E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Ήταν προμελετημένο, έψαξε να βρει όπλο για να κάνει το κακό» ‑ Οργή της αδελφής της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε» δηλώνει ενώ για όσους ήξεραν- όπως λένε- και δεν έκαναν κάτι, σχολιάζει πως «βγαίνουν τώρα με θράσος να πουν ``α, εμείς το ξέραμε``»

«Ήταν προμελετημένο, έψαξε να βρει όπλο για να κάνει το κακό» ‑ Οργή της αδελφής της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/12/2023 | 18:43

Η αδελφή της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα, είναι πεπεισμένη πως ο 71χρονος άνδρας που ομολόγησε, είχε σχεδιάσει τόσο το έγκλημα όσο και τις επόμενες κινήσεις του ενώ ευελπιστεί να τον δει στη φυλακή, αν και αυτό, όπως λέει, δεν πρόκειται να απαλύνει τον πόνο της.

Η αδελφή της 43χρονης μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News για το άγριο έγκλημα καθώς και για το τελευταίο άγριο επεισόδιο, πριν τη δολοφονία, που σημειώθηκε ανάμεσα στο 43χρονο θύμα και τον 71χρονο. «Έχω πέσει από την κορυφή του βουνού και ακόμα πέφτω, πέφτω, πέφτω. Δεν μπορείς να φανταστείς πώς αισθάνομαι. Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί γιατί είναι το ξαφνικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και πρόσθεσε: «Θολωμένος δεν είσαι όταν έχει συμβεί μία υπόθεση από την Πέμπτη, από την Τετάρτη, από την Παρασκευή δεν ξέρω από πότε. Δεν είσαι θολωμένος. Ήταν προμελετημένο, αυτό το καταλαβαίνει και ο πιο χαζός άνθρωπος στον πλανήτη, φεύγεις, έρχεσαι, πας, κάνεις ό,τι κάνεις και ψάχνεις να βρεις όπλο. Προφανώς έψαξε, δεν ξέρω τι το έκανε γιατί όπλο δεν είχε στο σπίτι. Έψαξε να βρει όπλο για να κάνει το κακό. Δεν θόλωσε».

Σχετικά με τους καβγάδες και τις εντάσεις στη σχέση τους, η 43χρονη δεν συνήθιζε να μιλάει καθώς ήταν κλειστός χαρακτήρας που επικεντρωνόταν στο μεγάλωμα του παιδιού της. Σπάνια όπως είπε η αδελφή της, έπιανε συζήτηση για τα προσωπικά της. «Προστριβές μπορεί να είχαν σαν ζευγάρι οκ, μέχρι εκεί. Η αδελφή μου ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας. Δεν την είχαμε δει, εγώ προσωπικά δεν την είχα δει χτυπημένη ποτέ, δεν μου είχε πει κάτι. Δεν θα επιτρέπαμε να βιώσει κάτι τέτοιο μόνη της. Ήθελε να τα κρατάει για τον εαυτό της; Έγινε κάτι άλλο; Πάντως την Παρασκευή που συνέβη το πρώτο γεγονός, αυτό το μεγάλο που ζήσαμε, μας ειδοποίησε και την ίδια ώρα φτάσαμε κάτω να την πάρουμε να φύγουμε».

Την περασμένη Παρασκευή, η 43χρονη ζήτησε βοήθεια από την οικογένειά της για την κόλαση που ζούσε στα χέρια του συντρόφου της. Τότε, η οικογένεια κινητοποιήθηκε για την προστασία της αλλά κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί τα όσα έμελλε να συμβούν. «Όταν ενημερωθήκαμε με τη μητέρα μου και τρέξαμε την Παρασκευή, κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Την πήραμε από το σπίτι που έμενε, τη φέραμε στο σπίτι το δικό μας να μείνει μαζί μας για να προστατευτεί από οτιδήποτε, αν και δεν μας πήγε ποτέ το μυαλό σε αυτό το πράγμα και να τα αποτελέσματα. Μέσα σε τρεις ημέρες είχε τελειώσει η υπόθεση, ήταν τόσο γρήγορο».

Επίσης, απάντησε και για όλους εκείνους που έβλεπαν τι συνέβαινε μεταξύ του ζευγαριού, δηλώνοντας ότι γνώριζαν πολλά αλλά δεν έκαναν κάτι. «Μετά ήρθε αυτό το συμβάν που ήρθε τώρα, μας αποτελείωσε και ησύχασε. Εγώ θα το θεωρούσα συνενοχή να γνωρίζεις ότι ο απέναντί σου υποφέρει, χτυπιέται, έχει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες και το επιτρέπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και συγκαλύπτουν μία υπόθεση και βγαίνουν τώρα με θράσος να πουν ''α, εμείς το ξέραμε''. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο για κανέναν».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Χτες

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Χτες

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Χτες

Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Χτες

Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Χτες

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Χτες

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Χτες

Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Χτες

Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Χτες

Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.