E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ετοιμαζόταν να παντρευτεί αλλά έμαθε τυχαία ότι είχε σύμφωνο συμβίωσης με έναν άγνωστο

Απρόβλεπτη περιπέτεια περίμενε μια νεαρή γυναίκα στη Θεσσαλονίκη

Ετοιμαζόταν να παντρευτεί αλλά έμαθε τυχαία ότι είχε σύμφωνο συμβίωσης με έναν άγνωστο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/7/2023 | 18:45

Απρόβλεπτη περιπέτεια περίμενε μια νεαρή γυναίκα στη Θεσσαλονίκη αφού λίγο πριν από τον γάμο της διαπίστωσε πως είναι δεσμευμένη με σύμφωνο συμβίωσης με άγνωστο άντρα εν αγνοία της.

Η 31χρονη γυναίκα κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για το γάμο που ήταν προγραμματισμένος για τον Αύγουστο, διαπίστωσε πως υπήρχε πρόβλημα με την πιστοποίηση της οικογενειακής κατάστασης και πως δεν μπορεί να παντρευτεί γιατί φαινόταν στα χαρτιά να διατηρεί σύμφωνο συμβίωσης μ’ έναν άγνωστο άνδρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα όπως αναφέρει το GRTimes που ανέδειξε το θέμα πρόκειται για υπήκοο Αλβανίας, τον οποίο δεν έχει δει ποτέ στη ζωή της. Όπως είχε καταγραφεί, λοιπόν, στα επίσημα στοιχεία φαινόταν ότι διαμένει μαζί του σε μισθωμένο σπίτι, πολλά χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η 31χρονη έπεσε θύμα σπείρας που νομιμοποιεί αλλοδαπούς, καθώς επιτήδειοι χρησιμοποίησαν την κλεμμένη ταυτότητα της. Συγκεκριμένα προ μηνών είχε πέσει θύμα διάρρηξης και από το διαμέρισμά της είχαν αφαιρεθεί η ταυτότητα και άλλα έγγραφα που ανέφεραν το ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ της. Κατά τα φαινόμενα η σπείρα τα χρησιμοποίησε και η κοπέλα βρέθηκε δεσμευμένη χωρίς να το γνωρίζει.

Ο δικηγόρος της αναφέρθηκε στο φαινόμενο σπείρα ή σπείρες να κατασκευάζουν εξ υπαρχής πλαστές συμβολαιογραφικές πράξεις συμφώνων συμβίωσης, που τα δηλώνουν σε ληξιαρχεία άλλων περιοχών. «Στην περίπτωσή μας από τη Θεσσαλονίκη στο ληξιαρχείο Δωδώνης. Αυτές οι ληξιαρχικές πράξεις χρησιμοποιούνται από αλλοδαπούς- στην περίπτωση μας Αλβανό- για να πετύχουν άδεια παραμονής, έστω και προσωρινής, λόγω γάμου. Ο συγκεκριμένος έκανε και μισθωτήριο συμβόλαιο για να αποδείξει ότι έχει έδρα κατοικίας και μένει με την ανύπαρκτη σύζυγό του η οποία δεν είχε ιδέα» επισήμανε στο GRTimes ο δικηγόρος των παθόντων Χαράλαμπος Αποστολίδης.

Το ζήτημα είναι πλέον πως η κοπέλα πιθανότατα να μην προλάβει να παντρευτεί τον Αύγουστο αφού πρέπει να υπάρξει ακύρωση του συμφώνου συμβίωσης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ομορφότερο τραμ του κόσμου κυκλοφορεί στην Αθήνα ‑ Για ποιον λόγο έγινε διάσημο

Πριν 10 ώρες

Η Αθήνα «κινείται» ήδη σε ρυθμούς Χριστουγέννων

Εβελίνα Νικόλιζα: Με απέλυσε γιατί με είδε από τις κάμερες που...

Πριν 10 ώρες

Δείτε όσα αποκάλυψε η Εβελίνα Νικόλιζα για τον τρόπο που απολύθηκε από δουλειά

«Κόλαφος» το Real View για τον Αχιλλέα Μπέο: «Φασιστική καρικατούρα, δεν υπάρχουν λέξεις να το χαρακτηρίσουν»

Πριν 10 ώρες

«Θα βγαίνει, θα ξεφτιλίζει τους πάντες, θα κάνει αστεία με βιασμούς, θα βρίζει τις γυναίκες...»

Νένα Μεντή: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος και στη δική μου ζωή ...»

Χτες

«Δεν το ήθελα, στα 36 ήρθε το παιδί»

Είναι επίσημο! Το «Κωνσταντίνου & Ελένης» επιστρέφει στο MAK TV

Χτες

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την επιτυχημένη σειρά

Ricta για Modern Cinderella: «Είμαστε ξανά μαζί, ανδρόγυνο ...»

Χτες

Όσα είπε για τη σχέση τους και για αυτά που τον εκνευρίζουν

Ελένη Μενεγάκη: Με τον Γιάννη Λάτσιο και τον Μάκη Παντζόπουλο στην ορκωμοσία του γιου της

Χτες

Στην ορκωμοσία του Αγγελου Λάτσιου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη

Τι συμβαίνει με τη La Toya Jackson; Οι θαυμαστές μιλούν για τρομακτική αλλαγή

Χτες

Το αδυνατισμένο σώμα και το μυστήριο ιατρικό ραντεβού

Κόνι Μεταξά: Τη μεγαλύτερη προδοσία τη δέχτηκα από τον Μάριο Καπότση

Χτες

Το πρώην ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από δυόμιση χρόνια γάμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.