E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

3 παράξενες θεωρίες συνωμοσίας για την Taylor Swift

Η μια πιο παράξενη από την άλλη

3 παράξενες θεωρίες συνωμοσίας για την Taylor Swift
@Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM

Η Taylor Swift δεν χρειάζεται συστάσεις, αλλά ας πούμε κάποια πράγματα γι’ αυτήν. Οι περισσότεροι τη γνωρίζετε από τα άλμπουμ της που κέρδισαν πολλά Grammy και πούλησαν δισεκατομμύρια αντίτυπα. Έχει βγει με έναν διάσημο άντρα ή δύο, τα βίντεο και τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίρνουν εκατομμύρια likes.

Με όλα αυτά, δεν προκαλεί έκπληξη ότι στον κόσμο των σκληροπυρηνικών θεωριών συνωμοσίας υπάρχουν αρκετές από αυτές που έχουν να κάνουν με την Swift, και που παίζουν με το μυαλό μας και την υπομονή μας. Θα σας πούμς τρεις από αυτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι πράκτορας της CIA

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ένας μεγάλος αριθμός δεξιών πιστεύει ότι η Swift είναι στην πραγματικότητα μια πλήρης κυβερνητική πράκτορας. Μια πράκτορας που συμμετέχει στο κομμάτι των «Psychological Operations» (ψυχολογικών επιχειρήσεων) της CIA που έχει σχεδιαστεί για να κάνει πλύση εγκεφάλου σε ανθρώπους ώστε να ακολουθήσουν την άθεη, εκφυλισμένη φιλελεύθερη ατζέντα. Ακούγεται γελοίο, σωστά; Αν ήταν όμως τόσο γελοίο, θα το έλεγε ως κάτι αληθοφανές ένας παρουσιαστής σε ένα μεγάλο ειδησεογραφικό δίκτυο;

Ο Jesse Watters του Fox News έδωσε σε αυτή την τρέλα μια πραγματική διάσταση στην εθνική τηλεόραση. Ο Watters μετέδωσε ένα κομμάτι από ένα βίντεο που δείχνει κυβερνητικά στελέχη να συζητούν πώς οι επιρροές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της διαδικτυακής παραπληροφόρησης. Ένας από αυτούς ανέφερε το όνομα της Swift.

Παρά το γεγονός ότι οι αξιωματούχοι δεν είχαν ξεκάθαρη σχέση με το Πεντάγωνο, ο Watters είπε ωμά: «Ναι, αυτό είναι αληθινό. Η μονάδα ψυχολογικών επιχειρήσεων του Πενταγώνου ζήτησε από το ΝΑΤΟ να μετατρέψει την Taylor Swift σε εργαλείο». Πρόσθεσε βέβαια γρήγορα ότι στην πραγματικότητα δεν είχε κανένα στοιχείο για αυτό. Το Πεντάγωνο πάλι, μέσω της εκπροσώπου Sabrina Singh, αισθάνθηκε υποχρεωμένο να απαντήσει ξεκαρδιστικά με μια δήλωση (μέσω Politico): «Όσον αφορά αυτήν τη θεωρία συνωμοσίας, θα την αποτινάξουμε», έγραψε η Singh. «Αλλά... χρειαζόμαστε το Κογκρέσο να εγκρίνει το συμπληρωματικό μας αίτημα για τον προϋπολογισμό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να μην ξεφύγουμε με πιθανές δημοσιονομικές ανησυχίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι κλώνος μιας σατανίστριας

Με τα χρόνια, υπήρξαν πάρα πολλές διασημότητες - κυρίως μουσικοί - που έχουν κατηγορηθεί ότι λάτρευαν τον Lucifer. Αλλά αν υπήρξε ποτέ μια διασημότητα για την οποία αυτές οι κατηγορίες ήταν εντελώς αναπόφευκτες, αυτή είναι η Taylor Swift.

Το 1966, ένας τύπος ονόματι Anton Lavey ίδρυσε την Εκκλησία του Σατανά, η οποία υπάρχει μέχρι σήμερα. (Η εκκλησία δεν πιστεύει πραγματικά στον Σατανά, ή στον Θεό, αλλά προσπαθήστε να πείσετε τους επικριτές της γι' αυτό.) Η κόρη του, Zeena, ήταν κάποτε ο εκπρόσωπος της εκκλησίας και συμμετείχε ενεργά στην προώθησή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι σχέση έχει αυτό με την Swift; Η Zeena και η Swift μοιάζουν εντυπωσιακά μεταξύ τους. Τόσο πολύ που οι συνωμοσιολόγοι κατέληξαν στο προφανές συμπέρασμα: ότι η Swift είναι ένας κλώνος της Zeena Lavey, που δημιουργήθηκε για να αποκοιμίσει την ενθουσιώδη νεολαία με τη σκοτεινή πλευρά, μέσω της δύναμης των ποπ μελωδιών της. Στη δεκαετία του 1990, η Zeena αποστασιοποιήθηκε από την εκκλησία, έγινε βουδίστρια και γραφίστας και άλλαξε το επίθετό της σε Schreck. Δεν σχολίασε ποτέ δημόσια την υποτιθέμενη κλωνοποίησή της.

@nme.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει μια διαβολική δίδυμη αδερφή

Το 2015, μια άλλη περίεργη θεωρία που αφορούσε κάποιον που μοιάζει πολύ με την Taylor Swift εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με αυτή, η Swift δεν είναι κλώνος, αλλά έχει μια διαβολική δίδυμη αδερφή. Που ντύθηκε σeξι για να κάνει μια διαφήμιση για χάμπουργκερ. Στην Ιαπωνία.

Το εν λόγω κλιπ είναι από το 2006 και αν μπορείτε απλώς να φανταστείτε ότι παρακολουθείτε τη Swift να φορά τη χειρότερη αποκριάτικη στολή, ενώ σας παρασύρει σαγηνευτικά σε ένα φτηνό μπέργκερ, είναι πραγματικά πολύ εύκολο να δείτε πώς ξεκίνησε αυτό.

Τι κάνει η δίδυμη της Swift εξορία στην Ιαπωνία; Πάντα υπάρχει απάντηση και στιος πιο παράλογες ερωτήσεις. Δεν τραβά την προσοχή από την Taylor όσο ανεβαίνει στα ύψη του μουσικού κόσμου. Γιατί όμως είναι διαβολική; Λοιπόν, αν είχατε κι εσείς στριμωχτεί να κάνετε ιαπωνικές διαφημίσεις για τα McDonald's ενώ η δίδυμη αδερφή σας γινόταν μια αγαπημένη δισεκατομμυριούχος ποπ σταρ, θα γινόσασταν κι εσείς κακοί...

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι κήποι των celebrities που έγιναν viral

Σήμερα

Αν έχεις χρήματα όλα είναι κάπως πιο εύκολα

Οι χώρες με το χαμηλότερο IQ παγκοσμίως

Σήμερα

Ο παγκόσμιος μέσος όρος IQ είναι 82,12

Tι συνέβη τη μέρα που έγινε το μεγάλο κραχ της Wall Street

Σήμερα

Η Χρηματιστηριακή Κρίση του 1929 ήταν η πιο καταστροφική του χρηματιστηρίου στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών

Ανδρέας Σπυρόπουλος: Με φρέσκες ιδέες και δυναμισμό για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Χτες

Οι εκλογές είναι η ευκαιρία μας να διαμορφώσουμε το μέλλον μας.

Ο διάσημος φωτογράφος που βίαζε και σκότωνε μοντέλα στα 70s

Χτες

«Μάγευε» τα θύματά του για να τα αποπλανήσει

Ποια είναι η Caitlin Clark που αλλάζει το μέλλον του μπάσκετ για τις γυναίκες

Προχτές

Αναμόρφωσε πλήρως το κολεγιακό μπασκετικό τοπίο

Το γκράφιτι που άλλαξε τον κόσμο

Προχτές

Μερικά από τα πιο διάσημα έργα street art που λάτρεψε ο κόσμος

5 πολιτικοί που δολοφονήθηκαν τον 21ο αιώνα

Προχτές

Για διάφορους λόγους

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.