E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Αδιαμφισβήτητος ο νέος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης» ‑ Παρέμβαση των δύο γραμματέων του ΣΥΡΙΖΑ για την κρίση στο κόμμα

«Οι δεκάδες χιλιάδες άνδρες και γυναίκες που προσήλθαν στις μαζικές, δημοκρατικές προεδρικές εκλογές μας, παρά την ήττα, επιβεβαίωσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ»

«Αδιαμφισβήτητος ο νέος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης» ‑ Παρέμβαση των δύο γραμματέων του ΣΥΡΙΖΑ για την κρίση στο κόμμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 24/10/2023 | 19:50

Ενωτική αλλά και υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη εμφανίζονται στην παρέμβασή τους, οι δύο γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης. Σ’ αυτήν αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι οι χιλιάδες που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ «Εξέλεξαν με τρόπο αδιαμφισβήτητο τον νέο μας πρόεδρο, τον Στέφανο Κασσελάκη»

Στη δήλωσή τους, αναφέρουν συγκεκριμένα: «Πριν από λίγους μήνες ο αριστερός, προοδευτικός, δημοκρατικός κόσμος μάς έδωσε μια διπλή εντολή. Να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας ως αξιωματική αντιπολίτευση, απέναντι στη σκληρά νεοφιλελεύθερη, αλαζονική και αδίστακτη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά και να αλλάξουμε. Να διορθώσουμε τα λάθη μας, να προχωρήσουμε μπροστά, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αξιοπιστία. Με σχέδιο και προοπτική. Κρατώντας την πολύτιμη παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα.

Οι δεκάδες χιλιάδες άνδρες και γυναίκες που προσήλθαν στις μαζικές, δημοκρατικές προεδρικές εκλογές μας, παρά την ήττα, επιβεβαίωσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ. Και εξέλεξαν με τρόπο αδιαμφισβήτητο τον νέο μας πρόεδρο, τον Στέφανο Κασσελάκη. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές, έχουμε υποχρέωση και καθήκον να σταθούμε όλοι κι όλες αντάξιοι των προσδοκιών αυτού του κόσμου.

Γιατί η κοινωνία περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ, κι ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει και αγωνίζεται για την κοινωνία. Για τα προβλήματά της, όπως η ακρίβεια, η διάλυση του κοινωνικού κράτους, η περιστολή των εργασιακών δικαιωμάτων. Αυτός ο αγώνας προϋποθέτει έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαχητικό, ισχυρό, αξιόπιστο. Έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ακόμα μεγαλύτερο, με βαθύτερους δεσμούς στην κοινωνία, εκφραστή της κοινωνικής και πολιτικής αλλαγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρειάζεται έναν ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο σαν γροθιά, ενάντια στον αντίπαλό μας, που δεν είναι άλλος από την κυβέρνηση της ΝΔ. Γιατί έχουμε την ιστορική ευθύνη και ιστορικό καθήκον να ξαναγίνουμε κυβερνώσα δύναμη για τον τόπο. Και να γράψουμε μια νέα, ελπιδοφόρα σελίδα για το κόμμα μας και την κοινωνία.

Να προχωρήσουμε μπροστά, όχι με εσωστρέφεια, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία. Παραμερίζοντας τα «εγώ», για χάρη του συλλογικού «εμείς». Με αυτοσυγκράτηση, συλλογική συζήτηση, με σεβασμό στην αντίθετη άποψη, με συντροφικότητα και δημοκρατικές διαδικασίες. Γιατί ο διαφωνίες, οι αντιπαραθέσεις, οι διαφορετικές πολιτικές εκτιμήσεις, θα πρέπει να αποσκοπούν στη σύνθεση, κι όχι στη διάλυση. Και φυσικά, ο χώρος για την κατάθεση απόψεων και τον διάλογο, είναι τα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Στη μάχη για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν περισσεύει κανείς και καμία. Όπως και κανείς και καμιά δεν έχει δικαίωμα να διαψεύσει τις αγωνίες και τις ελπίδες του προοδευτικού κόσμου».

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Σήμερα

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Σήμερα

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Σήμερα

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Σήμερα

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Σήμερα

Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Σήμερα

Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

Χάντερ Μπάιντεν προκαλεί τους γιους του Τραμπ σε αγώνα πάλης σε «κλουβί»

Χτες

Για τον εορτασμό των 250 χρόνων από την ανεξαρτησία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να φιλοξενήσει αγώνες με επαγγελματίες αθλητές του UFC στον Λευκό Οίκο

Λουτσέσκου: Ο συγκινητικός επικήδειος του Ραζβάν στην κηδεία του Μιρτσέα

Χτες

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κηδεύτηκε με στρατιωτικές τιμές στο Βουκουρέστι και ο γιος του, Ραζβάν, ήταν εκεί μέχρι το τέλος

Ο ηγέτης της γαλλικής ακροδεξιάς Ζορντάν Μπαρντελά και η Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία‑Καρολίνα είναι ζευγάρι;

Χτες

«Το ειδύλλιο που κανείς δεν περίμενε» και φωτογραφίες τους που τους δείχνουν μαζί παρουσιάζει γαλλικό περιοδικό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.