E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Το μεγάλο μου απωθημένο ήταν…»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Το μεγάλο μου απωθημένο ήταν…»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 31/10/2023 | 12:36

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για το «Στην υγειά μας» που παρουσίαζε.

Ο ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαστε 3η σεζόν στο «Sexy laundry». Το έργο είναι πολύ ωραίο, η Ρένια είναι αυτή που είναι, νομίζω μπορούμε να παίζουμε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα. Η Ρένια πάντα ήταν πολύ εντάξει άνθρωπος, δεν είχε τα σουσούμια της ωραίας γκόμενας. Δεν θα μπορούσε να γίνει ένα reunion των Απαράδεκτων χωρίς τον Βλάσση», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Από μικρός δεν τα πήγαινα καλά με τα θεία. Κάποτε παίζαμε με τον Ηρακλή και χάναμε 1-0 και είχα γονατίσει στα εικονίσματα και παρακαλούσα να ισοφαρίσουμε. Στην εκκλησία πηγαίναμε περισσότερο για τα κορίτσια, ήταν ο μόνος χώρος να τα βλέπουμε. Η κοσμοθεωρία μου δεν άλλαξε σε απολύτως τίποτα μετά το πρόβλημα υγείας μου, είπα “άμα είναι να τελειώνουμε ας τελειώνουμε”», συμπλήρωσε.

Για την σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», ανέφερε πως, «είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν θα υπάρξει νέος κύκλος για το ”Κάνε ότι κοιμάσαι”. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ νούμερα τηλεθέασης, δεν με ενδιαφέρουν. Γελάω με αυτό το πράγμα. Το κανάλι δεν με είχε πιέσει για τα νούμερα τηλεθέασης, άλλα στην ομάδα μάθαινα μετά ότι ασκούνταν πιέσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το «Στην υγεια μας»: «Δεν μετάνιωσα καθόλου που σταμάτησε το «Στην υγεια μας», είχε αρχίσει μία φθορά μέσα μου και έξω μου. Θα ήθελα να την έχω σταματήσει νωρίτερα. Η εκπομπή είχε γίνει πια σαν ένα κοινωνικό αγαθό, την είχε ανάγκη ο κόσμος. Μου πήρε 4-5 χρόνια για να αποφασίσω να την σταματήσω. Δεν νομίζω να επανέφερα το «Στην υγεια μας» τώρα, ίσως μετά από αρκετά χρόνια. Το μόνο που σκέφτηκα όταν μου πρότειναν να κάνω το εορταστικό της ΕΡΤ ήταν «μην μου το κάνετε αυτό, σας παρακαλώ».

Ποιους καλλιτέχνες είχε απωθημένο να έρθουν στην εκπομπή;

«Ο Φοίβος ήταν απωθημένο να έρθει στην εκπομπή, όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η Χάρις Αλέξιου. Το μεγάλο μου απωθημένο ήταν δυο εκπομπές με τον Ξαρχάκο, ήθελα να τελειώσω έτσι», κατέληξε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Χτες

Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Χτες

Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Χτες

Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Χτες

«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Χτες

Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Χτες

Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες

Κέρδισε 15,3 εκατ. ευρώ αλλά δεν το πήρε χαμπάρι για 6 μήνες

Χτες

Η εταιρεία κόλλησε αφίσες για να το βρει

Σαρλίζ Θερόν: Χωρίς μπλούζα στην Εβδομάδα Μόδας

Προχτές

Η εντυπωσιακή εμφάνισή της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.