E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αντζελα Ζήλεια: Μαρτυρικό το τέλος της σπάζοντας η σπονδυλική της στήλη

Δύσκολες οι τελευταίες ημέρες για την Ελληνίδα ηθοποιό, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 29 Ιουνίου.

Αντζελα Ζήλεια: Μαρτυρικό το τέλος της σπάζοντας η σπονδυλική της στήλη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 30/6/2023 | 09:08

Η Άντζελα Ζήλεια έφυγε χθες από τη ζωή στα 88 της χρόνια και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Τα τραγούδια που ερμήνευσε, αλλά και οι ρόλοι της δίπλα στον Νίκο Ξανθόπουλο την κατατάσσουν στις σπουδαίες πρωταγωνίστριες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεργάστηκε με αξιόλογους ηθοποιούς ανάμεσα τους η Γεωργία Βασιλειάδου, ο Βασίλης Αυλωνίτης, ο Νίκος Ρίζος, η Ξένια Καλογεροπούλου, ο Στέφανος Ληναίος.

Ως τραγουδίστρια ελαφρού τραγουδιού, κατάφερε να κερδίσει πέντε βραβεία σε διάφορα φεστιβάλ (Βαρκελώνης, Σοπότ, Θεσσαλονίκης). Μάλιστα, στο φεστιβάλ Σοπότ στην Πολωνία (1966), κέρδισε το Α΄ βραβείο ερμηνείας ανάμεσα σε τραγούδια 42 χωρών. Στη Θεσσαλονίκη το 1964 πήρε επίσης το Α’ βραβείο με το τραγούδι «Καλώς όρισες έρωτα» και το 1968 το Β’ βραβείο με το τραγούδι «Χτύπα καρδιά μου».

Οι βασανιστικές δυσκολίες πριν το τέλος

Ο θάνατος της Άντζελας Ζήλεια φαίνεται πως ήταν μαρτυρικός, καθώς η σπουδαία τραγουδίστρια πριν από πέντε μέρες έπεσε μέσα στο σπίτι της και έσπασε τη σπονδυλική της στήλη, με την πολυαγαπημένη κόρη της να τη μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, οι αφόρητοι πόνοι έφεραν την ανακοπή καρδιάς. Ο επιστήθιος φίλο της, Τέρης Χρυσός βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση μετά το τραγικό γεγονός.

Δεν πρόλαβα να τη χαιρετίσω

«Για μισό αιώνα με την Άντζελα ήμασταν φίλοι καρδιακοί, σαν αδέλφια. Γυρίσαμε όλο τον κόσμο με περιοδεία και δοξαστήκαμε όπου και να πήγαμε. Το αποτέλεσμα ήταν να μην προλάβω να της πω δυο κουβέντες όσο ήταν ζωντανή. Δεν πρόλαβα να πάω στο νοσοκομείο και θα το φέρω βάρος στη συνείδησή μου», δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα ο γνωστός καλλιτέχνης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βόλος: Σε απόγνωση οι κάτοικοι ‑ Παλεύουν με τις λάσπες και έμειναν χωρίς νερό

Πριν 10 ώρες

Για μία εξάδα νερό σπεύδουν καθημερινά οι πολίτες στα σημεία δωρεάν διάθεσης

Αχιλλέας Μπέος: Περιμένουμε τον Στέφανο Κασσελάκη στον Βόλο ‑ Να πάρει και τον Τάιλερ μαζί του, να πιάσουν τα φτυάρια

Πριν 10 ώρες

«Ρε δεν ντρέπονται οι πολιτικοί που περιμένουν μια καταστροφή για να κάνουν αντιπολίτευση;» πρόσθεσε ο δήμαρχος Βόλου

Λαμία: Ξεσπά η κόρη του καρκινοπαθή που Ρομά ξυλοκόπησαν σε βενζινάδικο ‑ «Κανείς δεν τους κάνει τίποτα»

Πριν 10 ώρες

Προσπάθησαν να τον πατήσουν και με το αυτοκίνητο - Συνελήφθησαν δύο από τους δράστες, αναζητούνται άλλοι δύο

Νέα μπλεξίματα για την Apple – Το νέο iPhone 15 υπερθερμαίνεται

Χτες

Τρέχει να βρει τη λύση η εταιρεία που βλέπει το νέο μοντέλο όχι μόνο να μην ενθουσιάζει, αλλά να έχει και προβλήματα

Κασσελάκης: Βεβαίως και είμαι αριστερός – Να είσαι αριστερός είναι στάση ζωής και αξιακός κώδικας

Χτες

«Ο Μητσοτάκης κάνει μια επικίνδυνη δουλειά για τη ζωή του Έλληνα πολίτη»

Πατέρας Καρολάιν: Η Λυδία απέκτησε τη Φιλιππινέζικη υπηκοότητα – Δε θα γυρίσει ξανά στην Ελλάδα

Χτες

«Ο γιος σου δεν είναι μόνο δολοφόνος και ψεύτης, αλλά είναι και κλέφτης»

Σεισμός στο πλημμυρισμένο Μαντούδι

Χτες

Αλλες τρεις μικρές δονήσεις στην περιοχή που έχει χτυπηθεί από καταστροφικές βροχές

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.