E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γεωργία Μπίκα: «Δεν υπάρχει καταγγελία για αρπαγή που να αφορά εμένα»

Η Γεωργία Μπίκα διαψεύδει πως υπάρχει καταγγελία εις βάρος της και πως είναι κατηγορούμενη σε για ηθική αυτουργία σε αρπαγή

Γεωργία Μπίκα: «Δεν υπάρχει καταγγελία για αρπαγή που να αφορά εμένα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/11/2023 | 14:45

Συγκεκριμένα η Γεωργία Μπίκα μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπάρχει καταγγελία που να αφορά εμένα. Και πληροφοριακά είμαι μια γυναίκα 25 ετών, είμαι ένα κορίτσι που δουλεύω σε μία καφετέρια, χωρίς γονείς, είμαι 50 κιλά άνθρωπος.

Σας φαίνομαι άνθρωπος που μπορώ να πειράξω που μπορώ να πειράξω έναν άλλον άνθρωπο ή να τον εξυβρίσω; Στην προσωπική μου ζωή δεν εξυβρίζω. Έχω ενημερωθεί για την υπόθεση αυτή, όπως είχα ενημερωθεί και με άλλη άσχετη υπόθεση που είχε εμπλακεί το όνομα μου άδικα και με αποδέσμευσα και από εκεί, οπότε ας μην περιπλέκουμε υποθέσεις μεταξύ τους.

Ένας άνθρωπος κουράζεται να αποδεικνύει ξανά και ξανά την αλήθεια και κάποιοι να προσπαθούν να τον μπλέκουν συνεχώς και σε άλλου είδους πράγματα. Πιστεύω ότι έχω την ψυχική δύναμη να αντέξω και θα πάνε όλα καλά. Τα πάντα γίνονται, όλα καλά. Εγώ ότι μπόρεσα το έκανα και όταν με καλέσουν να απολογηθώ θα το κάνω και ό,τι ζητήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες θα το έχουν από εμένα. Κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν υπάρχει πάνω του από τα χέρια μου.

Προφανώς, και δεν έχω κάνει κάτι, δεν υπάρχω πουθενά. Αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που τον έχει χαστουκίσει τον συγκεκριμένο, αυτός ο άνθρωπος δεν είμαι εγώ. Δεν υπάρχει καταγγελία εις βάρος μου. Ο άνθρωπος αυτός δεν κατήγγειλε εμένα. Είναι επίπονο όλο αυτό αλλά θα το ξεπεράσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη στιγμή εργάζομαι σε μία καφετέρια. Γενικά προσπαθώ και ως υπάλληλος γραφείου να βρίσκω δουλειά. Παράλληλα δημιουργούμε και μια ΜΚΟ, μία οργάνωση που θα είναι στο πλευρό κακοποιημένων και ευάλωτων γυναικών, για γυναίκες που βρίσκονται σε χειριστικές κακοποιητικές σχέσεις και θα είμαι εκεί στο πλευρό των γυναικών αυτών και μα βοηθάω».

Τι υποστηρίζει ο μηνυτής

Νωρίτερα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η νεαρή γυναίκα που είχε καταγγείλει ότι υπέστη βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022 είναι κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 26χρονη, σήμερα, γυναίκα κατέστη κατηγορούμενη -μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα και μεταξύ αυτών ο τότε εργοδότης της- έπειτα από μήνυση για αρπαγή και ξυλοδαρμό που είχε υποβάλει ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει εκτός από την πράξη της αρπαγής σε βαθμό κακουργήματος, αδικήματα όπως σωματικές βλάβες και εξύβριση.

Η καταγγελλόμενη αρπαγή -σύμφωνα με τον μηνυτή- είχε γίνει μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την κύρια καταγγελία περί βιασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατόπιν αστυνομικής έρευνας η (νέα) δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.

Τα πέντε κατηγορούμενα πρόσωπα παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον 6η τακτική ανακρίτρια και πήραν ρητή προθεσμία. Στην ανακρίτρια εμφανίστηκε και η 26χρονη, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουτράκι: Σε διαθεσιμότητα η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο μαθητή ότι τη θώπευσε – Τι λέει μετά το σάλο που προκάλεσε

Χτες

Νέες καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα για τη συμπεριφορά της 55χρονης δασκάλας στο Λουτράκι - Διατάχθηκε ΕΔΕ εις βάρος της και μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνες απομακρύνθηκε από το σχολείο

Ταυτοποιήθηκε 79χρονος που απείλησε διαδικτυακά πολιτικό πρόσωπο

Χτες

Μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή-διαδικτυακή έρευνα

Αδελφοκτονία στη Νέα Πέραμο: Ο δράστης «είχε κόψει την αναπνοή» στο θύμα

Χτες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου

Αυστραλία: Ακροδεξιά γερουσιαστής εμφανίστηκε με μπούρκα ζητώντας την απαγόρευσή της

Χτες

«Αν δεν θέλουν να φοράω μπούρκα, ας την απαγορεύσουν», ανέφερε, χαρακτηρίζοντας την ενδυμασία «καταπιεστική» και «κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια»

Τροχαία: Νέοι σαρωτικοί έλεγχοι για μεθυσμένους οδηγούς στην Αττική – 12 συλλήψεις και 387 παραβάσεις σε αλκοτέστ

Χτες

Η Τροχαία πραγματοποίησε συνολικά 22.800 ελέγχους το τελευταίο τετραήμερο και βεβαιώθηκαν 387 παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Κασσελάκης: «Κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού» το βιβλίο Τσίπρα

Χτες

«Η Ιθάκη του Τσίπρα θα καταλήξει «Τιτανικός» για το πανάκριβο rebranding του», διαμηνύει ο Στέφανος Κασσελάκης

Αλιμος: Ανδρας επιτίθεται και παρενοχλεί γυναίκες – «Με φίλησε στο στόμα και με χούφτωσε» λέει ένα από τα θύματά του

Χτες

Ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει επιτεθεί σε ακόμα δύο γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Αλίμου

Οργή από τους Ουκρανούς στρατιώτες στο μέτωπο για το ειρηνευτικό σχέδιο – «Απολύτως εξευτελιστικό»

Χτες

Όσα υποστηρίζουν για τις εγγυήσεις ασφαλείας και την παραχώρηση εδαφών

Ρουμάνοι επιβάτες τρέχουν να προλάβουν την πτήση τους στο αεροδρόμιο της Κολωνίας και συλλαμβάνονται

Χτες

Οι δύο Ρουμάνοι έσπασαν το γυαλί συναγερμού έκτακτης ανάγκης και έτρεχαν στον διάδρομο του αεροδρομίου κάνοντας νόημα στον πιλότο να περιμένει

Η «κατάρα» των Κένεντι ξαναχτύπησε: Η 35χρονη εγγονή που διαγνώστηκε με καρκίνο

Χτες

Ατυχήματα, σκάνδαλα και μυστικές ιατρικές πράξεις

Πέθανε ο θρύλος της ρέγκε Τζίμι Κλιφ

Χτες

Η σύζυγός του ανακοίνωσε τον θάνατο μέσω Instagram, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της με συγκινητικά λόγια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.