E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Θρίλερ με τον θάνατο επιχειρηματία που είχε βρεθεί απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του

Η σορός του Σάκη Γκολφίνου είχε εντοπιστεί στις 9 Σεπτεμβρίου στο δάσος του Κουνουπελίου - Η οικογένειά του πιστεύει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια - Μιλούν για παντρεμένη γυναίκα στη ζωή του

Θρίλερ με τον θάνατο επιχειρηματία που είχε βρεθεί απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 22/10/2023 | 20:32

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου από τη Βάρδα Ηλείας όταν στις 9 Σεπτεμβρίου είχε βρεθεί απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του σε δύσβατο σημείο από πυροσβέστες που είχαν κληθεί για να σβήσουν τη φωτιά στο αμάξι του, στο δάσος του Κουνουπελίου.

Από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του πιστεύει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ενώ κάνουν λόγο και για την ύπαρξη μιας παντρεμένης γυναίκας στη ζωή του 46χρονου επιχειρηματία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, όπως και οι δικαστικοί πραγματογνώμονες Νίκος Διαμαντής και Παναγιώτης Μαδιάς υποστήριξαν ότι πρόκειται για δολοφονία με τους δράστες να περιλούζουν με βενζίνη τον επιχειρηματία ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά με επιταχυντή στο αυτοκίνητό του και τον έκαψαν.

Το κινητό του θύματος δεν βρέθηκε ποτέ ενώ τα γυαλιά του βρέθηκαν άθικτα σε άλλο σημείο, πολύ κοντά στο μέρος που εντοπίστηκε απανθρακωμένος ο Σάκης Γκολφίνος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» οι δράστες άναψαν και δεύτερη φωτιά σε κοντινό σημείο για να αποπροσανατολίσουν, προφανώς, τις έρευνες των αστυνομικών αρχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο αδερφός μου είχε σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα»

Ο δίδυμος αδερφός του θύματος με τρεμάμενη φωνή μίλησε στην εκπομπή «Φως το Τούνελ» θέλοντας να βρεθεί ο φονιάς του αδερφού του.

«Η αποφράδα ημέρα που άλλαξαν τα πάντα στη ζωή μου, ήταν η μέρα που πέθανε ο αδερφός μου. Αυτό που βιώνω είναι ένα μαχαίρι στην καρδιά. Γνωρίζω ότι ο αδερφός μου είχε σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα, η οποία έχει καταθέσει στις αστυνομικές αρχές. Στη Ζάκυνθο είναι ο Άγιος Διονύσιος που συγχώρεσε τον φονιά του αδερφού του. Θέλω να βρω τον φονιά του αδερφού μου και να τον ρωτήσω γιατί σκότωσε τον αδερφό μου. Αυτό το μεγάλο “γιατί” με βασανίζει, να μου πει κι εγώ μετά θα του δώσω συγχώρεση» είπε ο αδερφός του θύματος, Νίκος Γκολφίνος.


Φαινόταν προβληματισμένος με τη σχέση του

Στην εκπομπή μίλησε και ένας στενός φίλος του επιχειρηματία, ο οποίος ανέφερε ότι ο 46χρονος τον τελευταίο καιρό φαινόταν αρκετά προβληματισμένος με την σχέση του χωρίς όμως να θέλει να επεκταθεί σε λεπτομέρειες .

«Ο Σάκης επί τρία χρόνια είχε σχέση με μια παντρεμένη κοπέλα από την Πάτρα, την οποία γνώρισε μέσα από το Instagram. Η γυναίκα αυτή τον πίεζε πολύ και τον τελευταίο καιρό είχε φτάσει στο σημείο να του ζητάει ακόμα και χρήματα» ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο φίλος του Σάκη Γκολφίνου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μόνο το 65% των σημερινών ιρανικών πυραύλων αναχαιτίστηκε από το Iron Dome

Χτες

Αυτό είναι μειωμένο από σχεδόν 90% την προηγούμενη ημέρα

Συνελήφθη 66χρονη για τη δολοφονία σκηνοθέτριας στο Λονδίνο

Χτες

Το Rolex «κλειδί» που οι Αρχές συνδέουν με την υπόθεση

Τραμπ για Ιράν: Θα αποφασίσω εμπλοκή ή όχι των ΗΠΑ τις επόμενες δύο εβδομάδες

Χτες

«Κλειδί» οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης

Ισπανία: Δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος του αστυνομικού που στραγγάλισε έναν κλέφτη

Χτες

Το περιστατικό προκάλεσε την αγανάκτηση της αριστερής αντιπολίτευσης στην Ισπανία και, πρωτίστως στην περιφέρεια της Μαδρίτης, την οποία κυβερνά η δεξιά

Ο Τραμπ αναβάλλει για άλλη μια φορά την απαγόρευση του TikTok

Χτες

Είναι η τρίτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ παρατείνει την προθεσμία

Στο νοσοκομείο ο Κιλιάν Εμπαπέ

Χτες

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο οποίο συμμετέχει η ομάδα του

Μία γάτα, ένα γεράκι και 27 σκυλιά εντοπίστηκαν εγκλωβισμένα σε κλουβιά στην Αγία Παρασκευή

Χτες

Σε δύο συλλήψεις προέβη η Αστυνομία για παράνομο εμπόριο ζώων συντροφιάς

Παραίτηση Φλωρίδη και «συγγνώμη» από την κυβέρνηση για τον «βιαστή με την τυρόπιτα» ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Χτες

Χωρίς να μπει στην ουσία της υπόθεσης, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κάλεσε τον Παύλο Μαρινάκη να της απαντήσει αν η κυβέρνηση υιοθετεί όσα είπε ο Γιώργος Φλωρίδης στη συζήτηση για την προανακριτική

«Εμφύλιος» στις ΗΠΑ για το ενδεχόμενο εμπλοκής στη σύρραξη Ισραήλ‑Ιράν

Χτες

Ρήγμα στον Λευκό Οίκο, αντιδρούν μέλη του κινήματος MAGA

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.