E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιάννης Πουλόπουλος: Υπάρχει λόγος που βρήκα την σεξουαλικότητά μου μετά τα 25

«Με τον σύντροφό μου έχουμε κάνει σύμφωνο, το Νο2 στην Ελλάδα - Κοιμόμαστε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου»

Γιάννης Πουλόπουλος: Υπάρχει λόγος που βρήκα την σεξουαλικότητά μου μετά τα 25
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/6/2023 | 09:17

Στο πλατό του «The 2Night Show» της Τρίτης (13/6), καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ο δημοφιλής δημοσιογράφος μοιράστηκε, από καρδιάς, καθοριστικές στιγμές της προσωπικής του ζωής, αλλά και από συνεργασίες-«σταθμούς», της τηλεοπτικής του πορείας.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την «τραυματική» απώλεια του αδελφού του, για τη στιγμή που ανακάλυψε τον εαυτό του, για τον σεξουαλικό προσδιορισμό του, που αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια, για το bullying από τις γυναίκες και τη στήριξη της οικογένειάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιο είναι το μυστικό της δυνατής 14χρονης σχέσης με τον σύντροφό του; Ποιο σχόλιο συναδέλφου, τον έκανε να κλαίει ασταμάτητα;

Επίσης, αναφέρθηκε στην εκρηκτική σχέση του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς και στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε για την πρώτη φορά που βγήκε στην τηλεόραση, με το ζόρι και μετά από τσακωμό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σύντροφός του και το σύμφωνο συμβίωσης

«Δεν έχω παντρευτεί, έχουμε κάνει σύμφωνο και πρέπει να ήμουν το νο2 στην Ελλάδα. Το έκανα το 2016 πολύ συνειδητά, το κράτησα για εμένα και τον άνθρωπό μου γιατί δεν ήθελα τέτοιου είδους δημοσιότητα. Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω τώρα πιο ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή, είναι γιατί αργά ή γρήγορα θα τελειώσει ο κύκλος της τηλεόρασης. Θα ήθελα το αποτύπωμά μου να μην είναι μόνο η Eurovision που την αγαπώ και την υπηρετώ τόσα χρόνια, αλλά να δώσω ένα boost σε νέα παιδιά που μπερδεύτηκαν πολύ. Ανακάλυψα τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου πολύ αργά και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Είχαμε ένα βαρύ πένθος στην οικογένειά μου, έχασα τον αδερφό μου σε ηλικία 20 ετών. Από μικρός ήμουν μέσα στα βιβλία, διάβαζα 6 ώρες στο δημοτικό, δεν είχα παρέες και δεν έπαιζα. Μετά ταλαιπωρήθηκα από τον ίδιο μου τον εαυτό», δήλωσε αρχικά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να μιλάω κανονικά για τον άνθρωπό μου. Όπως ο Μπισμπίκης μπορεί να μιλά για την Βανδή και τους θαυμάζουμε και τους χειροκροτούμε, έτσι θέλω κι εγώ επειδή έχω 14 χρόνια σχέση να μπορώ να μιλώ για τον άνθρωπό μου δημόσια και να μην γίνεται αυτό είδηση. Είναι μια σχέση 14 ετών. Εγώ όταν ρωτήθηκα, είπα την αλήθεια, τι θα έλεγα, ότι έχω παντρευτεί και κρατάω μυστική τη ζωή μου; Αυτό είχε κι ένα κόστος, άκουσα και τα σχόλιά μου», πρόσθεσε.

«Έχουμε μεγαλώσει με ένα στερεότυπο άντρας, γυναίκα και παιδιά και είναι δύσκολο να ξεφύγεις. Όταν ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, μου είπε ο γιατρός μου ότι είχα μια κατάθλιψη που προσπαθούσα να ξεπεράσω μέσα από τη δουλειά. Δουλεύω από τα 19 τρεις δουλειές ασταμάτητα. Ήμουν σαν ρομπότ που δεν έβλεπα τι γινόταν γύρω μου», εξομολογήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα αρνητικά σχόλια

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε: «Μπούλινγκ στην ενήλικη ζωή μου έχω δεχτεί σε κάποιες εκπομπές. Μου έχει τύχει να είναι συνεργάτης, η οποία μου έλεγε ότι η φωνή μου είναι περίεργη και δεν κάνω για την εκπομπή γιατί είναι οικογενειακή. Οδηγούσα και έτρεχαν ποτάμια τα δάκρυα, έκλαιγα και δεν ήξερα τι να κάνω. Έλεγα ”αυτό πώς μπορεί να το αλλάξεις; Δεν σε θέλουν”. Συνεργάτης τώρα στη δουλειά έκανε ομοφοβικό σχόλιο και κάποιοι γέλασαν. Λέω έχω φτάσει 50 χρονών για να τα περνάω αυτά;», αποκάλυψε.

«Το μεγαλύτερο μπούλινγκ το έχω δεχθεί από γυναίκες και σκέφτομαι ότι κάποιες είναι μανούλες. Αν το παιδί τους είναι έτσι, πώς θα το δεχτούν;», συνέχισε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Οι γονείς μου έχουν βιώσει πολύ μεγάλο πόνο, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χάνεις το παιδί σου. Συγκινούμαι γιατί είναι περήφανοι για εμένα», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώτη τους γνωριμία

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από την ψυχοθεραπεία. Σκέψου ένα παιδί που ανακαλύπτει τον εαυτό του μετά τα 25. Πίστευα ότι τα παιδιά σαν κι εμένα δεν θα μπορέσουν ποτέ να κάνουν σχέση. Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω για εμένα, είναι για να πω πως γίνεται και γίνεται και πανεύκολο. Εγώ γνώρισα τον ανθρωπό μου τελείως τυχαία από σεμινάρια για να βελτιώσω τον τρόπο γραφής μου. Γνωριστήκαμε ένα βράδυ Σαββάτου και δεν χωρίσαμε από τότε ποτέ. Οι φίλοι, μας κοροϊδεύουν και μας λένε ότι είμαστε άλλη version του Φρέντυ Γερμανού και της Ιωαννίδου», είπε.

«Την πρώτη φορά τον ανάγκασα να έρθει σε ένα κοσμικό πάρτι, όπου συνάντησε την Τάμτα και τη ρώτησε τι δουλειά κάνει. Άλλη φορά του ζήτησα να μου θυμίσει να πάρω την Αραβανή κι εκείνος σταμάτησε σε ζαχαροπλαστείο για να πάρω ραβανί, γλυκό», αποκάλυψε.

«Κοιμόμαστε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου»

«Ολοκληρώνω τον κύκλο μου στην τηλεόραση γιατί το χρωστάω στον σύντροφό μου, είχα πει στην Ελένη Μενεγάκη», είπε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του ανέφερε ότι θα κλείσει τον κύκλο του μαζί του, όταν αποφασίσει να κάνει ξανά πρωινό.

«Θα ήθελα να κάνω ένα reunion και να κλείσουμε όλοι μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Εγώ έχω μια καινούρια επιχείρηση στη Μύκονο και επειδή εκείνος είναι εκεί κι εγώ είμαι εδώ, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο χειμώνας ήταν μαρτυρικός για εμένα φέτος. Εγώ με τον σύντροφό μου έχουμε μάθει να κοιμόμαστε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, επειδή δεν μπορούμε να το κάνουμε δημόσια. Δεν είναι η Ελλάδα σε αυτό το επίπεδο», δήλωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος και πρόσθεσε:

«Δεν χρωστάω σε κανέναν κερατά. Δεν το κάνω, γιατί ό,τι και να λέμε, η Ελλάδα δεν είναι σε αυτό το επίπεδο. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δεχτεί μπούλινγκ».

«Έχουμε πει ότι πρέπει να διαπραγματευτούμε με τον Νίκο Κοκλώνη, τον οποίο αιώνια θα ευγνωμονώ, όπως και την Κατερίνα Καινούργιου. Είμαστε σε φάση που διαπραγματευόμαστε, θα ήθελα να συνδυάσω προσωπική ζωή και τηλεόραση, αλλά αν δεν συμβαδίζουν θα κάνω το πρώτο», ξεκαθάρισε για το μέλλον του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», την παραγωγή της οποίας έχει η εταιρεία του παρουσιαστή του J2US.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O oνειρικός γάμος της Lilly Collins

Πριν λίγο

Η Lilly φορούσε μια εκπληκτική δαντελένια δημιουργία της Ralph Lauren

Γιατί η Mariah Carey παραιτήθηκε από την πρώτη της δουλειά σε μία μέρα

Πριν λίγο

Η καριέρα της στις... κανονικές δουλειές δεν διήρκεσε πολύ

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αισθάνομαι τυχερή»

Χτες

Για τον επικείμενο γάμο της το 2027 με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μίλησε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της στο United Cup

Η Μισέλ Φάιφερ πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στα social media

Χτες

Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η 67χρονη ηθοποιός

Will Smith: Μουσικός τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση – Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Χτες

O δικηγόρος του Will Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες

Εριέττα Κούρκουλου: «Όλοι έχουν άποψη για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας»

Χτες

Η συγκινητική ανάρτηση για οικογένεια, αποδοχή και αγάπη!

Χάρης Βαρθακούρης: Τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με την 13χρονη κόρη του, Λιόνα

Χτες

«Είδες τι έκανε το DNA έβγαλε και άλλη», είπε ο Γιάννης Πάριος

Από πρώην ζευγάρι… σε σωτήρες ο ένας της καριέρας του άλλου – Κανείς δεν το περίμενε

Χτες

Μια σχέση που τελείωσε, αλλά άνοιξε δρόμους στο Hollywood

Τι είναι το «food noise» και γιατί η Oprah Winfrey λέει ότι της άλλαξε τη ζωή

Χτες

Η έννοια που εξηγεί γιατί το φαγητό δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Προχτές

Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.