ADVERTISEMENT

Ιταλία: Τουρίστρια βούτηξε τόπλες σε σιντριβάνι της Φλωρεντίας

Το βίντεο με την τουρίστρια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Ιταλία: Τουρίστρια βούτηξε τόπλες σε σιντριβάνι της Φλωρεντίας
ADVERTISEMENT

Θέλοντας να δροσιστεί, μια ξένη τουρίστρια δεν δίστασε να βγάλει τη μπλούζα της δημοσίως και να βουτήξει σε σιντριβάνι της Φλωρεντίας, μιας πόλης με αναρίθμητους καλλιτεχνικούς θησαυρούς και τεράστια καλλιτεχνική κληρονομιά.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Το βίντεο με την τουρίστρια, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media με πολλούς ακολούθους, αλλά και ντόπιους να διαμαρτύρονται για την ανάρμοστη συμπεριφορά της.

ADVERTISEMENT

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η ξανθιά τουρίστρια έκανε τόπλες νυχτερινό μπάνιο στο σιντριβάνι στην πλατεία του Αγίου Πνεύματος. Το μόνο που φορούσε ήταν ένα μαύρο εσώρουχο.

Απολαμβάνοντας το μπάνιο, η νεαρή κοπέλα προσπαθούσε να πείσει και άλλους να ακολουθήσουν τα βήματά της, αλλά κανείς δεν φαινόταν πρόθυμος να πέσει στο σιντριβάνι.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο