ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Το γνωστοποίησε ο Σταμάτης Γονίδης με σχετική ανάρτηση

Με μια ανάρτηση ο Σταμάτης Γονίδης έκανε γνωστό στους ακολούθους του, ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης στο διαδίκτυο.
Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα τραγούδι στο οποίο παρουσιάζεται ο ίδιος με τον Νότη Σφακιανάκη να τραγουδούν ντουέτο προς τιμήν του Βασίλη Καρρά. Αυτό το προϊόν που κυκλοφορεί είναι δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
«Φίλες και φίλοι την προσοχή σας παρακαλώ. Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα τραγούδι στο οποίο παρουσιάζει εμένα και τον αγαπημένο μου Νότη Σφακιανάκη ως δήθεν ντουέτο προς τιμήν του Βασίλη Καρρά. Είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης. (AI cover). Έχουν κλωνοποίησει τις φωνές μας. Ουδέποτε συμμετείχα και δεν το εγκρίνω. Είναι ντροπή διάφοροι επιτήδειοι να χρησιμοποιούν τα ονόματα μας χωρίς την άδεια μας για ιδίων όφελος. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου. Λυπάμαι, Σταμάτης».
Στο συγκεκριμένο περιστατικό αναφέρθηκε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας και είπε ότι θα ζήσουμε την απόλυτη ξεφτίλα τα επόμενα χρόνια με την τεχνητή νοημοσύνη. «Τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα με την περιβόητη τεχνητή νοημοσύνη και τι ξεφτίλα θα ζήσουμε το επόμενο διάστημα. Και άντε να πείσεις με την τελειότητα της τεχνητής νοημοσύνης ότι δεν είσαι ελέφαντας. Κάποιοι επιτήδειοι βάλανε τη φωνή του Γονίδη και του Σφακιανάκη να κάνουν ντουέτο, αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Καρρά. Αν το ακούσεις, είναι σαν να το τραγουδάει κανονικά ο Γονίδης και ο Σφακιανάκης.... Παιδιά είναι σοκαριστικό».
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
CELEBS
ΠΡΟΣΩΠΑ
CELEBS
CELEBS
CELEBS
ΜΟΔΑ