E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στασινοπούλου για #metoo: «Έκαναν παράπονα γυναίκες οι οποίες ήταν αδιάφορες και ατάλαντες»

Τη δική της εκδοχή για όλα όσα έχουν ακουστεί στον χώρο του θεάτρου έδωσε η Τιτίκα Στασινοπούλου σε συνέντευξή της.

Στασινοπούλου για #metoo: «Έκαναν παράπονα γυναίκες οι οποίες ήταν αδιάφορες και ατάλαντες»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 21/10/2023 | 20:24

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφερόμενη στις καταγγελίες που έγιναν τελευταία στον καλλιτεχνικό χώρο, είπε πως μάλλον υπήρξαν κάποιες υπερβολικές αναφορές σε τέτοιου είδους θέματα, τονίζοντας πως στην ίδια δεν έχει συμβεί ποτέ, στη μακρόχρονη καριέρα της κάποιο τέτοιο περιστατικό...

Πώς ήταν τότε τα παρασκήνια του θεάτρου; Υπήρχαν σεξουαλικές παρενοχλήσεις;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όχι. Εγώ προσωπικά δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Εμένα με αντιμετώπισαν με θαυμασμό και εκτίμηση. Παρόλο που ήμουν μικρή, δεν με είδαν ποτέ ως γκομενίτσα. Ίσως επειδή και η στάση η δική μου ήταν σοβαρή, δεν έφταναν ποτέ στο σημείο να εκδηλωθούν έτσι. Με αντιμετώπιζαν ως ένα ταλαντούχο άτομο. Και ξέρετε, όταν πιστεύουν ότι έχεις ένα ιδιαίτερο ταλέντο, δεν σε ενοχλούν, σε σέβονται στο θέατρο και στο σινεμά.

Εδώ και μήνες το θέατρο ταλανίζεται από καταγγελίες ηθοποιών, δικαστήρια, για σεξουαλικές κακοποιητικές συμπεριφορές. Το περιμένατε όλο αυτό στο χώρο σας;

Όχι, δεν το περίμενα. Υπήρχε, ξέραμε κάποιους που ήταν ζωηροί και ασυγκράτητοι, αλλά όχι. Θεωρώ ότι αυτό έχει πάρει μεγαλύτερη έκταση απ’ ότι ήταν η κατάσταση στην ουσία, γιατί πολλές θεωρούσαν ότι ήταν ένας εύκολος τρόπος για να ασχοληθούμε μαζί τους. Βοήθησαν και οι δημοσιογράφοι και ασχολήθηκε ο κόσμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βρίσκω λίγο υπερβολικό. Ας πούμε, γιατί εμένα δεν με κυνηγήσανε; Έχω ακούσει να κάνουν παράπονα και να διηγούνται πράγματα γυναίκες οι οποίες στην ουσία ήταν αδιάφορες και ατάλαντες. Και προσπαθούσαν να υπάρξουν διογκώνοντας κάποια πράγματα.

Θεωρείτε ότι κάπου υπήρξε και μια υπερβολή;

Εντελώς. Για λόγους δημοσιότητας.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

Σήμερα

Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Κιργιστάν: Ιππασία, ιαματικές πηγές και εντυπωσιακά τοπία ‑ δείτε τα νέα στιγμιότυπα

Σήμερα

Η ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη και τρίτη ημέρα της στη χώρα της κεντρικής Ασίας, με ιππασία σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και βουτιά σε θερμή πηγή στα 2.600 μέτρα.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

Σήμερα

Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

Σήμερα

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

Σήμερα

Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Χτες

Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

Χτες

Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

Χτες

Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

Χτες

Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

Χτες

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Χτες

Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

Χτες

Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.