ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 22η τακτική ανακρίτρια ο 38χρονος αλλοδαπός ρουμανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη για τη φωτιά στη Ραφήνα

Ο 38χρονος ο οποίος απολογήθηκε για το κακούργημα του εμπρησμού δάσους από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο είχε συλληφθεί δύο ακόμη φορές για πυρκαγιά μέσα στον Ιούνιο. Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε τις δύο προηγούμενες φορές ήταν σε βαθμό πλημμελήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε το αδίκημα που του αποδόθηκε και υποστήριξε πως όταν είδε τη φωτιά πήγε να βοηθήσει στην κατάσβεση της.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
STORIES
STORIES
STORIES
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΣΧΕΣΕΙΣ
STORIES