E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Εντυπωσιακή ξανθιά δικηγόρος δίνει 5.000 δολάρια σε όποιον της βρει γαμπρό

«Αν με συστήσετε στον σύζυγό μου και τον παντρευτώ, θα σας δώσω 5.000 δολάρια»

Εντυπωσιακή ξανθιά δικηγόρος δίνει 5.000 δολάρια σε όποιον της βρει γαμπρό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 13/7/2023 | 17:39

Η δικηγόρος Eve Tilley Coulson από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ θέλει να παντρευτεί, αλλά δεν βρίσκει γαμπρό και αποφάσισε να δώσει αμοιβή 5.000 δολάρια σε όποιον της βρει σύζυγο.

Μην βιαστείτε να σκεφτείτε ότι η 35χρονη δικηγόρος από τις ΗΠΑ… δεν βλέπεται και έτσι όχι μόνο ψάχνει γαμπρό μέσα από συνοικέσιο και μάλιστα δίνει και γερά λεφτά σε όποιον της βρει τον ιδανικό σύζυγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δικηγόρος από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και κανονικά οι υποψήφιοι γαμπροί θα έπρεπε να κάνουν ουρές μπροστά της και οι προτάσεις γάμου θα διαδέχονταν η μια την άλλη.

Δεν ξέρουμε πως, όμως η Eve Tilley Coulson αποφάσισε να κάνει έκκληση για να της βρουν γαμπρό και να δώσει και 5.000 δολάρια σε όποιον της γνωρίσει τον σύζυγο των ονείρων της.

Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι το σχετικό βίντεο που ανέβασε στο TikTok κάνει θραύση και πλησιάζει τις 560.000 προβολές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πριν από λίγο καιρό, είπα στους φίλους μου ότι θα τους έδινα 5.000 δολάρια αν με σύστηναν στον σύζυγό μου» δήλωσε στη New York Post η 35χρονη, δικηγόρος από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

«Και σκέφτηκα, γιατί να μην ανακοινώσω την προσφορά στο TikTok;» ανέφερε η Αμερικανίδα.

Τον περασμένο μήνα η εντυπωσιακή ξανθιά ανέβασε βίντεο στο TikTok τονίζοντας στους περισσότερους από 100.000 ακολούθους της: «Αν με συστήσετε στον σύζυγό μου και τον παντρευτώ, θα σας δώσω 5.000 δολάρια».

Ήδη η δικηγόρος από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ έχει δεχτεί 20 με 25 σοβαρά ψηφιακά συνοικέσια, για να βρει τον σύζυγο που ψάχνει όπως είπε στην εφημερίδα Post. Τόνισε όμως, ότι ακόμα: «Δεν έχω βγει σε κανένα ραντεβού». Η Αμερικανίδα επισήμανε οι περισσότεροι από τους μεσάζοντές της ήταν γυναίκες.

Η 35χρονη δικηγόρος πάντως, μάλλον είναι… δύσκολη στις επιλογές της στους άνδρες. Αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι αποκάλυψε πως είναι 5 χρόνια ελεύθερη. Τόνισε πάντως, ότι για το γεγονός ότι δεν έχει βρει ακόμα σύζυγο φταίει και η διάθεση των ανδρών μετά τη καραντίνα από τον κοροναϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι ελεύθερη εδώ και περίπου πέντε χρόνια, γνωρίζω ανθρώπους από κοντά και στις εφαρμογές. Μετά τον κοροναϊό, όμως, υπήρξε μια περίεργη αλλαγή στην κουλτούρα των ραντεβού – οι άντρες δεν σε πλησιάζουν από κοντά και οι περισσότεροι άντρες στις εφαρμογές δεν κάνουν swiping για να βγουν σοβαρά ραντεβού».

Έτσι τόνισε ότι αποφάσισε να δώσει μπόνους σε όποιον της βρει τον κατάλληλο γαμπρό. «Οπότε νιώθω ότι το να πληρώσω 5.000 δολάρια για έναν σύζυγο που είναι εγγυημένος, ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου και είναι έτοιμος για μια πραγματική σχέση αξίζει απόλυτα», δήλωσε γελώντας η Tilley Coulson. Η δικηγόρος ξεκαθάρισε πάντως, ότι τα λεφτά θα δωθούν μετά τον γάμο. «Θα δώσω τα 5.000 δολάρια μόλις υπογραφεί το πιστοποιητικό γάμου».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Πριν 11 ώρες

Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Μαρία Σολωμού: «Αν έμενα με έναν άντρα για 10 χρόνια θα είχα κρεμαστεί από το ταβάνι»

Πριν 11 ώρες

Όσα είπε για τις σχέσεις και το Νίκο Μουτσινά

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Πριν 11 ώρες

Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Πριν 11 ώρες

Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νέες φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Πριν 11 ώρες

Ο σκηνοθέτης του «Maestro» δημοσίευσε στιγμές από το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα με χιουμοριστική λεζάντα στο Instagram

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Πριν 11 ώρες

Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Πριν 11 ώρες

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.