E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ράνια Τζίμα: Η αντίδρασή της για την είσοδο των «Σπαρτιατών» στη Βουλή

«Περαστικά μας, από αύριο θα πρέπει να το υποστούμε»

Ράνια Τζίμα: Η αντίδρασή της για την είσοδο των «Σπαρτιατών» στη Βουλή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/6/2023 | 21:45

Η πρώτη εκτίμηση της Singular Logic για το εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει ότι οι «Σπαρτιάτες» του Βασίλη Στίγκα μπαίνουν στη Βουλή με 4,7% και 12 έδρες.

Ο αρχηγός του κόμματος, στις πρώτες του δηλώσεις, έσπευσε να ευχαριστήσει τον Ηλία Κασιδιάρη για τη στήριξή του στις εκλογές και αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Ράνιας Τζίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Να ευχαριστήσω τον Ηλία Κασιδιάρη που μας έδωσε την ώθηση γι’ αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Στίγκας, αποθεώνοντας τον χρυσαυγίτη και καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Κασιδιάρη, χωρίς να αφήνει καμία απορία για το τι πρεσβεύει το κόμμα του.

Στη συνέχεια, υποσχέθηκε ότι «θα φέρουμε νέο ήθος στο κοινοβούλιο. Οι Σπαρτιάτες βοηθούσαν πάντα τους αδύναμους συμπατριώτες μας. Το θετικό πρόσημο που κουβαλάμε είναι να είμαστε δίπλα στον Έλληνα και τον άνθρωπο που υποφέρει».

Τις δηλώσεις του σχολίασε η δημοσιογράφος του MEGA, Ράνια Τζίμα, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «είναι μείζον πρόβλημα να ακούμε αρχηγό κόμματος, που μόλις μπήκε στη Βουλή, να ευχαριστεί καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είπε συγκεκριμένα: «Με συγχωρείτε πολύ, αλλά είναι μείζον πρόβλημα να ακούμε αρχηγό κόμματος που μόλις μπήκε στη Βουλή να ευχαριστεί καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση, φυλακισμένο για τη συνεισφορά του για την είσοδο του κόμματος αυτού στη Βουλή. Περαστικά μας, και θα πρέπει να το υποστούμε όλοι από αύριο».

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Στίγκα

«Μετά από αρκετό καιρό ένα εθνικό κόμμα, μια εθνική φωνή θα είναι μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Οι σπαρτιάτες αντιπροσωπεύουν όλα τα ιδεώδη του ελληνισμού και τις αξίες που λείπουν σήμερα από τη χώρα μας. Οι Σπαρτιάτες δεν έρχονται για να διχάσουν αλλά για να ενώσουν. Το βασικό ρητό των Σπαρτιατών είναι «η ισχύς εν τη ενώσει», κάτι που δυστυχώς λείπει σήμερα από τη χώρα μας.

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου στο δύσκολο περίπου που κάναμε για 3 βδομάδες να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα εκατοντάδες μέλη μας σε όλη την Ελλάδα που δούλεψαν ακούραστα όλο αυτό το διάστημα για να φτάσουμε εδώ και οι Σπαρτιάτες να μπουν στη Βουλή με ένα πάρα πολύ, σχετικό καλό ποσοστό για αρχή τουλάχιστον και θα δούμε στη συνέχεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Ηλία Κασιδιάρη για τη σημαντική βοήθεια που μας έδωσε. Ήταν το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Θέλω να ενημερώσω τον ελληνικό λαό ότι θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών του και θα φέρουμε ένα νέο ήθος και ύφος στο ελληνικό κοινοβούλιο. Οι σπαρτιάτες πάντοτε και πριν γίνουν ένας πολιτικός φορέας ήταν ένα δίκτυο κοινωνικής δράσης ένας φορές πολιτικός δράσης που βοηθούσε όλους τους αδύναμους συμπατριώτες μας που είχαν πιεστεί στα χρόνια του μνημονίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επομένως το θετικό πρόσημο που κουβαλάμε πάντα μαζί μας είναι να είμαστε δίπλα στον Έλληνα, στον άνθρωπο που υποφέρει και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι σε όσους μας βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα»

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βισκαδουράκης: Εισπρακτική πήρε την αποζημίωση του πλημμυροπαθούς πεθερού μου

Σήμερα

Ο γνωστός ηθοποιός κατήγγειλε ότι η «αρπαγή» του ποσού συνέβη στον πεθερό του

Influencer έκανε ζωντανή μετάδοση πλιάτσικο σε καταστήματα

Σήμερα

Συνελήφθη και ζητάει από τους φαν λεφτά για δικηγόρο

Βίντεο: Η πικάντικη εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ στο Παρίσι αλά Μέριλιν Μονρόε

Σήμερα

Έμοιαζε με αυτό της Μέριλιν Μονρόε, όταν τραγούδησε το «Happy Birthday» στον Κένεντι

Ορέστης Τζιόβας: «Δέχτηκα φρικτά σχόλια για τη σeξουαλικότητά μου»

Σήμερα

Η εξομολόγηση του ηθοποιού Ορέστη Τζιόβα για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Εύχομαι να μην τύχει ποτέ σε κανέναν»

Σήμερα

«Ειλικρινά η ζήλια, η κακία και ο φθόνος που έχουν φωλιάσει στις ψυχές μερικών τους έχει κάνει απάνθρωπους»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του στην Σκιάθο

Σήμερα

Σήμερα, 29 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποχαιρετά την πολυαγαπημένη μάνα του, Ουρανία Σουλτάνη.

Η Κέλι Κλάρκσον έφυγε από τη σκηνή γιατί φάνηκε το στήθος της

Σήμερα

Η 41χρονη Κέλι Κλάρκσον τα «χρειάστηκε» σε συναυλία στη Μινεσότα

Aυτός ο άντρας έχασε 11 κιλά σε μόλις 2,5 ώρες και έσπασε κάθε ρεκόρ

Σήμερα

Συνταξιούχος έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ

Τα παιδιά του Jason Momoa είναι ολόιδια ο μπαμπάς τους

Σήμερα

Ο σταρ του Aquaman είναι περήφανος μπαμπάς.

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.