E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Καιρός: Σαββατοκύριακo με 22άρια, ισχυρούς νοτιάδες και σκόνη

Πού αναμένονται βροχές

Καιρός: Σαββατοκύριακo με 22άρια, ισχυρούς νοτιάδες και σκόνη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 2/12/2023 | 12:50

Σήμερα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στη Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στο Ιόνιο, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Θράκη.

Τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 14 βαθμούς), 9 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 11 έως τους 16 βαθμούς στην Ήπειρο), 15 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 23 βαθμούς στην Κρήτη, 16 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

χχχχχχχχχχχ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στη Θράκη όπου θα σημειωθούν ασθενείς βροχές μέχρι το μεσημέρι.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες με λίγες τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και πιθανώς μέχρι το μεσημέρι στα νοτιότερα τμήματα της δυτικής Πελοποννήσου.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ.Τη νύχτα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα ανατολικά και τα νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις.
Ανεμοι: Στις Κυκλάδες νοτιοδυτικοί 5 με 7και στην Κρήτη νότιοι 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες με λίγες τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι.
’νεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 και στα βόρεια πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 03-12-2023
Στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια και από το βράδυ στο ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πιθανότητα τοπικών βροχών.
Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο έως 7 με 8 μποφόρ, βαθμιαία όμως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και θα κυμανθεί από 05 έως 19 βαθμούς και στα υπόλοιπα από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 04-12-2023
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα κεντρικά και νότια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά ορεινά.
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 05-12-2023
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά της χώρας όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία οι νεφώσεις στα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από τη νύχτα στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά το πρωί στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε νότιους 4 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 06-12-2023
Αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τελικός Super Cup: Ώρα και κανάλι μετάδοσης για το ΑΕΚ – ΟΦΗ

Σήμερα

Μεγάλη μάχη στο Παγκρήτιο για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Ρατσιστική επίθεση καταγγέλλει η Χατζηκώστα: «Δεν έχω κυπριακό αίμα στις φλέβες μου, αλλά είμαι υπερήφανη Κύπρια»

Σήμερα

Η 17χρονη πρωταθλήτρια Κύπρια στη δισκοβολία, Μαρίνα Χατζηκώστα, καταγγέλλει ότι έχει δεχθεί ρατσιστική επίθεση εξαιτίας της καταγωγής της

Αποκαλύφθηκε εντυπωσιακό ρωμαϊκό συγκρότημα με στοές στη Βασιλίσσης Όλγας ‑ Δείτε εικόνες

Σήμερα

Το Υπουργείο Πολιτισμού προχωρά στην αποκατάσταση και ανάδειξη του σημαντικού μνημειακού συνόλου που αποκαλύφθηκε κατά την ανάπλαση της οδού

Κούκλα του σeξ «ξεγέλασε» την αστυνομία της Αυστραλίας που τη πέρασε για πτώμα

Σήμερα

Η κούκλα, εξαιρετικά ρεαλιστική, είχε μαλλιά, σκουλαρίκι στη μύτη και σημάδια σαν μώλωπες - «Το πρωτόκολλο τηρήθηκε σωστά», σχολιάζουν ειδικοί

Σε ηλικία 83 ετών απεβίωσε η ηθοποιός Κική Δαλάκου

Σήμερα

Η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες του παλιού ελληνικού σινεμά, από το 1963 έως το 1978

Πανικός στα τουρκικά ΜΜΕ: «Έρχεται νέα κρίση Ιμίων; – Οι Έλληνες έστησαν στρατό 2 χιλιόμετρα από την Αττάλεια»

Σήμερα

Τουρκικά μέσα αντιδρούν στην ελληνική παρουσία στη νησίδα Ρω, κοντά στο Καστελλόριζο

Ολική έκλειψη Ηλίου: Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας και τι ώρα θα φανεί το φαινόμενο

Σήμερα

Στην Κέρκυρα η κάλυψη του ηλιακού δίσκου θα φτάσει μόλις το 2,3%, η Αθήνα δεν θα δει τίποτα, ενώ στην Ισπανία και την Ισλανδία ο Ήλιος θα κρυφτεί ολοκληρωτικά για περίπου δύο λεπτά.

Θεσσαλονίκη: Πώς μια γειτόνισσα μπλόκαρε απατεώνα που είχε στο στόχαστρο ανήλικη

Σήμερα

Νεαρός παρίστανε υπάλληλο εταιρείας οπτικών ινών για να αποσπάσει κοσμήματα από ανήλικο κορίτσι, όμως η επέμβαση μιας γειτόνισσας ματαίωσε το σχέδιό του.

Τραγωδία σε διακοπές: 34χρονος παίκτης του ράγκμπι πέθανε μετά από μία γροθιά σε μπαρ στην Τουρκία

Σήμερα

Ο 34χρονος Σκοτ Τζέιμς από το Μάεστεγκ έχασε τη ζωή του τρεις εβδομάδες μετά από χτύπημα που δέχθηκε σε μπαρ, ενώ οι τουρκικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Νέα καταγγελία για το επεισόδιο στο λιμάνι της Τήνου – «Επί 45 λεπτά δεχόμουν επίθεση»

Σήμερα

Η ευρωβουλευτής της Φωνής Λογικής περιέγραψε ένταση στο λιμάνι της Τήνου και κατήγγειλε τη σιωπή κομμάτων και οργανώσεων απέναντι στο περιστατικό.

Τουρκία: Διπλός φόνος σε βάρος συζύγου και κουνιάδου ‑ Τι ισχυρίστηκε ο δράστης για να δικαιολογήσει την πράξη του

Σήμερα

Ο 36χρονος Ισμαήλ Ματούρ συνελήφθη έχοντας πάνω του το όπλο του εγκλήματος, ενώ οι Αρχές διερευνούν το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη διπλή δολοφονία στην Προύσα.

Καιρός: Πού θα «χτυπήσουν» καταιγίδες και βοριάδες έως 9 μποφόρ πριν τον Δεκαπενταύγουστο

Σήμερα

Η μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Αναστασία Τυράσκη, προειδοποιεί για ενίσχυση μελτεμιού, πτώση θερμοκρασίας και τοπικές καταιγίδες τις επόμενες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.