E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο τρολάρισμα του Δημήτρη Κουτσούμπα: «49 χρόνια είναι πολλά…»

Τι σχολίασε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα

Απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο τρολάρισμα του Δημήτρη Κουτσούμπα: «49 χρόνια είναι πολλά…»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/6/2023 | 18:39

Το τρολάρισμα του Δημήτρη Κουτσούμπα, που σχημάτισε μια καρδιά με τα χέρια του, επιτιθέμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου κλήθηκε να σχολιάσει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα.

«Εγώ όπως έχω πει, έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στους ανθρώπους που ψηφίζουν ΚΚΕ, γιατί ξέρω ότι το κάνουν με ανιδιοτελή κίνητρα και με μία ιδεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων και αυτό το συμμερίζομαι και το σέβομαι. Εκείνο το οποίο όμως είναι μία πραγματικότητα, είναι ότι εδώ και 49 χρόνια το ΚΚΕ είναι στη Βουλή. 49 χρόνια είναι πάρα πολλά για να μην έχει κάνει τίποτα αντιπολιτευτικά. 49 χρόνια είναι πάρα πολλά για να υπάρχει μία εντελώς διεκπεραιωτική αντιπολίτευση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ερωτώμενη σχετικά με τις αντιδράσεις των «κομμένων» υποψηφίων της, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, σημείωσε: «Απαντώντας σε ερώτηση για τις αλλαγές στα ψηφοδέλτια του κόμματος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο ήταν δημόσιο, συμφωνημένο απολύτως και γνωστό σε όλους», προσθέτοντας: «Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι αυτό είναι ένα μη θέμα που κατασκευάστηκε ως θέμα για να χτυπηθεί η Πλεύση Ελευθερίας. Εγώ δεν θα αφήσω να χτυπηθεί η προσδοκία των πολιτών και η ελπίδα τους, δεν θα αφήσω να χτυπηθεί η αισιοδοξία τους και θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους την προοπτική τους και την προοπτική μας».

«Εμείς είμαστε η ελπίδα του κόσμου, εμείς είμαστε η προοπτική του και ταυτόχρονα εμείς είμαστε οι πολίτες», τόνισε μεταξύ άλλων η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε σήμερα στην Πάτρα, προσθέτοντας ότι «η Πλεύση Ελευθερίας δεν είναι σαν τα άλλα κόμματα, αλλά είναι ένα κίνημα, που έχει συγκροτηθεί και συγκροτείται για να κάνει αυτό που δεν θα κάνει και δεν έχει κάνει κανείς άλλος, δηλαδή να υπερασπιστεί τους πολίτες».«την ώρα που άλλοι εξαγγέλλουν προγράμματα δισεκατομμυρίων, τα οποία δεν τα έχουν διαβάσει, την ώρα που άλλοι υπόσχονται ότι θα κάνουν εκείνα που δεν έκαναν 40 χρόνια ή 50 χρόνια ή ότι θα ανατρέψουν εκείνα που έκαναν όταν κυβέρνησαν, εμείς μιλάμε ξεκάθαρα ότι αύριο δεν θα κυβερνήσουμε, αλλά πιστεύουμε βέβαια, ότι όταν μας δει ο κόσμος στη Βουλή, θα δει ένα εντελώς διαφορετικό υπόδειγμα κοινοβουλευτικής ομάδας» και συνέχισε: «Θα δει ένα εντελώς διαφορετικό υπόδειγμα αντιπολίτευσης, αυτό το οποίο εμείς ονομάζουμε αντιπολίτευση υπεράσπισης και ψηφιακή αντιπολίτευση με γραμμή επικοινωνίας».

Μάλιστα, όπως ανέφερε, «από την επομένη των εκλογών της 25ης Ιουνίου και εφόσον ο κόσμος μάς τιμήσει και μας δώσει τη δύναμη να είμαστε μέσα στη Βουλή, θα είμαστε αντιπολίτευση υπεράσπισης, δηλαδή μία κοινοβουλευτική ομάδα συγκροτημένη με τρόπο ισχυρό, μία άφθαρτη και ακλόνητη κοινοβουλευτική ομάδα», συμπληρώνοντας: «Η κοινοβουλευτική ομάδα θα βρίσκεται εκεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ακούραστη, ανυποχώρητη να μάχεται, να διεκδικεί, να αποκρούει αρνητικές πρωτοβουλίες τής κυβέρνησης, να αντικρούει αρνητικές στάσεις τής αντιπολίτευσης, να υπερασπίζεται και να εκπροσωπεί τους πολίτες, να τους δίνει φωνή, να φέρνει τα προβλήματά τους, τα ζητήματά τους, τα αιτήματά τους μέσα στη Βουλή και να είναι στην πραγματικότητα η ίδια η κοινωνία μέσα στη Βουλή».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «club» του 1 τρισ. δολαρίων μεγαλώνει: Ποια είναι η SK Hynix που μπήκε στη λίστα

Σήμερα

Δεν είναι η μόνη που το κατάφερε τις τελευταίες 24 ώρες

Στη δημοσιότητα το προσχέδιο του μνημονίου ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν: Ποιος θα κάνει κουμάντο στα Στενά του Ορμούζ

Σήμερα

Παρά τις διαρροές και τις έντονες παρασκηνιακές επαφές, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση για οριστική συμφωνία

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Απριλίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

Σήμερα

Η νέα φορολοταρία της ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Απριλίου ολοκληρώθηκε, μοιράζοντας χρηματικά έπαθλα έως 50.000 ευρώ, ενώ αυξημένοι λαχνοί δίνονται σε όσους χρησιμοποιούν περισσότερο ηλεκτρονικές πληρωμές

«Πήγα να την ξυπνήσω και ήταν νεκρή, μου είχε παραπονεθεί πως έχει πονοκέφαλο» λέει η μητέρα της 24χρονης Κυριακής που πέθανε στη Ρόδο

Σήμερα

Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου ο θάνατος της 24χρονης Κυριακής Κασιώτη αποδίδεται σε αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο Πόρτο Κατσίκι στην Λευκάδα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Σήμερα

Εντοπίστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές

Τεμπονέρας για ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Το όνομα συμβολίζει το πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό

Σήμερα

Yπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν πρέπει να περιορίζεται στις «ταμπέλες», αλλά στο πολιτικό περιεχόμενο

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Φαντάζομαι άφησε το ΕΑΜ για τον Πολάκη ‑ Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο ΑΦΜ;

Σήμερα

«Η χώρα έχει πειραματιστεί με αυτόκλητους σωτήρες», είπε ο πρωθυπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού

Ράγισε καρδιές η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα στον επικήδειο: «Δεν σου λέω αντίο, γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μου»

Σήμερα

«Αν υπάρχουν άγγελοι, ο δικός μου είσαι εσύ και αν υπάρχει αγάπη, είσαι η μοναδική», είπε συγκινημένη η Βικτώρια Δέλλα

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

Σήμερα

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

Σήμερα

«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.