απευθύνθηκε στην Clarke για σχόλιο. Η γυναίκα είπε ότι αφού πέρασε κάτω από το μαχαίρι, ένιωσε την αυτοεκτίμησή της να εκτοξεύεται στα ύψη. «Η χειρουργική επέμβαση μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση», αναβλύζει. «Ήμουν εντελώς διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετική εμφάνιση. Αισθάνομαι πιο σέξι από ποτέ», πρόσθεσε. Πριν από την αλλαγή της, η Clarke, περιέγραψε το στυλ της ως «χαλαρό, άνετο ή πολύ φυσικό». Η φωτογράφος είπε ότι η παλιά της εμφάνιση ήταν «πολύ διαφορετική από την εμφάνισή μου μετά την επέμβαση, την οποία περιγράφω ως πολύ λαμπερή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stacey marie clarke (@stacimarilove)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλο που εκπέμπει αυτοπεποίθηση, η Clarke είπε ότι εξακολουθεί να νιώθει πόνο στην καρδιά της όταν της ζητείται να φωτογραφίσει γάμους. «Ήταν δύσκολο που η σχέση μου τελείωσε έξι μήνες πριν από τον δικό μου γάμο», είπε η γυναίκα. «Στην πραγματικότητα έπρεπε να φωτογραφίσω έναν γάμο στον ίδιο χώρο με τον δικό μου. Ήταν πολύ δύσκολο.”

Σύμφωνα με το glam gal, τα τρολ δημοσίευσαν αρκετά σχόλια στις φωτογραφίες της που είχαν πλέον διαγραφεί, λέγοντας ότι ήταν πιο όμορφη πριν από τη χειρουργική επέμβαση και ότι «η πλαστική χειρουργική είναι μια αντικατάσταση της θεραπείας».

Ωστόσο, η Clarke ισχυρίστηκε ότι οι απόψεις των άλλων δεν την ενοχλούν. «Αν κάποιος σκεφτόταν να κάνει χειρουργική επέμβαση μετά από μια δύσκολη περίοδο, σίγουρα θα του έλεγα να προχωρήσει», ενθάρρυνε ο Clarke. «Αν σε κάποιον δεν άρεσε η μεταμόρφωση του σώματός μου, θα έλεγα κάνε ό,τι θέλεις. Δεν κρίνω τους ανθρώπους για κακές αποφάσεις. Η ζωή ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ».

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

Tabloid Σήμερα

«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Tabloid Σήμερα

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Tabloid Σήμερα

Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Tabloid Σήμερα

Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Tabloid Σήμερα

Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.