E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Bang & Olufsen ανακοινώνει την κυκλοφορία του καινοτόμου ηχείου Beolab 8

Ιδανικός ήχος και κομψός σχεδιασμός

Η Bang & Olufsen ανακοινώνει την κυκλοφορία του καινοτόμου ηχείου Beolab 8
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/12/2023 | 16:46

Η Bang & Olufsen ανακοινώνει την κυκλοφορία του Beolab 8, ενός κομψού και elegant ηχείου, που ενσαρκώνει την ευελιξία, αφού προσφέρει ιδανικό ήχο σε κάθε σημείο που τοποθετείται και αποδίδει τα μέγιστα.

Είτε θέλετε να απολαύσετε την απόλυτη ηχητική εμπειρία σε ένα συγκεκριμένο σημείο είτε σε έναν ευρύτερο χώρο, το Beolab 8 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός συστήματος για τη δημιουργία μιας καθηλωτικής εμπειρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο σύστημα είναι εξοπλισμένο με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες της Bang & Olufsen έχοντας τη δυνατότητα να συνεργαστεί με μεγάλο φάσμα εξοπλισμού της B&O, ακόμη και με ηχεία που χρονολογούνται από το 1984! Με το ζεύγος ηχείων Beolab 8 μπορείτε να απολαύσετε διαυγή και «γεμάτο» στερεοφωνικό ήχο για μια μουσική εμπειρία υψηλής πιστότητας. Το σύστημα Beolab 8 λειτουργεί επίσης, ως αυτόνομο ηχείο που προσφέρει ηχητικό βάθος με έντονα μπάσα, αναλογικά με το μέγεθός του.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε καθηλωτικές εμπειρίες ακρόασης για τους πελάτες μας. Το Beolab 8 παρέχει ακριβώς αυτό. Είναι ένα ηχείο με δυνατότητες αναβάθμισης, συνυφασμένο με την ευελιξία, την απόδοση και την καινοτομία», αναφέρει ο Michael Henriksson, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ Προϊόντων της Bang & Olufsen και συνεχίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αντλώντας έμπνευση από την κορυφαία σειρά Beolab, ο στόχος μας για το Beolab 8 ήταν να αναδείξουμε την ουσία της υψηλής ακουστικής αυτών των εντυπωσιακών ηχείων, μέσα από μία compact συσκευή που διατηρεί την κατεύθυνση και τον έλεγχο της δέσμης ήχου για βέλτιστη αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε περιβάλλον».

Κατασκευαστική υπεροχή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Beolab 8 έχει σχεδιαστεί για να φαίνεται όμορφο από κάθε γωνία, ανεξάρτητα από το πού και πώς τοποθετείται στο χώρο. Το συμπαγές αυτό σύνολο, τονίζει την κατασκευαστική δεξιοτεχνία του περίφημου Factory 5 της Bang & Olufsen. Σχεδιασμένο είτε με ξύλινα ελάσματα δανικής κατασκευής, είτε με υφασμάτινη πρόσοψη, το Beolab 8 ακολουθεί τον ίδιο χαρακτηριστικό σχεδιασμό των προϊόντων Beolab και Beosound, συμπεριλαμβανομένων των Beosound Theatre, Beolab 28 και Beolab 50.

Ανάμεσα στο εξωτερικό κέλυφος αλουμινίου και τον πυρήνα του ηχείου, η αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς δημιουργεί μια οπτικά ανάλαφρη εμφάνιση. Σύμφωνα με τις βασικές αρχές του σκανδιναβικού design, το ηχείο δημιουργεί ένα αισθητικά ωραίο σύνολο και ενισχύει την ακουστική του. Η γυάλινη επιφάνεια χρήσης στην κορυφή του, δημιουργεί μια τέλεια καμπύλη που καθοδηγεί το δάχτυλο του χρήστη κατά μήκος αυτής της επιφάνειας με ευκολία.

Κάθε μία από τις τέσσερις βάσεις είναι λεπτή και ανάγλυφη, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Bang & Olufsen στη μορφοποίηση αλουμινίου. Η επιτραπέζια βάση έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί μια ψευδαίσθηση αιώρησης, ενώ ο διακριτικός βραχίονας της κορυφής και η βάση δαπέδου είναι φινιρισμένα στην εντέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ισχυρός, καθηλωτικός ήχος

Κατασκευασμένο από τους ειδικούς της Bang & Olufsen, δίνει τη δυνατότητα στους ακροατές να απολαύσουν την ποιότητα ήχου ενός ηχείου Beolab χάρη στην τριπλή έξοδο που αποτελείται από ένα tweeter 16 mm, ένα midrange 3" και ένα woofer 5,25". Βασιζόμενοι στην κληρονομιά του εμβληματικού ηχείου Beolab 17, οι ειδικοί της B&O θέλησαν να διατηρήσουν την ίδια απόδοση και ποιότητα ήχου με αυτή τη θρυλική σειρά ηχείων.

Ωστόσο, η απόδοση του Beolab 8 βελτιώνεται σημαντικά χάρη στις ενσωματωμένες λειτουργίες beam width control, room compensation, adaptive tuning και ultra-wideband.

Το beam width control (έλεγχος πλάτους δέσμης), επιτρέπει τη σύνδεση και με άλλες συσκευές, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες ήχου με την αγαπημένη σας μουσική και τις ταινίες. Η ένταση του ήχου, ρυθμίζεται με μία μόνο κίνηση του χεριού μπροστά από την επιφάνεια, ενώ ένα μόνο άγγιγμα αρκεί για να επιλέξετε “skip”, “play” ή “pause”! Με τη βοήθεια των LED ενδείξεων, ο ακροατής μπορεί να γνωρίζει σε ποια κατάσταση λειτουργίας βρίσκεται το ηχείο.

Το room compensation διαμορφώνει τον ήχο σύμφωνα με τη μοναδική ακουστική του δωματίου που βρίσκεται. Το ηχείο χαρτογραφεί προσεκτικά το περιβάλλον του για να προσφέρει κρυστάλλινη ποιότητα ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τα εμπόδια γύρω του. Χάρη σε αυτή τη λειτουργία, οι ακροατές απολαμβάνουν έναν ήχο προσαρμοσμένο στο περιβάλλον τους, που επιτρέπει μια πλήρη μουσική εμβάθυνση.

Χάρη στο adaptive tuning, το Beolab 8 μπορεί να διαμορφώνεται ανάλογα, χρησιμοποιώντας αισθητήρες, με σκοπό την τελειοποίηση του ήχου για βέλτιστη απόδοση. Αυτό επιτρέπει στο Beolab 8 να εφαρμόζει αυτόματα τις κατάλληλες ρυθμίσεις στον ήχο.

Η τεχνολογία ultra-wideband (ευρείας ζώνης), δίνει περισσότερες δυνατότητες από μια απλή προσαρμογή στο δωμάτιο, όπου τοποθετείται. Εκτός από τον διαχρονικό σχεδιασμό και την κομψή αισθητική της, η Bang & Olufsen εγγυάται πως οι δύο αυτές επιλογές θα αντέξουν στον χρόνο, καθώς το προϊόν υποστηρίζει διασύνδεση με τη διάσημη πλατφόρμα λογισμικού Mozart, η οποία είναι σχεδιασμένη ώστε να δέχεται τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού και να ενσωματώνει τις νεότερες εκδόσεις τεχνολογίας, προσφέροντάς σας μοναδικές εμπειρίες ήχου και συμβατότητα εξοπλισμού, εγγυημένη για δεκαετίες.

Με την πλατφόρμα Mozart της Bang & Olufsen να «χτυπά» στην καρδιά του, το Beolab 8 μπορεί να λειτουργήσει εύκολα ως αυτόνομο σύστημα μέσω WiFi 6 και Bluetooth 5.3. Αντίστοιχα, με το Powerlink -τόσο ασύρματο όσο και ενσύρματο-, το Beolab 8 γίνεται μέρος ενός ηχοσυστήματος, παρέχοντας σύνδεση με τηλεοράσεις και ηχητικά συστήματα B&O.

Σχεδιασμός που αντέχει στο χρόνο

Το Beolab 8 έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στο πέρασμα του χρόνου χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά που δε φθείρονται σύντομα. Το Beolab 8 διασφαλίζει ότι μπορεί να προσαρμοστεί στα μελλοντικά τεχνολογικά πρότυπα παρέχοντας επιλογές συνεχούς προσαρμογής και εύκολη δυνατότητα αναβάθμισης με την πάροδο του χρόνου, μακροπρόθεσμη δυνατότητα συντήρησης, καθώς και μια αντικαταστάσιμη μονάδα ροής. Το ηχείο έχει σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας τις αρχές Cradle-to-Cradle, μια φιλοσοφία σχεδιασμού που επιτρέπει στα προϊόντα να σχεδιάζονται με σκοπό να αξιοποιούνται με μικρές αλλαγές και στο μέλλον.

Τα προϊόντα Bang & Olufsen είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα στους παρακάτω εκθεσιακούς χώρους:

Bang & Olufsen Αθήνα: Ακαδημίας 15, Αθήνα 106 71

Bang & Olufsen Θεσσαλονίκη: Κηφισίας 48, Θεσσαλονίκη 551 34.

Σχετικά με την Bang & Olufsen

Η Bang & Olufsen είναι μια πολυτελής μάρκα ήχου που ιδρύθηκε το 1925 στο Struer της Δανίας από τους Peter Bang και Svend Olufsen των οποίων η αφοσίωση και το όραμα παραμένουν τα θεμέλια για την εταιρεία. Για σχεδόν έναν αιώνα, η Bang & Olufsen διευρύνει τα όρια της τεχνολογίας ήχου και η εταιρεία συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ακουστικής καινοτομίας.

Σήμερα, κάθε προϊόν Bang & Olufsen εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από τον μοναδικό συνδυασμό όμορφου ήχου, διαχρονικού σχεδιασμού και ασυναγώνιστης κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας. Τα καινοτόμα και προοδευτικά προϊόντα της εταιρείας πωλούνται παγκοσμίως στα καταστήματα Bang & Olufsen, στο bang-olufsen.com και σε επιλεγμένους λιανοπωλητές. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 1.000 άτομα και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 70 αγορές. Οι μετοχές της Bang & Olufsen είναι εισηγμένες στο NASDAQ Copenhagen A/S.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

John Belushi: Τι έγινε την νύχτα του θανάτου του ηθοποιού από το Blues Brothers;

Σήμερα

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου

Τι πραγματικά σημαίνει η φράση «δεν έχεις τσίπα» πάνω σου

Σήμερα

Είναι γνωστό πως οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία

Ρούξι Ντουμιτρέσκου: Μια γεννημένη πρωταθλήτρια που έφυγε πρόωρα από τη ζωή

Χτες

Στα 46 της χρόνια η Ρούξι Ντουμιτρέσκου έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή προδομένη από την καρδιά της

Το άλογο που έχει παρηγορήσει πάνω από 1.000 ασθενείς του καρκίνου

Χτες

Ο εγκέφαλος του Peyo λειτουργεί διαφορετικά από τα περισσότερα άλογα

Σήμερα έμαθα: Είναι οι κουκουβάγιες τόσο σοφές όσο νομίζουμε;

Χτες

Από που προέκυψε η συνωνυμία τους με τη σοφία

Πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας της παχυσαρκίας;

Χτες

Η 4η Μαρτίου έχει οριστεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Παχυσαρκίας (WOF), ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας

H ιστορία της συμμορίας των παππούδων στην Ιταλία

Προχτές

Προφανώς, κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ.

Το χαμένο δαχτυλίδι της αρχαίας μυθολογίας που ήταν παντοδύναμο

Προχτές

Η παραβολή για το δαχτυλίδι του Βασιλιά Σολομώντα;

par: 31
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.