E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αντζελα Δημητρίου: «Χαλάει 3.000 ευρώ σε ρούχα, έπρεπε να μπει φρένο!»

«Θα έπρεπε να έχει βίλα και εκατομμύρια στην τράπεζα με την καριέρα της»

Αντζελα Δημητρίου: «Χαλάει 3.000 ευρώ σε ρούχα, έπρεπε να μπει φρένο!»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/2/2024 | 14:35

Ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση μίλησε για τη σχέση του ζευγαριού με την Άντζελα Δημητρίου, εν μέσω της ρήξης τους για οικονομικά ζητήματα.

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν αποκάλυψε στο «Fay's Time» το παρασκήνιο του τσακωμού μητέρας και κόρης στην Αμερική και επισήμανε, ότι ο γαμπρός της ήταν εκείνος που κανόνιζε τις συνεργασίες της και τις περιοδείες της. Ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι το ζευγάρι προσπάθησε να βάλει «φρένο» στα έξοδα της τραγουδίστριας, τα οποία ήταν αρκετά. Σχετικά με αυτό είπε: «Βγήκε στα μαγαζιά και μέσα σε 10 λεπτά χάλασε 3.000 δολάρια, κάποια στιγμή πρέπει να πατήσει φρένο, πριν φύγει για την Αμερική αγόρασε 3.000 ευρώ ρούχα, δύο βαλίτσες γεμάτες, τις οποίες τις κουβαλούσε ο γαμπρός. Τότε ήταν καλός. Την έβαφε και τη χτένιζε η κόρη, τότε ήταν καλή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O κουμπάρος του ζευγαριού ανέφερε ακόμη, στην εκπομπή ότι: «Γνωρίζω τα πάντα, έμαθα τα πάντα και γι αυτό το πράγμα βρίσκομαι στην Ελλάδα, για να υπερασπιστώ τα παιδιά, γιατί είναι αθώα στην υπόθεση. Δεν έχω ανάγκη να πάρω το οκ από την Όλγα ή την Άντζελα, γιατί είμαι μέλος της οικογένειας. Είμαι με την Άντζελα πάνω από 30 χρόνια, σε όλες δύσκολες στιγμές είμαι δίπλα της, την αγαπάω σαν αδερφή μου, την Όλγα τη μεγάλωσα δίπλα μου, την πάντρεψα. Προσπαθώ να τους τα βρω για αυτό είμαι, γιατί ο μόνος που μπορεί να τους τα βρει και να φτιάξει τα πράγματα, είμαι εγώ κανένας άλλος».

Ακόμη, ο Γρηγόρης Εκμαλιάν είπε: «Την έχουν μπερδέψει, υπήρχε ένα κύκλωμα πίσω από την Άντζελα όλα τα χρόνια, έρχονται και φεύγουν. Και ξαφνικά, βρίσκεται ένας άνθρωπος που έρχεται να βάλει τα πράγματα σε μια πορεία, αυτός είναι ο γαμπρός της. Της βάζουν λόγια. Ο γαμπρός της, τη βοήθησε με υποχρεώσεις που έπρεπε να τακτοποιηθούν, η Άντζελα το έβλεπε αυτό. Η Άντζελα είναι ένα θρύλος πάνω στη δουλειά της και ο κάθε θρύλος όταν νιώσει εγκλωβισμένος, άσχετα αν είναι για καλό, επαναστατεί. Και μόλις της έδωσε το δικαίωμα ο κύκλος από δίπλα, επαναστάτησε εναντίον των παιδιών».

Τέλος, ο κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, είπε ότι: «Τα λεφτά είναι δικά της και όχι δεν μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει, πρέπει να πάνε σε υποχρεώσεις» και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Αυτή τη στιγμή έχει κάνει τεράστια καριέρα και θα έπρεπε να έχει μια βίλα 50 εκατομμυρίων, άλλα 20 στην τράπεζα και λόγω των καταστάσεων, δεν υπάρχουν. Πονάω που τα λέω αυτά».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέλιος Μάινας: «Πολλές φορές έχω αποτύχει απέναντι στο κοινό και δεν το έχω πείσει»

Πριν 11 ώρες

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την σχέση με τον πατέρα του και το κοινό

Το νέο hot ζευγάρι του Hollywood ‑ Οι κοινές αναρτήσεις που επιβεβαίωσαν τη σχέση

Πριν 11 ώρες

Η ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στην Ιαπωνία

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή ‑ Η πρώτη αντίδραση: «Ο Χριστός ήταν δίπλα μου»

Πριν 11 ώρες

«Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν ξεκινήσω ένα ταξίδι και αυτό ήταν που με έσωσε», ανέφερε η Πηγή Δεβετζή, στο πρώτο της σχόλιο μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, στην Καβάλα

10 ιστορίες αδιανόητου πλούτου διασήμων

Πριν 11 ώρες

Δώστε τα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς καλύτερα βρε παιδιά

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

Πριν 11 ώρες

Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Katy Perry: «Επισημοποίησε» την σχέση της με τον Justin Trudeau μέσω Instagram

Χτες

Η ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στην Ιαπωνία

Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ έκαναν τις πρώτες τους κοινές δηλώσεις

Χτες

Το ζευγάρι αιφνιδιάστηκε σε έξοδό του, όταν δέχτηκε ερωτήσεις από δημοφιλή influencer

Κρις Τζένερ: Αποκάλυψε το μοναδικό σημείο του προσώπου της που είναι αληθινό

Χτες

Αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Σιένα Μίλερ ‑ Η αποκαλυπτική της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Χτες

Η 43χρονη ηθοποιός, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Όλι Γκριν, παρευρέθηκε στα βραβεία φορώντας ένα διαφανές λευκό φόρεμα μέσα από το οποίο φαινόταν η φουσκωμένη της κοιλιά και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις

Τζένη Μπότση για τις ερωτικές σκηνές με τον Στράτο Τζώρτζογλου: Ήμουν τόσο ψαρωμένη, ξεχνούσα και το όνομά μου

Χτες

Υπάρχει μία ιστορία από πίσω που πρέπει να τη ζήσεις, ανέφερε η ηθοποιός για τις ερωτικές σκηνές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.