ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Mετά από χυδαία σχόλια για το μωρό του

Πριν λίγες ημέρες, σε μια παράσταση stand up comedy που έγινε στη Μαδρίτη, σημειώθηκε ένα ακραίο περιστατικό.
Ο Ισπανός κωμικός Jaime Caravaca, είχε σχολιάσει πριν την παράστασή του, τη φωτογραφία του Alberto Pugilato στο διαδίκτυο, ενός ακροδεξιού μουσικού και ακτιβιστή, όπως αποκαλείται, ο οποίος είναι γνωστός για την απόψεις του κατά των ομοφυλόφιλων.
Ο Pugilato είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο διαδίκτυο με τον μικρό γιο του και με τη λεζάντα «Περηφάνεια και χαρά» και ο κωμικός είχε μπει στα σχόλια παρακάτω, γράφοντας: «Κανείς δεν θα μπορέσει να αποφύγει την πιθανότητα (ο γιος σας) να είναι ομοφυλόφιλος» και ότι «όταν μεγαλώσει θα ρουφάει μαύρες ...».
Ο πατέρας απάντησε στο σχόλιο στο tweet, λέγοντας: «Σε διαβεβαιώνω ότι θα ζητήσεις συγγνώμη για όσα είπες για τον τρίμηνο γιο μου και θα ανακαλύψεις ότι η πραγματική ζωή δεν είναι Twitter».
Μετά τα σχόλια, ο Pugilato παρευρέθηκε στην παράσταση του κωμικού για να πάρει εκδίκηση: «Τι έλεγες, ε; Είναι τριών μηνών. Σκουπίδι! Τώρα τι; Πες το μπροστά μου, πες το στα μούτρα τώρα» του φώναζε αφού τον χτυπούσε στη σκηνή.
Μετά την επίθεση, ο κωμικός ζήτησε συγγνώμη για το απρεπές σχόλιό του με αποδέκτη το τριών μηνών μωρό και δεν κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του, παρόλο που η αστυνομία κλήθηκε στο θέατρο.
Οι πιο παράξενες, απίστευτες και viral ιστορίες από Ελλάδα και κόσμο. Memes, social trends και ό,τι τραβάει την προσοχή του διαδικτύου, στο e-radio.gr.
Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
CELEBS
ΠΡΟΣΩΠΑ
CELEBS
CELEBS
CELEBS
ΜΟΔΑ