E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

O Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε ποια ήταν η παραγωγή που τους κατέστρεψε οικονομικά με τη σύζυγό του

Καταστραφήκαμε εντελώς, πρόσθεσε ο ηθοποιός

O Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε ποια ήταν η παραγωγή που τους κατέστρεψε οικονομικά με τη σύζυγό του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 17/12/2023 | 19:32

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μαζί με τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου, θα είναι οι καλεσμένοι της σημερινής εκπομπής «Τhe Break». Στη συνέντευξη που θα δώσουν οι δύο ηθοποιοί, θα αναφερθούν και στην παραγωγή που όπως δήλωσαν, τους κατέστρεψε οικονομικά.

Αρχικά, η Αθηνά Μαξίμου δήλωσε: «Δεν θα πω ότι δεν τρόμαξα όταν ο Αιμίλιος άρχισε να ασχολείται με τις παραγωγές. Γιατί γενικά εγώ δεν είμαι τόσο του ρίσκου και δεν παίρνω τέτοια στην ζωή μου. Συνέβη όμως και αυτό και ήταν ένα πολύ ωραίο μάθημα και για τον Αιμίλιο και για μένα και για όλους μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε τα εξής: «Εντάξει, δεν ήταν η πρώτη παραγωγή. Ήταν πολλές παραγωγές αλλά ο Ταρτούφος ήταν η παραγωγή η οποία μας κατέστρεψε οικονομικά. Το έθεσα ακριβώς έτσι όμως συνέβη. Μας κατέστρεψε οικονομικά. Ευτυχώς οι άνθρωποι πληρώθηκαν όλοι. Μόνο εγώ, η Αθηνά και ο συν-σκηνοθέτης Μανώλης Δούνιας, που φέραμε και την ευθύνη των πραγμάτων, δεν πήραμε αυτά που έπρεπε να πάρουμε. Μάλιστα καταστραφήκαμε εντελώς. Δουλεύαμε δυο δουλειές μετά για να ξεχρεώσουμε τα προηγούμενα. Δεν έχει όμως σημασία γιατί είχαμε κάνει πέντε παραγωγές πιο πριν, οι οποίες είχαν πάει πάρα πολύ καλά και η μία μας ισοπέδωσε».

Κλείνοντας, ο ηθοποιός είπε: «Ο Ταρτούφος ήταν το 2017, η φήμη μας – της Αθηνάς και εμού του ιδίου – ότι είμαστε εξαιρετικοί συνάδελφοι μάς ακολουθεί από τότε. Από τη στιγμή που καταστραφήκαμε γιατί δεν κατεβάσαμε την παράσταση βλέποντας την καταστροφή να έρχεται, την συνεχίσαμε για να πληρωθεί ο κόσμος».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάμος με συγκίνηση στο Ηράκλειο – Η υποδοχή του ιερέα στη νύφη που έφτασε με αμαξίδιο

Σήμερα

Στην Αρβη, ένα χωριό του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο Κρήτης, τελέστηκε ένας γάμος γεμάτος συγκίνηση.

Νότης Σφακιανάκης: Παλιός συνεργάτης του αποκαλύπτει τους λόγους απομάκρυνσής του από τη μουσική

Σήμερα

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Δήμας, ο Νότης Σφακιανάκης διακρινόταν για την έντονη κοινωνική του ευαισθησία

Πατέρας για 2η φορά ο Ορφέας Αυγουστίδης

Σήμερα

Στο μαιευτήριο ΡΕΑ γέννησε η Γεωργία Κρασσά, με εξιτήριο τη Δευτέρα 24 Αυγούστου

Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι πιάστηκαν στα πράσα σε ρομαντικό δείπνο ‑ Δείτε τις φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση!

Σήμερα

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να φεύγει από γνωστό εστιατόριο της πόλης, με την αμοιβαία χημεία ανάμεσα στον ηθοποιό και το μοντέλο να μην περνά απαρατήρητη

Αγκαλιασμένοι στις διακοπές τους ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη: «Του χρόνου το καλοκαίρι, την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος;»

Σήμερα

Η παρουσιάστρια ανέβασε στιγμιότυπα με μαγιό, καθώς και φωτογραφίες με τον σύζυγο και τα παιδιά της από το φετινό καλοκαίρι

Θάνασης Τσαλταμπάσης: Συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Σήμερα

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα story στο Instagram τιμώντας τη μνήμη του, τρεις μήνες μετά την απώλεια

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με ασημένιο μπικίνι

Σήμερα

Η τηλεοπτική προσωπικότητα μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από τις καινούργιες αναμνήσεις που έφτιαξε με τον άντρα της και τα παιδιά τους

Η κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα, Όλγα Σκιαδαρέση, παντρεύτηκε

Σήμερα

Η τελετή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Η φωτογραφία που ανάρτησε ο ηθοποιός και πατέρας της τραγουδίστριας

Ζόζεφιν: Η απάντηση στις φήμες χωρισμού με τον Νίνο μέσα από ένα βίντεο

Σήμερα

Η τραγουδίστρια επέλεξε τα γενέθλιά της για να διαλύσει τα σενάρια που είχαν προκύψει μετά την παύση της αμοιβαίας παρακολούθησης στα social media.

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ποιο «πλωτό παλάτι» επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο

Χτες

Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα απόλαυσε γυναικεία παρέα και ελληνικό καλοκαίρι σε ένα από τα πιο πολυτελή σκάφη του κόσμου.

Το αιχμηρό σχόλιο του Βασίλειου Κωστέτσου για τη Μαντόνα στην Πάτμο – Σε ποιες Ελληνίδες τα «χρέωσε»

Χτες

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη και άφησε αιχμές για άλλες γυναίκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.