ADVERTISEMENT

Ώρες αγωνίας για την Καίτη Γκρέυ

Δύσκολες ώρες για την σπουδαία τραγουδίστρια, Καίτη Γκρέυ.

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Ώρες αγωνίας για την Καίτη Γκρέυ
ADVERTISEMENT

Στη ΜΕΘ του Ωνασείου νοσηλεύεται η Καίτη Γκρέυ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα. Οι θεράποντες ιατροί λένε πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Προχθές το απόγευμα η οικιακή βοηθός της ενημέρωσε τους οικείους της πως η 99χρονη τραγουδίστρια δεν τρώει και δύσκολα ανοίγει τα μάτια της. Ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης, αλλά και φίλοι έσπευσαν στο σπίτι, με την Καίτη Γκρέυ να μην μιλάει και να μην ανταποκρίνεται σε όσα της έλεγαν.

ADVERTISEMENT

Ο γιατρός της έφτασε στο σπίτι και έκρινε απαραίτητο να μεταφερθεί η Καίτη Γκρέυ στο νοσοκομείο, καθώς έχει κολπική μαρμαρυγή, λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ οι παλμοί της έφταναν τους 190.

Στο Ωνάσειο σήμανε συναγερμός μόλις μεταφέρθηκε στα επείγοντα και οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ρίξουν τους παλμούς της. Χαρακτήρισαν την κατάστασή της κρίσιμη και γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της στη ΜΕΘ.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο