ADVERTISEMENT

«Πλήρωσα τον Απόστολο Λύτρα πουλώντας το σπίτι μου στη γυναίκα του» – Τι καταγγέλλει πρώην πελάτισσά του

Υποστηρίζει ότι δεν ήταν ξεκάθαρος μαζί της

Από το NEWSROOM

Ενημερώθηκε
2' χρόνος ανάγνωσης
«Πλήρωσα τον Απόστολο Λύτρα πουλώντας το σπίτι μου στη γυναίκα του» – Τι καταγγέλλει πρώην πελάτισσά του
ADVERTISEMENT

Πρώην πελάτισσα του Απόστολου Λύτρα καταγγέλλει ότι πλήρωσε τον γνωστό δικηγόρο για τις υπηρεσίες που της παρείχε, πουλώντας το σπίτι της στη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σύμφωνα με την καταγγελία, η τιμή στην οποία πουλήθηκε το σπίτι ήταν πολύ χαμηλότερη από την αντικειμενική αξία του ακινήτου.

ADVERTISEMENT

Όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα στην εκπομπή «Live News», ο Απόστολος Λύτρας είχε εκπροσωπήσει νομικά στενό συγγενικό της πρόσωπο, χωρίς να ξεκαθαρίζει τα της αμοιβής του από την αρχή. Μετά τη δίκη, όπως αναφέρει, ο ποινικολόγος ζήτησε ένα ποσό που ούτε η ίδια, ούτε ο συγγενής της ήταν σε θέση να πληρώσουν. Τότε έπεσε στο τραπέζι η πρόταση για πώληση του ακινήτου.

«Βλέπω ότι στη συμβολαιογράφο την κυρία Πολυζωγοπούλου, στην οποία τελικά πέρασε το ακίνητό μου. Ντροπή γιατί βρήκε δύο ανθρώπους σε μεγάλη ανάγκη και αντί να βοηθήσει με κάποιον άλλον τρόπο, επέλεξε αυτόν τον δρόμο. Κόντευε η δίκη και δεν είχαμε χρήματα και ο κ. Λύτρας επισκέφθηκε το συγγενικό μου πρόσωπο και μας ρώτησε αν έχουμε κάποιο ακίνητο να πουλήσουμε. Με πίεζε να το πουλήσουμε φτηνότερα και μου έλεγε ότι είχε βρει έναν φίλο του που ενδιαφερόταν να το αγοράσει. Τότε μας είπε ότι θα το μεταβιβάζαμε αρχικά στη σύζυγό του και εκείνη θα το μεταβίβαζε έπειτα στον φίλο τους. Το σπίτι πουλήθηκε 20.000 κι εμείς δεν πήραμε πίσω ούτε 5.000 ευρώ» λέει χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα.

«Αν δεν της άρεσε η συμφωνία, θα μπορούσε να στραφεί σε άλλον δικηγόρο»

«Η ίδια αυτοβούλως έκανε τη συγκεκριμένη συμφωνία μαζί του. Αν δεν της άρεσε η συμφωνία που προτάθηκε, θα μπορούσε να στραφεί σε κάποιον άλλον δικηγόρο. Βλέπουμε ότι στην πορεία τρίτα πρόσωπα θυμούνται άλλα περιστατικά που θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να τα προβάλλουν», σχολίασε στο MEGA ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος.

ADVERTISEMENT

«Βάσει των διάφορων κατηγοριών που διατυπώθηκαν, δεν αποκλείεται να υπάρξει έλεγχος στα πλαίσια αυτής της δημόσιας αναφοράς των γεγονότων», ανέφερε ο φοροτεχνικός Δημήτρης Τσαγκάρης.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο