E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καίτη Κωνσταντίνου: «Έφυγα γιατί διαφωνήσαμε μεταξύ μας, δεν ήθελα να ... »

«Κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, διαφώνησα ...» αποκαλύπτει η Καίτη Κωνσταντίνου»

Καίτη Κωνσταντίνου: «Έφυγα γιατί διαφωνήσαμε μεταξύ μας, δεν ήθελα να ... »
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 29/11/2023 | 18:33

Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στο Μικρό Χορν, η Καίτη Κωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και τις πολύ επιτυχημένες συνεργασίες που είχε με πολλούς αγαπημένους της συναδέλφους στο θέατρο Αποθήκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Κωνσταντίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την παρέα του Αποθήκη ήμασταν μαζί στη σχολή, στο θέατρο Τέχνης βρεθήκαμε και τελειώνοντας κάναμε κάποιες δουλειές όλοι μαζί. Η Υρώ Μανέ, η Μαρία Καβογιάννη, η Μαρία Γεωργιάδου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιάννης Καπετάνιος και γω ήμασταν την ίδια χρονιά στη σχολή. Μετά βρεθήκαμε κάποια από αυτά τα άτομα και κάναμε την ομάδα στο Αποθήκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάναμε παρέα τότε, βγαίναμε, βρισκόμασταν σε σπίτια και γινόταν χαμός. Όλο αυτό σε ενώνει και υπάρχει η «ραφή» αλλά από εκεί και πέρα χάνεσαι. Έχουμε χαθεί, μη νομίζετε. Αν θα βρεθούμε σε κάποιες δουλειές αλλά δεν υπάρχει πια αυτή η ομάδα που υπήρχε παλαιότερα. Πιο δραστήρια ήταν η Ηρώ Μανέ τότε, που κινούσε πιο πολύ τα νήματα και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μετά που μπήκε εκ των υστέρων στην ομάδα. Κάναμε το πρώτο μας έργο, «Ο Άη Βασίλης είναι σκέτη λέρα», μετά κάναμε το «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» και εγώ έφυγα και συνεχίσανε τα παιδιά για πολλά χρόνια με το Σεσουάρ για δολοφόνοι».

«Έφυγα γιατί διαφωνήσαμε μεταξύ μας και προτίμησα να φύγω. Ήταν διαφωνία στα επαγγελματικά μας, η οποία κρατήθηκε και μετά ψιλοαναιρέθηκε. Δεν ήθελα να συνεχίσω άλλο κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, διαφώνησα σε κάποια πράγματα και έφυγα» συμπλήρωσε, επίσης, η Καίτη Κωνσταντίνου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Σήμερα

Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Σήμερα

Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Σήμερα

Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νέες φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Σήμερα

Ο σκηνοθέτης του «Maestro» δημοσίευσε στιγμές από το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα με χιουμοριστική λεζάντα στο Instagram

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Σήμερα

Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Χτες

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Χτες

Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.