E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γυναικοκτονία στην Κω: «Αυτά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας»

Τι λέει ο συγκάτοικος του 32χρονου

Γυναικοκτονία στην Κω: «Αυτά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/6/2023 | 16:55

Το βράδυ της Δευτέρας, όπως και κάθε βράδυ, επέστρεψε στο σπίτι του σχολώντας από τη δουλειά. Σοκαρίστηκε, όπως λέει, όταν αντίκρυσε τον συγκάτοικό του να πίνει μπύρες στο σαλονάκι μαζί με μια 27χρονη κοπέλα.

Για όσα γνωρίζει για τον 32χρονο βασικό ύποπτο στη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω, μίλησε ο συγκάτοικος του, ο οποίος όπως λέει καλείται καθημερινώς από την αστυνομία για καταθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μαρτυρία του θεωρείται από τις αστυνομικές αρχές άκρως κατατοπιστική για το τι συνέβη το μοιραίο εκείνο βράδυ που η νεαρή κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο 32χρονος είναι ο άνθρωπος που είδε τελευταία φορά ζωντανή την Αναστάζια μέσα στο σπίτι του και ο μάρτυρας κλειδί αυτής της πρωτοφανούς υπόθεσης.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, ο Γκούλαν περιγράφει λεπτό προς λεπτό τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας, με την 27χρονη Αναστάζια μέσα στο σπίτι του και τον 32χρονο συγκάτοικό του, που σήμερα είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο 32χρονος δε δούλευε»

Ο Γκούλαν, με καταγωγή από το Πακιστάν, ζει μόνιμα εδώ και χρόνια στην Κω. Πριν δύο μήνες, ο 32χρονος του χτύπησε την πόρτα, ζητώντας του μια στέγη να μείνει και φαγητό.

«Δύο μήνες ήταν μαζί μου. Πριν δεν ξέρω πού ήταν. Ήρθε εδώ μου λέει ‘Σε παρακαλώ. Δεν έχω σπίτι, δεν έχω φαγητό. Έλα να μείνουμε μαζί’».

Όπως εξηγεί στην κάμερα του LIVE NEWS, παρότι ο ίδιος δουλεύει νυχθημερόν για να συντηρηθεί και να ζήσει την οικογένειά του, στους δύο μήνες που φιλοξένησε τον ύποπτο για ανθρωποκτονία, ο 32χρονος παρέμεινε άνεργος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δύο μήνες ήταν μαζί μου εδώ. Έναν μήνα ήταν σπίτι (σ.σ.δε δούλευε). Έχω παιδιά τρία. Έχω και γυναίκα και έναν αδελφό και μένουν μαζί στο Πακιστάν. Και εγώ στέλνω λεφτά εκεί για να φάνε».

Η συγκατοίκησή τους, όπως λέει, κυλούσε ομαλά, αν και τονίζει πως ο 32χρονος δεν έδειχνε διατεθειμένος να βρει δουλειά στα κτήματα ή σε κάποια επιχείρηση του νησιού.

«Αυτά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας»

Το βράδυ της Δευτέρας, όπως και κάθε βράδυ, επέστρεψε στο σπίτι του σχολώντας από τη δουλειά. Σοκαρίστηκε, όπως λέει, όταν αντίκρυσε τον συγκάτοικό του να πίνει μπύρες στο σαλονάκι μαζί με μια 27χρονη κοπέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν αυτός έφερε την κοπέλα, εγώ ήμουν έξω. Όταν ήρθα, έκατσα εδώ και τότε λέω τι είναι αυτό; Πάρε την κοπέλα και φύγε. Δε μ’ αρέσουν αυτά γιατί έχω παιδιά».

Επικρατεί ένταση μεταξύ τους, με τον Γκούλαν, όπως λέει, να ζητά από τον 32χρονο να πάρει την κοπέλα και να φύγουν από το σπίτι.

«Μαζί έπιναν τις μπύρες. Ήπιαν δύο μπουκάλια. Εγώ είπα ‘γιατί έφερε αυτό το κορίτσι; Ποια είναι η κοπέλα; Εγώ πρώτη φορά βλέπω το κορίτσι’. Και λέει είναι ‘friend’ (φίλη). Εγώ δεν ξέρω αγγλικά. Εγώ μόνο λίγα ελληνικά ξέρω. Και λέω ‘φύγε απ’ εδώ. Δε θέλω κορίτσι εδώ. Λέει ‘εντάξει’ μετά πήγε έξω. Έκατσε εκεί έξω στην καρέκλα. Εγώ έφαγα και κοιμήθηκα στις 23.00 η ώρα».

Ο Γκούλαν κοιμάται γύρω στις 23.00 το βράδυ. Στη 01.00 το πρωί ξυπνά και έκπληκτος αντιλαμβάνεται πως ο συγκάτοικός του δεν έχει επιστρέψει ακόμη. Τον αναζητεί.

«Ξαναξύπνησα και πήρα τηλέφωνο αλλά το είχε κλειστό. Και ήταν πολύ πιωμένος και σκέφτηκα μην πέσει κάτω αν οδηγήσει μηχανάκι και πεθάνει. Γι’ αυτό τον πήρα τηλέφωνο».

Όπως λέει, επιχειρεί να τον ξανακαλέσει και στις 02.00 το πρωί, όμως το κινητό του 32χρονου παραμένει απενεργοποιημένο.
«Ξύπνησα 01.00 η ώρα και μετά ξαναξύπνησα 02.00 η ώρα και ακόμα δεν ήταν σπίτι».

Οι Αρχές εξετάζουν μήπως ο 32χρονος και η 27χρονη κατέληξαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, μπαίνοντας στο εσωτερικό του μέσα από την σκισμένη σίτα της μπαλκονόπορτας.

«Η κοπέλα έπινε πολύ»

Το βράδυ της Δευτέρας ήταν και η τελευταία φορά που ο Γκούλαν είδε τόσο τον συγκάτοικό του όσο και την 27χρονη κοπέλα που βρέθηκε λίγες ώρες μετά δολοφονημένη σε μια ερημιά.

Όπως λέει δεν γνωρίζει αν ο 32χρονος την στραγγάλισε, τονίζοντας πως ήταν η πρώτη φορά που έφερνε κοπέλα στο σπίτι και η πρώτη φορά που ο ίδιος συνάντησε την Αναστάζια.

«Πρώτη φορά έφερε γυναίκα. Πριν δύο μήνες ήταν εδώ με εμένα και δεν είχε φέρει. Ποτέ δεν την έχω δει εγώ. Ποτέ. Η κοπέλα έπινε πολύ και εκείνος έπινε πολύ».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Χτες

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Χτες

Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Χτες

Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΗΠΑ: Ένα εκατ. δολάρια αμοιβή για τον εντοπισμό της μητέρας της προσφέρει η Σαβάνα Γκάθρι

Χτες

Η μητέρα της, Νάνσι Γκάθρι, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, με τις αρχές να πιστεύουν ότι απήχθη

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Χτες

Το βρέφος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Μητέρα που είχε εξαφανιστεί πριν 24 χρόνια ζει νέα ζωή και εξηγεί γιατί έφυγε

Χτες

Η Αστυνομία της κομητείας Ρόκινγκχαμ ανακοίνωσε περαιτέρω πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μισέλ, αναφέροντας ότι η σήμερα 62 ετών γυναίκα αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της

Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε 2‑0 σετ από τον Ουμπέρ

Χτες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 6-4, 7-5 από τον Ούγκο Ουμπέρ

Αίγιο: «Δεν ήταν κανείς μπροστά μου όταν πυροβόλησα», λέει ο 46χρονος που τραυμάτισε τους ανήλικους

Χτες

Ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται από ένταση στα δικαστήρια

Κηφισιά: Αναβλήθηκε για την Τετάρτη η δίκη του γνωστού μάνατζερ ‑ «Φοβήθηκα μήπως είναι κακοποιοί»

Χτες

Ο 72χρονος ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του και να εκπροσωπηθεί από τον συνήγορό του που απουσίαζε σήμερα από το δικαστήριο

Ίλιον: Κάλεσαν διασώστη σε κέντρο διασκέδασης και αυτός πήρε το μικρόφωνο και τραγουδούσε!

Χτες

Αδιανόητο περιστατικό στο Ίλιον ενώ έχει διαταχθεί ΕΔΕ από το ΕΚΑΒ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 20
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.