Θρίλερ με τον θάνατο τουρίστριας στο Πήλιο: Ο ιατροδικαστής εντόπισε σφαίρα στην πλάτη της
Η νεκροψία – νεκροτομή έδειξε ότι η γυναίκα δέχθηκε σφαίρα 22mm από πιστόλι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 2/8/2023 | 10:33
Συναγερμό σήμαναν στις Αρχές τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο μίας μεσήλικης Γερμανίδας τουρίστριας, πριν 11 ημέρες, καθώς έδειξαν ότι δέχθηκε σφαίρα στην πλάτη της.
Η γυναίκα, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, παραθέριζε σε παραθαλάσσιο χωριό του Νοτίου Πηλίου και εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αρχικά, ο θάνατός της αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, ωστόσο διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Λόγω φόρτου εργασίας, το πόρισμα της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας βγήκε μόλις προχθές. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι η γυναίκα είχε δεχθεί σφαίρα 22mm από πιστόλι μικρού διαμετρήματος, με την θέση εισόδου να προσδιορίζεται στην πλάτη.
Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση των Αρχών. Χθες οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο δράστης, που όμως παραμένει άγνωστος. Έγιναν έλεγχοι σε σκάφη, ποιμνιοστάσια και κατοικίες για να βρεθεί το όπλο, όμως δεν υπήρξε αποτέλεσμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για ακόμη περισσότερα νέα, μπείτε στην ροή ειδήσεων του E-Daily.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Θλίψη από τον ξαφνικό χαμό της Miss Αυστρία ‑ Ήταν μόλις 22 ετών
Σήμερα
Η 22χρονη είχε γεννηθεί με πρόβλημα στην καρδιακή βαλβίδα, ενώ φίλοι και οι διοργανωτές του διαγωνισμού την αποχαιρέτησαν με συγκινητικά μηνύματα.
Κίνα: Επιστάτης σώζει 5χρονο που κρεμόταν από κάγκελα στον 6ο όροφο πολυκατοικίας
Σήμερα
Το περιστατικό σημειώθηκε στη Σουτσόου, όταν το παιδί βρέθηκε μόνο στο σπίτι και κατέγραψαν το βίντεο περαστικοί.
Χορεύτρια belly dance από τη Λάρισα αποθεώθηκε σε αραβικό γάμο στο Λονδίνο – Δείτε βίντεο
Σήμερα
Η Λαρισαία χορεύτρια Φωτεινή Αντωνίου παρουσίασε belly dance υπό τους ήχους της «Μισιρλούς»
Κυψέλη: Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν σε σακούλα κοντά σε γήπεδο ‑ Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.
Σήμερα
Το εύρημα εντοπίστηκε από νεαρό στην περιοχή Αλεπότρυπα, ενώ αναμένεται να μεταβεί στο σημείο ανθρωπολόγος.
Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Τέσσερα παιδιά δηλητηριάστηκαν από τη μητέρα και τη γιαγιά ‑ Είχαν στον οργανισμό τους φάρμακο που προκαλεί υπνηλία
Σήμερα
Η δικαστική διαμάχη πίσω από το τραγικό συμβάν
Καιρός: Ο Αρναούτογλου προβλέπει αλλαγή στις 13‑14 Σεπτεμβρίου, μετά τα 34άρια
Σήμερα
Έως την Παρασκευή ο καιρός παραμένει σχετικά ήσυχος, με μελτέμια στο Αιγαίο και τοπικές βροχές στα ορεινά Ηπείρου και Πελοποννήσου.
Κρις Ρόκος: Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος trader που αφήνει το Λονδίνο για την Αθήνα ‑ Ο φόρος ρεκόρ που πλήρωνε στη Βρετανία
Σήμερα
Ο ιδρυτής της Rokos Capital Management εντάσσεται στο τεράστιο κύμα αποχωρήσεων επενδυτών από το Ηνωμένο Βασίλειο, αξιοποιώντας το φορολογικό πλαίσιο της Ελλάδας.
Dentist Pass: Επιστρέφει διευρυμένο για 300.000 παιδιά 5 έως 14 ετών
Σήμερα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το μέτρο από τη ΔΕΘ - το 2023 το πρόγραμμα αφορούσε παιδιά 6 έως 12 ετών με ενίσχυση 40 ευρώ.
Φόρος 15% σε αγορά κατοικίας από τρίτες χώρες: Ποιοι ξένοι επενδυτές πληρώνουν περισσότερο
Σήμερα
Η αύξηση του φόρου μεταβίβασης από το 3% στο 15% συνδέεται με το στεγαστικό πρόβλημα και αφορά κυρίως επενδυτές από Τουρκία, Ελβετία και Χονγκ Κονγκ.
Apple: Παρουσιάζει το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone ‑ Πώς θα είναι το μέγεθος της συσκευής
Σήμερα
Η ιστορική αλλαγή στον σχεδιασμό αποτελεί το πρώτο μεγάλο στοίχημα για τον νέο CEO της εταιρείας, Τζον Τέρνους, εν μέσω σημαντικών ανακοινώσεων για τα μοντέλα 18 Pro.
Τουρκία: Η νέα πυρηνική συμφωνία για το θόριο ‑ Τι ψάχνει η Αγκυρα μετά το επίτευγμα της Κίνας
Σήμερα
Το Πεκίνο πέτυχε ήδη τη μετατροπή του ορυκτού σε ουράνιο μέσα σε πραγματικό αντιδραστήρα, ενώ η γειτονική χώρα συμπράττει με τη Δανία για να αναπτύξει τη δική της τεχνογνωσία.
Ενοίκια: Τέλος στα μετρητά από 1η Οκτωβρίου – Χάνουν επίδομα ενοικιαστές, 5% έκπτωση οι ιδιοκτήτες
Σήμερα












