E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Βρετανία: Ο πατέρας και ο θείος μεταξύ τον υπόπτων για τον φόνο της 10χρονης

Η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος τριών ατόμων που είχαν διαφύγει στο Πακιστάν

Βρετανία: Ο πατέρας και ο θείος μεταξύ τον υπόπτων για τον φόνο της 10χρονης
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 15/9/2023 | 12:46

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι απήγγειλε κατηγορίες εναντίον τριών προσώπων για τον φόνο της δεκάχρονης Πακιστανής Σάρα Σαρίφ, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της τον περασμένο μήνα. Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά είναι και ο πατέρας του κοριτσιού.

Η Σαρίφ βρέθηκε νεκρή με εκτεταμένα τραύματα στο σπίτι της στο Γουόκινγκ, μια πόλη νοτιοδυτικά του Λονδίνου, στις 10 Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νεκροψία έδειξε ότι έφερε "πολλαπλά τραύματα" που είχε υποστεί στη διάρκεια μακράς περιόδου.

Ο πατέρας της, ο Ουρφάν Σαρίφ, 41 ετών, η σύντροφός του Μπεϊνάς Μπατούλ, 29 ετών, και ο θείος του κοριτσιού, ο 28χρονος Φαϊζάλ Μάλικ, είχαν όλοι αναχωρήσει για το Πακιστάν μια ημέρα πριν βρεθεί το πτώμα.

Οι τρεις επέστρεψαν χθες στη Βρετανία και συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Λονδίνου Γκάτγουικ αφού αποβιβάστηκαν από πτήση από το Ντουμπάι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αστυνομία του Σάρεϊ ανακοίνωσε ότι εις βάρος και των τριών απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και για πρόκληση ή μη αποτροπή του θανάτου παιδιού. Και οι τρεις αναμένεται να εμφανιστούν αργότερα σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου του Γκίλφορντ.

"Η μητέρα της Σάρα ενημερώθηκε για την τελευταία αυτή εξέλιξη και δέχεται στήριξη από ειδικούς της αστυνομίας", αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σώματος.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Matteo Messina Denaro: Σε μη αναστρέψιμο κώμα ο πρώην αρχηγός της μαφίας ‑ Έπαψαν να του παρέχουν τροφή με σωληνάκι

Σήμερα

Μετά τη σύλληψή του παρέμενε αμετανόητος και είχε δηλώσει ότι «αν δεν ήταν άρρωστος, δεν θα τον έπιαναν ποτέ»

Τουρκία: Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στo Καχρανμανμαράς

Σήμερα

To επίκεντρο της δόνησης βρίσκεται στην περιοχή Γιουκσούν

Συναγερμός για τριήμερη κακοκαιρία στη Θεσσαλία

Σήμερα

Συνεχίζεται η κόντρα των μετεωρολόγων για την κακοκαιρία

Κούγιας για Κασσελάκη: «40 χρονών άντρας και δε γνωρίζει τίποτα! Αυτός τον αρραβωνιαστικό του έχει εκεί πέρα και ασχολείται με το σκυλάκι!»

Σήμερα

«Θέλω μια κυβέρνηση με Κασσελάκη πρωθυπουργό, τον Λάκη Γαβαλά υπουργό Δικαιοσύνης και τον Κοκλώνη στη θέση του Νίκου Παππά»

Φρίκη στο Βόλο: Αλβανός κρατούσε φυλακισμένους για 2 χρόνια την 22χρονη σύζυγο και τον γιο τους

Σήμερα

Η τραγωδία για την νεαρή μητέρα και το παιδί αποκαλύφθηκε την Πέμπτη όταν ο 28χρονος πήγε να τη στραγγαλίσει

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το εργασιακό νομοσχέδιο με 158 «ναι»

Χτες

Με 158 «ναι», υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το εργασιακό νομοσχέδιο

Αρτα: Μυστήριο με την εξαφάνιση πατέρα και γιου

Χτες

Το τελευταίο τηλεφώνημα στη σύντροφό του

Ο Μπομπ Μενέντεζ και η σύζυγός του παραπέμπονται για διαφθορά

Χτες

Ο Αμερικανός γερουσιαστής αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά για δεύτερη φορά, μέσα σε δέκα χρόνια.

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.