E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αύγουστος Κορτώ: Περιέγραψε την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε ‑ Πήρα τα χάπια και κάθισα στο κρεβάτι

Το bullying που έχει δεχτεί με τον σύζυγό του, τα χρόνια της καταπίεσης στη Θεσσαλονίκη και η αυτοκτονία της μητέρας του

Αύγουστος Κορτώ: Περιέγραψε την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε ‑ Πήρα τα χάπια και κάθισα στο κρεβάτι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/3/2024 | 13:16

Ο Αύγουστος Κορτώ έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον γάμο με τον σύζυγό του, το bullying που έχει υποστεί, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί.

Μιλώντας στο «Δύο στις 10» ο συγγραφέας περιέγραψε, μεταξύ άλλων την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει στο παρελθόν, αλλά η σκέψη του συζύγου του, τον έκανε να α καλέσει το 166 και να γλιτώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το βίντεο

Ο Αύγουστος Κορτώ αναφέρθηκε αρχικά στη δύσκολη εφηβεία που είχε, τονίζοντας ότι ήταν «βυθισμένος στη μοναξιά» ενώ έδωσε έμφαση και στην περίοδο που ήταν παχύσαρκος και την απότομη απώλεια κιλών που είχε αργότερα. Όσο για τη ζωή ενός γκέι στη Θεσσαλονίκη, θυμάται: «Η Θεσσαλονίκη είχε όλα κι όλα δύο γκέι μπαρ ας το πούμε. Δηλαδή, οι άνθρωποι που τολμούσαμε να πάμε στα γκέι μπαρ της Θεσσαλονίκης ήμασταν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Υπήρχε ο τρόμος θυμάμαι να κάνω αυτή τη συζήτηση και να με ρωτάνε "πώς δεν φοβάσαι μη σε δουν;" και να τους εξηγώ ότι "παιδιά αν σε δει κάποιος στο γκέι μπαρ τον έχεις δει και εσύ". Υπήρχε ακόμη αυτός ο τρόμος ήταν πολύ συντηρητική και παραμένει».

«Στην Αθήνα άρχισα να ζω ελεύθερα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

korto_syntrofos

Στην πορεία, περιέγραψε: «Στην Αθήνα άρχισα να ζω ελεύθερα γιατί ήμουν άγνωστος μεταξύ άγνωστων αλλά αναζητούσα τη σαρκική επαφή από πολύ νωρίς. Τη φάση εκείνη που περνάνε όλα τα παιδιά στα 4-5-6 που ήξερα πολυ΄καλά ότι αυτό που με τραβούσε ήταν το αγορίστικο σώμα. ,Μέσα μου σε όμ,τι αφορούσε την επιθυμία και τη συναίσθηση της επιθυμίαςς, ήμουν απόλυτα ελεύθερος. Δεν υπήρχε περίπτωση να παραμυθιάσω τον εαυτό μου ότι θα μάθω να έλκομαι από γυναίκες γιατί ήταν αδύνατο».

«Έχουμε φάει πολλή χολή με τον Τάσο»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφερόμενος στο bullying που έχει υποστεί με τον σύζυγό του, τόνισε: «Εγώ και ο Τάσος έχουμε φάει πάρα πολλή χολή και λεκτική βία γιατί ανεβάζαμε φωτογραφίες μας μαζί ως ζευγάρι, Φοβερό, δυο 25αρηδες, ανεβάζουμε φωτογραφία που είμαστε αγκαλιασμένοι. "Σκανδαλώδες, προκλητικό". Ειλικρινά απορώ μέχρι το 2014 κανένας άλλος Έλληνας ομοφυλόφιλος δεν είχε αναφερθεί στον σύντροφό του με τις τρεις συνταρακτικές λέξεις ο"ο άντρας μου". Ήμασταν 210 χρόνια μαζί, φυσικά ήταν ο άντρας μου».

Η αυτοκτονία της μητέρας του

korto

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την αυτοκτονία της μητέρας του, είπε: «Με μεγάλωσε με την αίσθηση ότι ό,τι κι αν θελήσει θα το καταφέρεις. Η αρρώστια της γινόταν δυσβάστακτη. Επέζησα μετά την αυτοκτονία της, πάλεψα με τη διπολική διαταραχή. Εγώ μετά την απόπειρα, νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο».

«Ακόμη κι αν δεν θέλω να ζήσω για μένα, θα ζήσω για τον Τάσο»

κορτω

«Πήρα τα χάπια στο καθιστικό πήγα στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας και κάθομαι στην άκρη του κρεβατιού. Εκείνη τη στιγμή λέω μέσα μου "όχι αυτό που έκανε η Κατερίνα σε μένα δεν θα το κάνω στον Τάσο, δεν θα ξυπνήσει να με βρει νεκρό δίπλα του όχι. Αυτό που επείγει, ακόμη κι αν δεν θέλω να ζήσω για μένα, θα ζήσω για τον Τάσο" και εκεί είναι που έτρεξα να πάρω το 166.

Ο γάμος του

Για τον πρόσφατο γάμο του, ο συγγραφέας είπε: «Τον Τάσο μπορώ να τον παντρεύομαι κάθε εβδομάδα, τον ένιωθα σύζυγό μου από πολύ νωρίς, κολλήσαμε αμέσως όταν ήμασταν ακόμη παιδάκια. Τη βέρα στον παράμεσο ακόμη δεν την έχω συνηθίσει, αλλά μου φαίνεται σαν να ονειρεύομαι. Ήθελα να τον παντρευτώ ίσως από τη μέρα που τον γνώρισα».

Στο τέλος, απάντησε στην ερώτηση, αν σκέφτεται να αποκτήσει παιδιά. «Δεν θα ήθελα με κανέναν τρόπο να συμβεί, είναι ένα παιδί που με λατρεύει, που είμαι ο κόσμος του ο προστάτης του να με δει κομματιασμένο» είπε ο Αύγουστος Κορτώ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ερωτικές ιστορίες διασήμων της δεκαετίας του 80 που σίγουρα δεν θυμάσαι

Πριν 11 ώρες

Η δεκαετία του `80 ήταν γεμάτη με διασημότητες των οποίων οι ρομαντικές ιστορίες έγιναν τόσο θρυλικές όσο και η καριέρα τους.

Από «κορίτσι της διπλανής πόρτας» έγινε σταρ στο Instagram με τατουάζ στο 95% του σώματος

Χτες

Πολλοί ακόλουθοι στα social media κάνουν στη Μπέθανι Μουρ πρόταση γάμου - Η μεταμόρφωσή της διήρκεσε 10 χρόνια και κόστισε 35 χιλιάδες ευρώ

Viral αποφοίτηση: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε... την Αννα Βίσση

Χτες

Απόφοιτη Πανεπιστημίου ορκίστηκε ευχαριστώντας την… Αννα Βίσση

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Χτες

Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Η «on air» συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου από την Ιωάννα Μαλέσκου

Χτες

Αναφέρθηκαν on air στην παρεξήγηση που είχε συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν

Η απάντηση της Αννίτα Μπραντ σε πικρόχολα σχόλια ‑ «Γριά, δεν ντρέπεσαι που έκανες παιδιά στα 50;»

Χτες

H γνωστή make up artist είναι σύζυγος του φωτογραφου, Χάρη Χριστόπουλου

Σοφία Χατζηπαντελή: Με μαύρα εσώρουχα στο Instagram το μοντέλο

Χτες

Κατακτώντας την τέχνη του να αισθάνεσαι τέλεια χωρίς να είσαι τέλεια, έγραψε

H Σοφία Μπους έκανε coming out: Είμαι queer, μπορώ επιτέλους να ανασάνω

Χτες

Η 41χρονη ηθοποιός μίλησε και για την σχέση της με την ποδοσφαιρίστρια Ασλιν Χάρις

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.