E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Britney Spears: Εξήγησε γιατί ποζάρει συχνά γuμνή στο Instagram

Τι λέει και για την απόσταση από τους 2 γιους τους που έχει να τους δει χρόνια

Britney Spears: Εξήγησε γιατί ποζάρει συχνά γuμνή στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 22/10/2023 | 17:56

Η Britney Spears ξεκαθάρισε γιατί ποζάρει συχνά γυμνή στο Instagram στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, «The Woman in Me».

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζω τον εαυτό μου γuμνό ή με καινούργια φορέματα», γράφει η τραγουδίστρια, σύμφωνα με τους New York Times.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νομίζω όμως ότι αν είχαν φωτογραφηθεί από άλλους ανθρώπους χιλιάδες φορές, αν τους είχαν σπρώξει και ποζάρει για την έγκριση άλλων ανθρώπων, θα καταλάβαιναν ότι παίρνω μεγάλη χαρά από το να ποζάρω με τον τρόπο που νιώθω σeξι και να βγάζω τη δική μου φωτογραφία» προσθέτει.

Η τραγουδίστρια, η οποία βρισκόταν υπό κηδεμονία από το 2008 έως το 2021, έχει μοιραστεί αμέτρητες γuμνές φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια, επιδεικνύοντας το σώμα της σε παραλίες σε όλο τον κόσμο και έχει μοιραστεί ακόμη και φωτογραφίες όπου πόζαρε γuμνόστηθη ενώ έκανε ιππασία.

Οι τολμηρές αναρτήσεις έχουν όμως προκαλέσει προβλήματα ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τους δύο γιους της, τον 18χρονο Πρέστον και τον 17χρονο Τζέιντεν, τους οποίους μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, Κέβιν Φεντερλάιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι σχεδόν σαν να πρέπει να ποστάρει κάτι στο Instagram για να τραβήξει την προσοχή», δήλωσε ο Τζέιντεν στο βρετανικό ITV πέρυσι. «Αυτό συνεχίζεται εδώ και χρόνια και χρόνια και χρόνια και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να μην σταματήσει ποτέ πραγματικά».

Ο Φεντερλάιν, εντωμεταξύ, δήλωσε στο ίδιο δίκτυο ότι συχνά εξηγεί στους γιους τους ότι το Instagram είναι «απλώς ένας άλλος τρόπος με τον οποίο η [Σπίαρς] προσπαθεί να εκφραστεί».

Ωστόσο, ο 45χρονος Φεντερλάιν σημείωσε ότι το να βλέπουν τη μητέρα τους γuμνή στο διαδίκτυο μπορεί να είναι «δύσκολο» για τα αγόρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι έφηβος και να πρέπει να πας στο λύκειο», πρόσθεσε. «Ποιος ξέρει πόσοι άνθρωποι τους ρωτούν γι' αυτό ή τους μιλούν γι' αυτό;».

Η τραγουδίστρια δεν έχει δει τον Πρέστον και τον Τζέιντεν εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, αλλά το «Page Six» επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι επανασυνδέθηκαν τηλεφωνικά πριν οι έφηβοι μετακομίσουν στη Χαβάη με τον πατέρα τους τον Αύγουστο.

Πηγές μοιράστηκαν επίσης ότι η ποπ σταρ συζήτησε με τα παιδιά της το γεμάτο βόμβες βιβλίο της, το οποίο κυκλοφορεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου.

Παρά την απόσταση στη σχέση τους η Σπίαρς αφιέρωσε το «The Woman in Me» στους δύο γιους της, γράφοντας στην αρχή ότι είναι η «αγάπη της ζωής [της]».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

Πριν λίγο

Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Πριν λίγο

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

Χτες

Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

Χτες

Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

Χτες

«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

Χτες

Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

Χτες

«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.