E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η Κόνι Μεταξά εξομολογείται πότε ήταν η πρώτη της σeξουαλική επαφή

«Είμαι πολύ παρορμητική, νιώθω πράγματα πολύ γρήγορα και σταματάω επίσης, να νιώθω πολύ γρήγορα» εξήγησε

Η Κόνι Μεταξά εξομολογείται πότε ήταν η πρώτη της σeξουαλική επαφή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 4/1/2024 | 08:33

Η Κόνι Μεταξά έδωσε συνέντευξη και μίλησε τόσο για την πρώτη σeξουαλική της επαφή, όσο και για τη σχέση της με τον Μάριο Καπότση.

Η γνωστή performer βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, με τίτλο «Sεx Podcast».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η πρώτη μου σeξουαλική επαφή ήταν στα 14 μου κι ήταν χάλια. Ήταν η πρώτη μου σχέση, αλλά μετά την πρώτη μας επαφή, τον χώρισα. Ήταν χάλια, δεν ήταν έτσι όπως το είχα φανταστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το σeξ πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό για μια σχέση, αλλά όχι τόσο πολύ η πράξη. Πιστεύω ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχει συνεχώς αυτή την ενέργεια, γιατί όλα τα πράγματα τα βλέπω σeξουαλικά, αλλά όχι με την έννοια που φαντάζεσαι. Τη δουλειά μου τη βλέπω σαν τον εραστή μου. Θέλω να κρατάω συνέχεια το ενδιαφέρον. Θέλω να υπάρχει αυτό το φλερτ ανάμεσα σε εμένα και οτιδήποτε κάνω. Δεν θέλω ποτέ να μπει κάτι σε ρουτίνα».

Όσο για τη σχέση της με τον Μάριο Καπότση, δήλωσε: «Με τον άνδρα μου φλερτάρουμε όλη την ώρα, αλλά δεν κάνουμε ραντεβού. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να δουλέψουμε με τον Μάριο. Αυτό έχει να κάνει και με το πρόγραμμα του άλλου, ο Μάριος κάνει προπόνηση δύο ώρες το πρωί και τρεις ώρες το βράδυ, άρα το βράδυ όταν γυρνάει στο σπίτι, δεν θέλει να πάει πουθενά. Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια και είναι σαν να είμαστε μαζί έξι μήνες. Αν δεν δουλεύεις τη σχέση, όπως και να είναι ο χαρακτήρας σου δεν πρόκειται να κρατήσει με τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε επίσης, αν έχει κάνει ποτέ one night stand. «Η σχέση μου με τα one night stand δεν είναι πολύ καλή, δεν νομίζω ότι το έχω κάνει ποτέ. Αν και είμαι πολύ σeξουαλικός άνθρωπος, δεν μπορώ απλά να κάνω σeξ. Δεν είναι ότι θέλω να συνδεθώ, θέλω απλά να μου τη δίνει στο μυαλό. Είμαι πολύ παρορμητική, νιώθω πράγματα πολύ γρήγορα και σταματάω επίσης, να νιώθω πολύ γρήγορα», εξήγησε.

Τέλος, για τις σχέσεις που είχε πριν τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση, είπε: «Στο παρελθόν γοητευόμουν πολύ από άντρες, που ήταν ακατάλληλοι. Όλες μου οι σχέσεις πριν τον Μάριο, ήταν τοξικές. Το σκέφτομαι μερικές φορές και λέω "δεν είναι δυνατόν". Στο παρελθόν υπήρξε σύντροφος που μου είχε ζητήσει να βιντεοσκοπήσουμε την σeξουαλική πράξη και αρνήθηκα. Ο λόγος που αρνήθηκα ήταν, γιατί δεν του είχα εμπιστοσύνη. Σαν άνθρωπος είμαι πολύ καχύποπτη και έτσι προστάτευα από πολύ μικρή τον εαυτό μου από τέτοια πράγματα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σπάνιο «ουράνιο τόξο της φωτιάς» εμφανίστηκε στον ουρανό του Νιου Τζέρσεϊ, δείτε βίντεο

Σήμερα

Τα χρώματά του μπορούν να ενταθούν σε έντονα κόκκινα και πορτοκαλί που μιμούνται φλόγες στον ουρανό - δίνοντάς του το παρατσούκλι «ουράνιο τόξο της φωτιάς»

Viral αγγελία στην Κίνα: Ζητούνταν εργαζόμενοι για βοσκή 3.000 προβάτων

Σήμερα

Οι υποψήφιοι ήταν κατά πλειοψηφία γεννημένοι τη δεκαετία του 1990

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και έκανε βουτιά στον Ατλαντικό: «Έγινε κι αυτό», δείτε φωτογραφίες

Σήμερα

«Ρε παιδιά, μια βουτιά στον Aτλαντικό δεν είχα κάνει!» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram

Αντωνά για Λιάγκα: «Τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή» – Η γνωριμία, η διαφορά ηλικίας, το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Σήμερα

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, Super Κατερίνα στον ALPHA, σήμερα Τετάρτη 27/5

ΣΚΑΪ: Η ώρα της Λένας Φλυτζάνη – Αμεσες αλλαγές στο κεντρικό δελτίο

Σήμερα

Οι εξελίξεις τρέχουν στο κανάλι του Φαλήρου…

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου

Σήμερα

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπου η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε τη νέα της συνεργασία μαγιό Eleni Foureira + MEYIA

Χαμός στο Χ μετά το «ΕΛΑΣ» του Τσίπρα

Σήμερα

«Το δικό μας domain σε άλλους νοικιάστηκε – Τι χρονιά έχουμε»

Έδωσε μάχη για 20 ολόκληρα λεπτά: 14χρονος πήγε για ψάρεμα και έβγαλε «τέρας» 65 κιλών ‑ Βίντεο

Σήμερα

Το ψάρι των 65 κιλών έκανε τον 14χρονο να ξεσπάσει σε δάκρυα μόλις βγήκε στην όχθη

Μαριάντα Πιερίδη: «Όταν μπει το σαράκι, το τέλος είναι κοντά»

Σήμερα

Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

Σήμερα

Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.