ADVERTISEMENT

«Είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες»

Βούρκωσε στον τερματισμό η Ντρισμπιώτη

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
«Είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες»
ADVERTISEMENT

Εμφανώς συγκινημένη μετά την ολοκλήρωση της κούρσας στον τελικό των 20χλμ βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού δήλωσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει σε άλλη διοργάνωση και απομένει να σκεφτεί αν θα κατέβει σε Ευρωπαϊκό ή Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

«Είμαι συγκινημένη. Είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Κλαίω τις τελευταίες δύο μέρες. Δεν μπορώ να συμμαζέψω τα συναισθήματά μου. Δεν ξέρω καν τι θέση έχω, αλλά χαίρομαι για την επίδοσή μου με τα δεδομένα της φετινής χρονιάς. Όταν ένας αθλητής έχει προβλήματα με το σώμα του έχει προβλήματα και με το μυαλό του. Ήμουν λίγο μπερδεμένη. Δούλεψα μεθοδικά και σήμερα έκανα μία αξιοπρεπή εμφάνιση στον Τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μου αφήνει κάτι γλυκό όλη μου η εμπειρία. Δεν έχω κάποια άσχημη στιγμή να θυμάμαι. Οπότε σίγουρα φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Έχω να θυμάμαι μόνο ωραία πράγματα. Αυτός ο ανταγωνισμός, ο εσωτερικός, που βγαίνεις από εδώ και είσαι αγκαλιά με τις συναθλήτριες. Είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω… Ευχαριστώ για τη στήριξη και όσους με σκεφτόντουσαν όλο αυτό το διάστημα», πρόσθεσε.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο