E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Είδα το παιδί μερικές ώρες πριν το χάσουμε»

Συγκινούν τα λόγια του πατέρα της 20χρονης που πέθανε στα Ιωάννινα

«Είδα το παιδί μερικές ώρες πριν το χάσουμε»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/9/2023 | 13:17

Συγκινούν λόγια του πατέρα της - «Όσοι γονείς έχουν τα παιδιά τους μακριά από το σπίτι τους, να τρέξουν κοντά τους»

Ο θάνατος της 20χρονης φοιτήτριας στα Ιωάννινα έχει εγείρει πολλά ερωτήματα, καθώς το κορίτσι από τη Χίο νοσηλευόταν για αμυγδαλίτιδα και κατέληξε να φεύγει από τη ζωή λόγω ανακοπής καρδιάς. Η κοπέλα δεν είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα, ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων διέταξε την προκαταρκτική εξέταση με διερευνώμενο αδίκημα την ανθρωποκτονία από αμέλεια, για τον θάνατο της 20χρονης, μια απόφαση την οποία πήρε αφού έλαβε τα στοιχεία της υπόθεσης από το αστυνομικό τμήμα της πόλης. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής του άτυχου κοριτσιού, ώστε να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου της.

Συγκινούν λόγια του πατέρα της
Τραγική φιγούρα της υπόθεσης είναι ο πατέρας της 20χρονης φοιτήτριας, Μανώλης Μερεός, ο οποίος μέσα σε λίγες μέρες έχασε την κόρη του. Ο ίδιος είχε αναφέρει πως από το νοσοκομείο, τον καθησύχαζαν πως η κόρη του είναι καλά. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, το κορίτσι έχασε τη ζωή της.

Σε τηλεφωνική επικοινωνίας του κ. Μερεού με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο πατέρας της 20χρονης ανέφερε πως «το παιδί μπήκε να νοσηλευτεί με αμυγδαλίτιδα και πυρετό, 9 μέρες αργότερα κατέληξε. Αυτή τη στιγμή γίνεται νεκροψία, γιατί και οι ίδιοι οι γιατροί δεν γνωρίζουν τι της συνέβη, γιατί το χάσαμε το παιδί». Στην ερώτηση της Δανάης Μπάρκα εάν η κόρη του είχε παραπονεθεί για κάποιο άλλο σύμπτωμα, ο κ. Μερεός απάντησε πως «όχι, επέμενε ο πόνος στις αμυγδαλές, δεν περνούσε με όποια θεραπεία και αν της έκαναν εκεί οι γιατροί. Το παιδί μου δεν μπορούσε να φάει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι γιατροί μας έλεγαν πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και πως είναι μια ίωση που θα κάνει τον κύκλο της. Όταν έφτασε η ώρα να ανησυχούμε και να τρέξουμε στο παιδί, γιατί η εικόνα του παιδιού δεν ήταν καλή, δεν προλάβαμε να φτάσουμε κοντά της. Την τελευταία στιγμή, όταν είδαν ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση, πανικοβλήθηκαν και έτρεχαν να δουν τι θα κάνουν αλλά δεν κατάφεραν τίποτα. Τελικά, το χάσαμε το παιδί. Ήταν υγιέστατη», συμπλήρωσε.

Ο πατέρας της φοιτήτριας συγκινεί, όταν αναφέρει πως μίλησε με την κόρη του λίγες ώρες πριν «καταλήξει». «Το είδα το παιδί μερικές ώρες πριν το χάσουμε. Μου είπε ότι δεν είναι καλά, ότι πονάει όλο της το σώμα. Τα χείλη της ήταν ματωμένα. Άλλαξε η εικόνα του παιδιού μου από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν προλάβαμε να πάμε δίπλα της».

Το τελευταίο μήνυμα του πατέρα ήταν «Όσοι γονείς έχουν τα παιδιά τους μακριά από το σπίτι τους, να τρέξουν κοντά στο παιδί τους. Εμάς κανένας δεν βρέθηκε να μας πει να τρέξουμε κοντά στο παιδί μας».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Washington Post: Η Ρωσία συνεργάζεται με το Ιράν, δίνει κρυφά πληροφορίες για στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ

Σήμερα

Η Ρωσία φέρεται να πληροφορεί το Ιράν από την έναρξη του πολέμου το Σάββατο (28/2) - Πώς η Ρωσία μπορεί να επωφεληθεί από έναν παρατεταμένο πόλεμο μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ

Ποια είναι τα χειρότερα σενάρια για την οικονομία που εξετάζει η κυβέρνηση λόγω Μέσης Ανατολής

Σήμερα

Από το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη μέχρι να φτάσει το βαρέλι στα 100 ευρώ - Δυσμενείς οι συνθήκες αν οι τιμές ξεφύγουν πέρα από αυτό το σημείο

Συναγερμός από το Kατάρ: Η τιμή του πετρελαίου θα μπορούσε να φθάσει τα 150 δολάρια το βαρέλι

Σήμερα

Το Κατάρ προειδοποιεί ότι η τιμή του πετρελαίου θα μπορούσε να διπλασιαστεί στα 150 δολάρια το βαρέλι και να «καταστρέψει τις παγκόσμιες οικονομίες»

Επεισόδιο στο «Ελ.Βενιζέλος»: Ανδρες τσακώθηκαν στην «ουρά» συναλλάγματος (βίντεο)

Σήμερα

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη της ασφάλειας του αεροδρομίου, τα οποία παρενέβησαν για να τους χωρίσουν και να αποκαταστήσουν την τάξη

Κερατσίνι: Δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε φούρνο και έκλεψαν... γαλακτομπούρεκo (βίντεο)

Σήμερα

Μια ασυνήθιστη και «γλυκιά» διάρρηξη σημειώθηκε στο Κερατσίνι

Χρυσοχοΐδης: «Υπάρχουν ύποπτοι για σχέσεις με το Ιράν στην Ελλάδα και παρακολουθούνται»

Σήμερα

«Είναι καταγεγραμμένοι αλλά θεωρώ ότι δεν είναι αυτός ο κίνδυνος. Το ζήτημα είναι αν υπάρξουν εντολές για να δημιουργηθούν προβλήματα στην Ευρώπη» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Βρετανία: 4 συλλήψεις ανδρών με την υποψία ότι είναι κατάσκοποι του Ιράν

Σήμερα

Φέρονται να παρακολουθούσαν την εβραϊκή κοινότητα στο Λονδίνο

Η ΕΡΤ κατέγραψε live την κατάρριψη ιρανικών βλημάτων από την αεροάμυνα του Ισραήλ: «Είναι ακριβώς από πάνω μας»

Σήμερα

Ο ουρανός γέμισε από τις άσπρες γραμμές που αφήνουν πίσω τους τα αντιαεροπορικά πυρά

Ηχούν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι

Σήμερα

Χθες το βράδυ, ήχησαν και πάλι δύο φορές, ωστόσο δεν εντοπίστηκε κάποια απειλή, σύμφωνα με τις επίσημες ενημερώσεις από την κυβέρνηση

Θεσσαλονίκη: Κατάπιε ηρωίνη για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο σε μπλόκο ‑ Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Σήμερα

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να προχωρήσουν στον έλεγχο του 47χρονου

Πότε θα κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα

Σήμερα

Ερχεται νωρίτερα σε σχέση με άλλες χρονιές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.