E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του

Θα είναι ο γάμος της χρονιάς, είπε

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 7/3/2024 | 11:21

Ο Νίκος Αποστολόπουλος αποκάλυψε ότι θα παντρευτεί τον σύντροφό του, το καλοκαίρι. Λίγο καιρό μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο σχεδιαστής μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» για την πρόταση γάμου που έκανε στον άντρα με τον οποίο θα παντρευτεί, αλλά και πού σκοπεύουν να κάνουν τον γάμο τους.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε: «Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, σμόκιν πουκάμισο, παπιγιόν και γιλέκο. Βέβαια και έχει γίνει πρόταση γάμου, τα έχουμε συμφωνήσει όλα. Ο σύντροφός μου για την ώρα δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας. Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για την πρόταση γάμου, περιέγραψε ότι έγινε σε πτήση Αθήνας προς Χαβάη. «Εγώ την έκανε την πρόταση γάμου εγώ είμαι ο κυνηγός. Καθόμασταν πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά» είπε και τόνισε: «Αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση πολύ έρωτα. Δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό γιατί σίγουρα δεν θα παντρευόμασταν, γιατί αν γνωριζόμασταν πολύ καιρό, σίγουρα δεν θα παντρευόμασταν. Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες, έτσι αυτά που γίνονται εκείνη τη στιγμή, έρωτες, one night stand, γάμος, όλα. Πιστεύω πραγματικά ότι θα είναι ο γάμος της χρονιάς».

Λίγο καιρό πριν, ο σχεδιαστής είχε πει στην κάμερα της ίδιας εκπομπής, ότι: «Το σeξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, γι’ αυτό και εγώ δεν μπορώ να κάνω σχέσεις, γιατί μετά από λίγο βαριέμαι. Βαριέμαι το σeξ με τον ίδιο άνθρωπο. Το σeξ δεν είναι κάτι που το κάνεις παραγγελία, οπότε όταν υπάρχει στη ζωή μου, πρέπει να έχει μια ποιότητα».

Ο γάμος του με γυναίκα

Ο Νίκος Αποστολόπουλος δεν παντρεύεται για πρώτη φορά. Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» τον Νοέμβριο, αναφέρθηκε στον γάμο του με μια γυναίκα, τη Μιραμπέλ,για την οποία και δήλωσε: «Ο άνθρωπος αυτός ήταν μοναδικός στη ζωή μου και το κενό δεν αναπληρώνεται. Μια πανέμορφη Γαλλίδα που την γνώρισα το 1979 και ήμασταν παντρεμένοι μέχρι το 2008, όταν μπήκε ανάμεσά μας ο θάνατος. Ακόμη και σήμερα την αισθάνομαι παντού τη Μιραμπέλ, επικοινωνώ και μιλάω μαζί της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το αν σκέφτηκε ποτέ να ξαναπαντρευτεί τότε είχε πει ότι: «Όχι, όχι. Δεν μου δημιουργήθηκε ποτέ αυτή η επιθυμία ξανά».

Τέλος, για το αν ερωτεύτηκε ποτέ πραγματικά έναν άντρα, απάντησε: «Όχι μόνο ένας, πολλοί άντρες με ερωτεύτηκαν παράφορα».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέφανος Κορκολής: «Σταμάτησα να παίζω μουσική όταν κάποιοι μίλαγαν στο κοινό»

Χτες

Τι δήλωσε για τα μπουζούκια, τα λουλούδια και την προβολή

Η Έμμα Στόουν αναδείχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο – Δείτε ποιες άλλες είναι στη λίστα

Χτες

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός άφησε πίσω της Ζεντάγια, Μπιγιονσέ και Μάργκοτ Ρόμπι

Στο… σκοτάδι το Ράδιο Αρβύλα: «Θα ανάψεις ποτέ τα φώτα, αγόρι μου;»

Χτες

Συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα με την ατάκα του Μικρούτσικου: «Σας παρακαλώ, αυτή η εποχή ανήκει στο παρελθόν»

Χτες

Όλα άρχισαν, όταν όλοι στο πάνελ ξεκίνησαν να συζητούν για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη

Η συγκινητική επιστροφή του Ακίλε Πολονάρα στο σπίτι του ‑ Δείτε βίντεο

Χτες

Ο Ιταλός μπασκετμπολίστας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο δέκα ημέρες μετά το κώμα στο οποίο είχε περιέλθει λόγω επιπλοκών από μεταμόσχευση μυελού των οστών

«Καταπέλτης» ο Κώστας Τσουρός για Λιάγκα και Λεμπιδάκη – Τι συμβαίνει

Χτες

Ο Κώστας Τσουρός απάντησε, μέσα από την εκπομπή του, στον Χάρη Λεμπιδάκη και τον Γιώργο Λιάγκα

Η Έμα Στόουν είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με τη «Χρυσή Τομή» ‑ Ποιες άλλες διάσημες βρίσκονται στη λίστα

Χτες

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός συγκέντρωσε ποσοστό 94,72% στις αναλογίες της αρχαίας ελληνικής εξίσωσης που μετρά την αρμονία του προσώπου

Μις Υφήλιος: Έβαλαν τη Μις Ισραήλ δίπλα στη Μις Παλαιστίνη ‑ Το βλέμμα που προκάλεσε αντιδράσεις

Χτες

Ένα στιγμιότυπο λίγων δευτερολέπτων προκάλεσε χιλιάδες σχόλια στα social media

Κατερίνα Καινούργιου: «Ήρθε φυσικά η εγκυμοσύνη, πριν την εξωσωματική»

Χτες

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έμεινε έγκυος με φυσιολογικό τρόπο πριν ξεκινήσει τις διαδικασίες της εξωσωματικής

Η Ροσαλία αποκάλυψε πως κάνει αποχή από το σeξ

Χτες

Η ίδια αποκάλυψε ότι τον τελευταίο μήνα δεν είναι ενεργή στο ερωτικό κομμάτι

Βασιλική Μιλλούση: Πέταξαν πέτρες στο σπίτι της

Χτες

«Αν τα παιδιά μου ήταν εδώ και έπαιζαν στον κήπο;»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.