ADVERTISEMENT

Αινιγματική η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής ‑ «Είναι δύσκολη μέρα για εμένα, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη»

«Θα μοιραστώ τις επόμενες ημέρες τι έχει συμβεί» συνέχισε η παρουσιάστρια - Δείτε το βίντεο

Από το NEWSROOM

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Αινιγματική η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής - «Είναι δύσκολη μέρα για εμένα, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη»
ADVERTISEMENT

Η Δανάη Μπάρκα καλωσόρισε το πρωί της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου το τηλεοπτικό κοινό του «Πάμε Δανάη», ζητώντας προκαταβολικά συγγνώμη, για την κακή ενδεχομένως, διάθεσή της.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι η σημερινή ημέρα είναι δύσκολη για εκείνη, χωρίς να δίνει ακόμη λεπτομέρειες. Όπως είπε, θα μιλήσει για αυτό δημόσια, μέσα στις επόμενες ημέρες.

ADVERTISEMENT

Πιο αναλυτικά, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Εγώ να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη γιατί σήμερα είναι μια λίγο δύσκολη μέρα για μένα. Θα μοιραστώ τις επόμενες ημέρες τι έχει συμβεί. Οπότε η διάθεσή μου σήμερα είναι λίγο περίεργη και σας ζητώ συγγνώμη αν με βλέπετε περίεργα. Τις επόμενες ημέρες θα τα πούμε όλα. Θα μου φτιάξει η τετράδα της καρδιάς μου τη διάθεση… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ πάντα, για όλα, πόσω μάλλον σε τέτοιες δύσκολες και ιδιαίτερες στιγμές».

Δείτε το βίντεο

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο